96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71: Много добре си помним историята , доргарю. ЛЕВСКИ, БОТЕВ, ВАЗОВ,ТАЛЕВ,РАКОВСКИ,СТАМБОЛОВ и още къп наши герои ни казваха да НЕ бъдем с русия защото тя не ни мисли доброто ! Ти знаеш ли си историята ? Върви поне я прочети ... май френд защото се излагаш... като Боби с артилерията ... която стреля с 100 метра отклонение ... затова цели панелки с баби вместо военни :)

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 - "Кой всъщност воюва срещу руснаците в Украйна? Това е важният въпрос." - Тези които се бориха срещу ФАШИСТИТЕ през ВСВ. Елементарно е, просто трябва да се замислиш и да включиш двете мозъчни клетки. Хихихи

94

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Умрете за САЩ , украинчета ! От 44 милиона догодина 30

93

Анонимен

преди 1 година

До до 44: Какво да кажем за руската АГРЕСИЯ в Молдова,Абхазия,Осетия,Афганистан, Казахстан, Чечня, Грузия, Чехия, Унгария ? Хм ?

92

Анонимен

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 г. / От Окупацията 1944 г. до скоро / Руският гнет и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни, направиха България най - бедната държава в Европа.....

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Даже понеже "някога" Чинфиз Хан е убивал наред то и сега всеки има право да се пробва на същото :))))) Егати опорката ... Освен това да не говорим,че Япония нападна и сби половианта US флот и то на тяхна територия и първи "агресира" !

90

Анонимен

преди 1 година

До Боби е лъжец Че до сега какво са спечелили и откъде са изгонили. Като били изгонили от Крим, ако им били дали най-новите и модерни оръжия, като си върнат Херсон и като маршируват на Ротплац в Moscow и като започнат едни ми тържества, едни такива като следните статии на развитие на xoMoфоба русофоб--->краваророб--->фашист.

89

Анонимен

преди 1 година

До Боби е лъжец: Така е защото чете само руски списания и разни блогове където пишат АБСОЛЮТНИ глупости. Как например кораба масква гръмнал защото някой си смазвал автомата със смазка от 1964-та година докато пушел и която била супер гупер мупер запалима ... FACE THE TRUTH ! Водите война на чужда територия над която НЯМАТЕ НИКАКВИ ПРАВА и която ще загубите рано или късно !

88

Анонимен

преди 1 година

До 90 Аха, понеже американците са бомбардирали Хирошима, значи сега русия има право да бомбардира всичко, което си поиска, защото това е ответен удар?

87

Анонимен

преди 1 година

До Боби: И в крайна сметка нека да погледнем истината в очите Бобчо :) Ленд/Лийз през 1941-1945 даде на русия над 7000 танка и 11000 самальота :) Да не говорим за захар,брашно и т.н. От моята баба знам ,че руснаците когато са били в България понеже готвеха у дома ... на всички торби захар и брашно е пишело - MADE IN U.S.A. Точка :)

86

Solar Power

преди 1 година

Точно така ! Бийте фашистите по главите :)

85

до 90

преди 1 година

Ако помислят да направят удар ? Ами , че те вече са го правили Херошима ?) Или греша или нещо памета ми е изгубена мхм. :)

84

Анонимен

преди 1 година

Мъск:"Една победа на Украйна е малко вероятна в една пълномащабна война.Ако ви е грижа за украинският народ търсете мир"

83

Боби е лъжец

преди 1 година

До Боби абе ти още ли вярваш, че путлеристите печелят тази война, като изгонят *** от крим сигурно пак ще обясняваш колко хитро и правилно се прегрупират, просто не е възможно да си толкова заблуден, не е реално да вали дъжд да ти мокри главата а ти да казваш че е сухо

82

ники

преди 1 година

Сега *** ино пите ците ще кажат, че спец операцията върви по план и това е нормално.

81

Анонимен

преди 1 година

"Между другото кой е главнокомандващ на войските в Украйна?" - Путин, разбира се. Лично той се е заел да командва. Но сега е зает да издава укази и да подписва документи и затова е оставил фронта на самотек. Пък и рожден ден му предстои, подготвя се за голямо парти с фоерверки.

80

Анонимен

преди 1 година

До 82Чудно, какво ли ще кажеш, ако американците решат да направят изпреварващ ядрен удар след многобройните заплахи и от путин, и от Медведев.

79

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

СЛАВА НА УКРАЙНА И ДА ОТБЛЪСНАТ ПО-СКОРО РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ И НЕОФАШИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

Американеца

преди 1 година

И на каква база реши че половината украинска войска са американци поляци и англичани.. аз мисля че половината са турция другата половина са индийци на същото основание на което правите тези сметки. Много малко се лудите които воюват за чужда държава а плюс това от богат държави където взимат много пари

77

Анонимен

преди 1 година

Путин е зло същество и сигурно подготвя някой много подъл удар за рождения си ден. Не го интересуват нито руските, нито украинските жертви, той гледа само собствените си подли планове.