35

Даеба

преди 1 година

Войната ще ескалира и Източна Европа ще пострада жестоко за ястребовия си плам, особено Полша, Чехия и Словакия, а защо не и Прибалтика? Дано нас не ни забележат, че дупе да ни е яко заради Кировите изцепки.

34

Рубла битти

преди 1 година

Рублата умре, тия Киев щели да превземат хехе

33

ХИЧО

преди 1 година

Вермахта на НАТО да влиза в Украйна и да смаже азиатските терористи на жужето.

32

Кори

преди 1 година

До Анонимен 25, като зомбирани само това повтаряте "ресурси". Господ дава но в кошара не вкарва. Като ги има в земята тези ресурси ,ти какво направи с тях? Какво произведе от тях? Рудата на машина трябва да стане, като имаш горивата и имаш рудата, каква машина произведе? Вместо да се срамувате че при тези приодни богатства, нищо свое не можете да произведете, вие се гордеете! "Ресурси"?! Нефт и руда не работят сами по себе си, трябва на нещо да ги направиш.

31

Ха-ха

преди 1 година

До Най-жалката: Само дето всичките данъци и печалби на Лукойл отиват в Мада Раша. Не знам кои мислиш, че са собствениците на Лукойл, но това, че са си регистрирали фирма в Швейцария или Америка, не значи, че са швейцарци или американци. Баш са си руснаци.

30

Адмирации

преди 1 година

Русия, ще засили атаките, трябва да действа смело и решително! Трябва да се ударят складове за оръжия, в Полша, Чехия и Словакия, идват от запад, и се съхраняват и изпращат на различни райони в Укрия! Ако НАТО се намеси, Путин трябва да извади и дори да изстреля ядрена ракета с малък заряд , за да разберат, че е сериозен

29

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 1 година

В БЕЛОРУС ИМА ЛИ ДОСТАТЪЧНО ЧУВАЛИ ЗА ГРУЗ-200...???!...АКО НЯМА ДА ВИ ДОСТАВИМ ЛИ ..???!

28

Анонимен

преди 1 година

Всичко по реда си първо одеса

27

....

преди 1 година

До Ха ха! Ами ще изгорят живи!

26

Най-жалката

преди 1 година

...кремълска опорка, как Западът искал ресурсите на Русия! Какъв им е проблемът, като Путин беше сложил всичко на тезгяха! Просто проверете, чия собственост е Лукойл, и ще паднете от смях! Вече ги хариза своите ресурси, и Джуджето тръгна да завладява ресурсите на съседите!

25

Ха-ха!

преди 1 година

Тия хора наистина ли си мислят, че руснаците ще позволят да са в противниковия лагер и това да им се размине? Ако трябва, ще ги изгорят живи, но няма да ги дадат на американците. Неприятно, но факт.

24

До анонимен

преди 1 година

На мои роднини и трите им деца са студенти Русия, в Москва, понеже Русия предлага напълно безплатно следване и те се възползваха. Единият завърши миналата година и се върна в България, работи в една Търговска фирма като технически ръководител и доста се замогна. Като цяло такива кадри се разграбват бързо в България.

23

...!

преди 1 година

До русофила! В една война, първо изклащат наведените! Украйна е тази, която спира варварите на Кремъл към Европа! Така че ,всеки с глава на раменете си , е длъжен да ги подкрепи!

22

Анонимен

преди 1 година

ЕС, много се надяваше Русия да се присъедини към тях, понеже Руската империя още от незнайни времена е желана, с нейните жестоки ресурси. Барозо, я омайваше дълго време, но не успяха.

21

Уха!

преди 1 година

Тия мръснозелените още нищо не са видели. Тепърва ще ядат хурката.

20

Ванго

преди 1 година

Киев ке падне !

19

Българофил

преди 1 година

Само се надявам натовските *** да не ни вкарат във война. Колкото до Украйна - не ми пука за тия, все ми е тая. Разпад на Русия обаче би бил голям проблем в региона за десетилетия, така че се надявам и до това да не се стигне. Най-добре е янките да си ходят вкъщи и да ни оставят на мира! Стига са ни създавали проблеми. Ние с руснаците нямаме сериозни дрязги, така че стига са ни "помагали" разни европейски и задокеански атлантици!

18

Мечо пух

преди 1 година

Украинка е професия!!

17

Реалист

преди 1 година

Украинците са реалисти! Те просто казват какво се върти в мозъка на болното Джудже! А какво ще стане в действителност, тепърва ще разберем! Много е важно с какво оръжие ще ги снабдят! А Западът засега само следи ходовете на Кремъл и горе-долу гледа равнопоставеност! Засили ли агресията, ще се засилят и оръжията! Западът твърдо си следва, за икономическото смазване на Русия, и засега времето работи за тях! Дори Путин им понася, на техният сценарий!

16

Адмирации

преди 1 година

Путин е на прав път, взе територии колкото България, а някой казват, че бил пътник? Той взе 20% от Украйна, ще я вземе цялата, трябва време.