512

ОСТАВКА, КИРО И АСЕН

преди 1 година

МЕЖДУНАРОДНО-ИЗДИРВАНИТЕ ИЗМАМНИЦИ СА ПРЪТ В КОЛЕЛОТО НА БЪЛГАРИЯ... ВЪРНАХА НИ МНОГО НАЗАД - 2020-БЪЛГАРИЯ БЕШЕ 3-ТА В ЕВРОПА ПО ИНФЛАЦИЯ, БЯХМЕ НА ПРАГ НА ЕВРОЗОНАТА И ПРИЕМАНЕ НА ЕВРОТО... НО НИ ПРАТИХА ЕДИН АВТОБУС МОШЕННИЦИ И НИ ВЪРНАХА НА ПЪТЯ КЪМ РУСИЯ И ЕВРАЗИЯ...... ОСТАВКА НА ИЗМАМНИЦИТЕ...!!

511

Истината

преди 1 година

На всички които казват че гроздето е кисело знаем,защо .Сметнете колко пъти Боко ги бие всичките, по добре е да мълчите или както се казва еб.н връщане нема.

510

Морен сокол

преди 1 година

Смятайте колко е зле положението щом не иска да е премиер .явно нищо не е останало за крадене.

509

Анонимен

преди 1 година

Бензина падна ли на 1.50 вече?

508

Не вярвам на никой

преди 1 година

Сигурно Боко и компания са крали ,сигурно но Тези харвърди,и меки китки за 7 м открадоха повече и за това Слави с риск да не е в играта сега избяга.

507

Какво чух

преди 1 година

Бойко е израснал много невярващ но е факт той каза може и да е блъф, но каза отстъпвам крачка на зад в името на България може и да е клише но го каза,а ония лилипут ,другия канадеца,кокорчото и ощипаната много *** ги видяхме.

506

гг

преди 1 година

Тези които гласуваха отново за ГЕРБ наистина ли си мислехте, че Бойко ще е примиер?! Забравихте ли миналите избори?

505

Идея!

преди 1 година

Кравов Премиер, а Кравова (Сачева) Вице, а Копйекин го плесните министър на земеделието да оправя там краставици и доматити

504

Анонимен

преди 1 година

Нали казваше,че тарикат мъж не писка.Защо пискаш сега?Нали си най-добрия и най-подготвения!Нали сме имали голям късмет,че ти си ни бил премиер?Айде сега си поеми отговорността и си направи кабинет с ДПС.И без това сте си дружки и заедно крадохте 12 години.

503

Анонимен

преди 1 година

Днес сутринта отидох на бензиностанцията с надежда , че Боко е смъкнал бензина с 1 лев , ама нъцки . Прибрах се в къщи ядосан . Оказа се , че вместо това Фандъкова спряла и топлата вода в квартала . Абе друго си е с ГРОП . Все нещо се случва ,

502

Гоче

преди 1 година

Кукли на сергии

501

Анонимен

преди 1 година

Искам си само капитан Андреево

500

Иван

преди 1 година

Шегобишко пак послъгва. Е сега наедро, такъв е момента

499

Анонимен

преди 1 година

Буци днес счупи нагломера! Младите политици дето са на 40 -45 г. да се дръпнели назад заради кефа на дядо Буци?!!! Ако някой трябва да се отегли това е дъртата сикаджийска мутра. Още повече щом не може да състави правителство с аверите си, с които свали правителството на К.Петков. Или да прави правителство без да мрънка или да си гушва моралната победа и да го няма.

498

Анонимен

преди 1 година

Чуди се на грамотността на твоя еднокнижен ВОЖД.Който ни пращаше да сеем картофи и да ядем филия със св.мас,накрая унищожи и Коледните ни прасета ТИКВАТА..

497

Анонимен

преди 1 година

НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕДЕИ. СЪС ТЕБ НИКОЙ НЕ ИСКА, ЩОТ СИ ЗЛОДЕЙ.

496

ПП ще се разцепят

преди 1 година

на внуци на комунисти и на проевропейски настроени.

495

Gogo

преди 1 година

Боко,боко,Мноооого, ама много жалък си. Много дългите словоизлияния само доказват, че не ставаш.

494

Анонимен

преди 1 година

Гнусен, неграмотен крадец. Срам за всички, които си гласувахте безсъвестните грабители да ви мачкат и ограбват. "Всеки народ си заслужава управлението" - Хр.Ботев!!!

493

555

преди 1 година

Учуден съм от демонстрираното ниско интелектуално ниво не само от постоянно тропосаните под прожектори няколко същества от ПП, но и от поддръжниците им по форумите. Очаквахме да изпълнят със съдържание развявания лозунг-умни и красиви, но първата част е силно компрометирана , а втората - хипотетична и недоказана. Това води до логичното заключение, че се явяват като естествено продължение на една много, много стара партия разцъфнала като магарешки трън на връх Бузлуджа.