24

Евроатлантик

преди 1 година

Жизненият стандарт на неблагодарните българи рязко се помели, за Атова нормално е да скачат цените.

23

Анонимен

преди 1 година

Нормално! Идва време за компоти, сладка, ракии...

22

Анонимен

преди 1 година

Как може да има разлика от близо 50 ст. на килограм захар във едни и същи търговски вериги в София (2,64лв.)и централна северна България(3,10лв.)? А драстичните разлики между заплащанията в София и провинцията ? И това е само малък пример...Всичко е много по поносимо като цена в София... от ТЕЦ до цените в търговските вериги, както и заплатите са на ниво..И после защо хората бягат в столицата и помпат наемите...

21

Пивовар

преди 1 година

До От Вселената говориш глупости, гроздето си има натурална захарност достатъчна за 12% алкохол, а бирата може да си я направиш колкото вино алкохолна, ако не ти свиди за ток и зърно. Бирата се прави по-нискоалкохолна просто защото е по-пивка, а не защото това е "натуралната" бира. Високоалкохолната бира сладни, заради разни декстрини и други неядливи за дрождите захари, освен това не утолява жаждата.

20

анонимен

преди 1 година

Аз също се чудя какви са тези доживотни помощи - дай му макс една година, а после да се оправя. А то тотално се изврати общественият модел и после - ама няма деца, ама жени виновни, ама мъже виновни и т.н. Нека ми кажат колко от нас могат да издържат в къщи жена с пет деца? За това вината не е само в мъжете, а в множество фактори, но и не са виновни единствено и жените, както някои си въобразяват тук.

19

анонимен

преди 1 година

А после виж ти, търговците не били алчни? Да, ама не, след като няма поскъпване на борсите, народът тук намалява, да не би търсене да има кой знае какво голямо? И на децата стана ясно кое как е. На всичко отгоре не спряха да развъждат една категория, не само от етноса, а готованци и откровени тарикати. Спешно спиране на всякакви детски, доживотни помощи и други лиготии, то читавият нито разчита на тях, нито нищо. Знаем кой разчита - безполезна п.....лач, дърпаща държавата назад.

18

От Вселената

преди 1 година

Първите ЗАХАРНИ ЗАВОДИ бяха направени в нашата мила родина Българи по времето на СоЦа след като влезе СССР, окрадоха земите на селяните, спряха производството на КОНОП и ВЪВЕДОХА В ХРАНИТЕЛНАТА ПРОДУКЦИЯ НАВСЯКЪДЕ ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ТРОВЕНЕ НА НАРОДА ЗА ДА ИМА ЛЕКАРСКА ПОГРЕБАЛНА ИНДУСТРИЯ!

17

Пивовар

преди 1 година

Погледнете го от хубавата страна, в момента натуралната бира е по-изгодна от захарната, зърнения еквивалент на кило захар струва около 2 лева, но за разлика от захарта дава аромат вкус и плътност на бирата, захарта дава само алкохол.

16

ха-ха-хаааа

преди 1 година

Борето "спечели" изборите и веднага започна поскъпване, ай да ви е честит!

15

Убиват НЕУДОБНИ

преди 1 година

В България се Екзекутират хора по поръчка на политици, МВР(Гешев) И ДАНС(Гешев) потулват ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

14

От Вселената

преди 1 година

Истинската Бира е бирата която не съдържа алкохол повече от 4%. Истинското Вино е виното което не съдържа повече алкохол от 7%.... Истинската Ракия се прави БЕЗ ЗАХАР!!! Така както нашите деди са я правили преди да има ЗАВОДИ ПРОИЗВЕЖДАЩИ ЗАХАР ЗА ТРОВЕНЕ НА НАРОДА!

13

Анонимен

преди 1 година

Това е тест за кретения. Захарта е едно от най-вредните неща. И тия се избиват да я купуват.

12

Зозо

преди 1 година

Откажете се от захарта сега! Това е бялата отрова в основата на всички болести.

11

От Вселената

преди 1 година

Захар въобще не се яде. Захарни продукти не се консумират въобще. Захарта е в основата на болестите на човечеството. Захарните продукти са все едно ядеш ПЛАСТМАСА. Единственото сладко нещо което е здравословно е "Пчелния Мед"! Като си сложиш на венците малко "Прополис" (Той избива всички бактерии и червеи в устната, ностната и мозъчна кратуна и ще си здрав).

10

Де бе Елке,

преди 1 година

може ли така да не ти е ясно, ами нали сега с еправи ракията, много ясно е че ще искат да ударят келепира

9

Зозо

преди 1 година

Ще поскъпне я. Сулю и Пулю варят ракия не от чисто грозде, ами слагат сумати захар. После след пиене, на другия ден те чyka камбаната :))))))))))))))))))))))))))))) Добре, че се отказах, хранене без - хляб, захар, алкохол, газирано. Малко да влезна във форма, че сега 125 кг., е 188 см. де, ама :)))))))))))))))))))))))))))

8

Социаглиcт

преди 1 година

Ха ха ха, пак Боко и ЕС им виновни за инфлацията, ами до вчера кой ви беше министър на икономиката, Корнелия дето даже не е икономист а адвокат по образование, от една година икономиката е на автопилот. Боко поне има акъл да сложи икономист на тоя пост.

7

Коментар

преди 1 година

Ами те заводите за захар,олио,хляб,цигари,алкохол,бензиностанциите,ВиК,тока ,застраховките,пътищата и т.н. са на мафията която държи кокала от 33 години насам!

6

еее да

преди 1 година

Нормално за нашата територия!Когато има повишено търсене, търсеното да поскъпва.......

5

Анонимен

преди 1 година

Скъпотията наложена ни от ЕС,тепърва ще ескалира като цени в Европа! Иде и зима! ЕвроАмериканскивт съюз,нищо добро не го очаква!!!