34

Анонимен

преди 1 година

Това са резултатите от русоробството и феновете му.

33

Анонимен

преди 1 година

"6.6 млн. избиратели при 6.5 млн. население?" - е знаеш как е по време на избори. Едни дето уж се пишат македонци, ама видиш ли защото едно бившо правителство им раздало паспорти и... ;) още месец и малко и те ти булка Спасовден. (Отново) :)

32

Анонимен

преди 1 година

До Алооо, ааааа. Не така! Тук масово пишат хора, които чакат да им се вдигне минималката. И все някой име крив. Я САЩ, я Путин.... бняма знаение! Не знаеш ли, че имат златни ръце, ама все някой си не им давал шанс? Не ги оценявали и туй то! И директори все ставали най-некадърните :) Или пък гадния робовладелец, който не искал да им дава пари... а те да потриват д**ъ**та по столовете ;)

31

анонимен

преди 1 година

българската нация измира, това е ясно. Само не разбирам защо след като при приемането на новата конституция на 8 милиона и половина са определили 240 депутата, сега при 6 милиона и половина са пак толкова. Според мен е редно броя на народните представители да се намали пропорционално на намаляването броя на населението.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25, и? Къде е трагедията? Колко народи са изчезнали преди нас. Колко народи ще изчезнат след нас? Какъв е проблемът? Явно никакъв. Никой не си мърда пръста, значи всичко е наред. Света няма да свърши с нас или без нас.

29

Анонимен

преди 1 година

Питай РАДЕВ КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА!НИНОВА МАНОЛОВА ИЗБИРАХА ЦИК!ЗАКОНА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ СЕ НАПРАВИ ОТ РИСТЮ МАНОЛОВА И НИНОВА ХАДЖИГЕНЧО НЕ СЪМ СИГУРЕН!ВСЕ УМНИ!

28

по Вазов

преди 1 година

и светът се чуди друг пьт невидели в едно да гласуват живи и умрели

27

?

преди 1 година

6.6 млн. избиратели при 6.5 млн. население?

26

Хаха

преди 1 година

А иначе цените на имотите растат хахаха жалка работа.

25

Анонимен

преди 1 година

НИЕ НЕ СМЕ ПРЕБРЖЯВАНИ!В ЦЕЛИЯ ВХОД НЕ Е МИНАВАЛ ПРЕБРОИТЕЛ!НЕКАДЪРНИКА С ПРЕКРАСНИТЕ МИНИСТРИ ИЗОБЩО ЕДНА РАБОТА НЕ СВЪРШИХА!ВЕРА СУ!ВЪВ ВСИЧКО КРУШЕНИЕ!ТОВА ПРЕБРЖЯВАНЕ Е ФАЛШИВО!НАРОЧНО НЕ СЕ ПРЕБРОИХ ЕЛЕКТРОННО!АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И ВЛАСТВАНЕ!РАДЕВ САМО С МАШИНИТЕ НА МАДУРО ИМА УСПЕХИ

24

Супер

преди 1 година

А така. За да не се мъчи тая проста нация, трябва да се затрие.

23

младен

преди 1 година

а..налучках го как да не ме барне бота :D

22

Анонимен

преди 1 година

ПЛАНА се развива нормално, по милионче за 10 години. До 2050 на територията ще има 1 милион турци, 2 милиона *** и тук таме някой български пенсионер все още доживяващ. През 2080 г. някой побелял старец в САЩ ще държи внучето си на коляно и ще му разказва на английски, че произлиза от един народ наречен Българи, оцелял цели 1300 години, но в крайна сметка самоунищожил се само за 40 от глупост, апатия и безвремие.

21

Анонимен

преди 1 година

Значи избирателната активност е около 45%

20

Винету

преди 1 година

Много бързо взе да ми става индианско тука.

19

Адмирации

преди 1 година

Никакъв шанс да сме повече от 5 милиона, от които 1,5млн са римляни, 1 млн. Са турци, ние българите сме реално 3,5 млн от които половината пенсионери

18

до22

преди 1 година

Наши са. Не са външни за жалост. ;-(

17

Анонимен

преди 1 година

Под Евро-атлантическо робство е така...

16

ФАЩ бавно ни

преди 1 година

заличават. Смучат ресурсите и ни държат бедни!

15

do15

преди 1 година

намалява в някакви такива измислени статистики. навсякъде е пълно на макс и с хора и с коли и в градския и във всичко