240

До 265

преди 1 година

То Путин не го разбра, искаш ние,, ттъпнарите" да разберем.

239

Новия москвич

преди 1 година

да не го направят ядрен?

238

Pen

преди 1 година

Пропагандата не спира. По 10 статии от "експерти" ,"разузнавания" и "аналЛизатори".А мисирките както знаем пишат каквото им кажат. Това ,че другата година и тока ще скочи с минимум 100% е абсолютно безинтересна тема за мисирките/журналята/

237

redordead

преди 1 година

дори най-върлите фенове в БГ на майка ***, не си возят децата в лади и мацвкичи...да не говорим, че тролят през какво - гугъл хром, МАК ос, МС уиндоус и т.н. - все неща произведени в САЩ, от устройства, които дори да са произведени в Китай и Тайван са бъкани на 80% са открития и патентни направени в САЩ...рашшофилите дори не могат да осъзнаят, че ако в БГ беше като в Русия, за пропагандата, която леят в момента в този сайт, щяха да ги пратят в някоя трудова колония да помагат на Навални!

236

до 257

преди 1 година

Щатите ги било страх, хахахахаххахахахах. Щатите ровят където решат. Грам страх няма там.

235

до 255

преди 1 година

Западът прави ncap 5 звезди от 20 години. 4 звезди бяха преди 30 години.

234

redordead

преди 1 година

до 254 - ако ще да им дадат 50 чисто нови Ф35, руснаците толкова ще го разузнаят, колкото разузнаха за 70 години как се правят Мерцедес и БМВ!

233

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нашите смахнати русофоби не разбират каква сила е ядрената сила. Дано не се случи да разберат. Американците ги е страх от Северна Корея дето е на другия край на света от тях, нашите лаладжии тръгнали да джафкат по Русия дето е на един хълм разстояние от нас. Направо да те побият тръпки от прозтотията на нашите русофоби.

232

do 254

преди 1 година

И какво от това?

231

redordead

преди 1 година

Западът прави коли ncap 4 звезди от 20 години, а в Прроосийската пиидирция новите лади ще са с 3 звезди, защото не могат да произведат една смотана въздушна възглавница.

230

?

преди 1 година

До 251, няма как САЩ да позволят да се използва ф35 в Украйна, ако няма Световна война. Защото ако го свалят руснаците ще го разознаят.

229

Анонимен

преди 1 година

русия е решила да се самоубива и да прави ядрен взрив по собствените си граници , невероятни висоти на пропагандата

228

Германец

преди 1 година

Абе, кво става в Херсон бе? В Раша ли е? А утре дали ще е? Хахахаха

227

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен --- че откъде имат в Украйна Ф-35 , че да обучават хора на тях ???. То за една кола , дкато не се качиш на нея , не става . А тук става дума за бойни самолети

226

redordead

преди 1 година

най-голямата държава в сета, с най-много полезни изкопаеми, БВП-то е по-ниско от това на Ню Йорк - града, не щата! Вместо хората там да живеят в благоденствие и всеки да се опита да емигрира при тях, за да се възползва от построените блага, те са по-бедни дори от българите и единственото, което могат е да чоплят в земята и да заплашват. Ти остави, ами и минното им дело се обслужва със западни машини, иначе ще копат с кирки и лопати.

225

redordead

преди 1 година

хората родени преди 1989 година ще имат уникалният шанс да станат свидетели на това, как докато камуншяката иззмет чакаше прогнилият Запад да фалира, то просийската коочина ще се разпадне за втори път!

224

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Самолетите ще ги карат хората които в момента се обучават в УК :) Почти са готови. Това е за случая ако НАТО не влезне в конфликта. Ако влезне имат вече и 6-то поколение самолет който се кара сам :) Хихихи. Боби като чете руски списания да чете и малко американски за да е в час инъче изглежда глуповато.

223

redordead

преди 1 година

Ванга е казала на Нешка - Просийската пиидирация ке падне, малкият мужик без топки ще се е самообеси ритуално, когато го хванат, че е педдофил и се таралянка с Медведев!

222

Когато

преди 1 година

всичко свърши, нас къде ще ни пишат?

221

Анонимен

преди 1 година

Моят съвет към руските *** и путин (дано достине до него) е незабавно изтегляне на руските войски и опит за мир в границите гарантирани дори от русия с договора от 1994-та година. Някакви репарацийки със сигурност например 50% по евтин газ спрямо борсите... и разбира се молба за прошка от украинския народ.