58

Анонимен

преди 1 година

ПП и гроб са двете страни на едно и също продажно политическо проявление. От 15 години колонията България се продава от едни и същи на едни и същи.

57

Итн

преди 1 година

Какьв тъжен край на - итн , слави не искаше да се занимава с политика той влезе колкото да обере вот от герб , видя , че - пп са сьщите и по зле и напусна ако е искал политика когато бе пьрви щеше да търси кабинет

56

Тц,тц

преди 1 година

ПП трябва да си направят сметка,че ГЕРБ стои стабилно повече от 13 г. в политическия спектър.Това не са техните амбициозни месеци живот,който неочаквано може да се скъси на следващите избори още по-бързо.Да погледнат картата на България - ако игнорираме областите -крепости на ДПС, само София държи ПП близо до ГЕРБ. Да си опичат акъла,че тъжния край на ИТН трябва да им е обеца на ухото!

55

Ха ха

преди 1 година

Ще чакаме тройната клалиция - баце киро и карайдь да ни оправят както досега - те имат опит

54

СССР

преди 1 година

Който не подкрепя Путин и застава срещу Русия обикновено губи властта! Факт!

53

Мислете

преди 1 година

За, да олицетворим какво означава *** вземаме привържениците на ДБ и ППП, които излязоха под вдигнатия ляв юмрук на *** (когато Гешев се опита да разбие руската шайка в президентството), после гласуваха за Зеления чорап и сега реват и го псуват. Така ще е и с Киро лъжата. Глупакът затова е ***, защото никога не се учи от грешките си.

52

Анонимен

преди 1 година

10 от Сф е гласувала за ***?! Ае стига бе! Това вече е новина ... За съжаление

51

Анонимен

преди 1 година

Ето избрахме отново ЕТ ГЕРБ на г-н Борисов които от 1980-1990 е член на Бълкарска Комунистическа Партия. След 1990 изведнъж става безпартиен. Калинките на ББ отново ще ни налазят, неграмотни и некомпелетентни. Сега както Борисов обеща горевата ще станат БЕЗПЛАТНИ, токът също. ХЛЯБЪТ ще ни го подаряват, защото бащицата се върна на бял кон на власт.

50

Анонимен

преди 1 година

До Дннедн - Излез малко на разходка, иначе от толкова напъни, ще ти се пръсне про..ста..та кратуна !

49

Румен Владимиров

преди 1 година

"Продължаваме ПОДМЯНАТА" доказа че е проект на ЦРУ, МОСАД (крилото на Д. Лорер) и "Отворено общество" на Дж. Сорос. Много ми е интересно къде се е дянал техния електорат? Някой знае ли? Кирчо с лопатата беше изгонен като пcе от наводнените села. В Свищов отиде и се събраха 3 човека, в Благоевград 5-***, на концерта за закриване на кампанията в София -20. Гласоподавателите им или се крият в чужбина или са някъде там дълбоко в машините.

48

Анонимен

преди 1 година

Отново доказахме, че невъзможното е възможно, но това е нормално за нас българите. Симеоново победи Хардвард.

47

Вьзмутен

преди 1 година

Охо като звьнне урсулка - дпс , герб и киро ще се прегьрнат като пьрви приятели само гледай

46

Дннедн

преди 1 година

Нищо не са спечелили ГЕРБ. Щяха да са спечелили ако можеха да управляват, а те не могат, защото нямат достатъчно мандати и няма с кого да се коалират. Какво тука сте го подготвили Бойко кво щял да прави, как щял да краде пак. Никой нищо няма да прави, освен нова предизборна кампания.

45

681

преди 1 година

Е, поне стана ясно, че привържениците на ППП и ДБ освен морално деградирали (подкрепиха единствените партии в правителство от цивилизования свят подкрепило Путин с отказът да помогнат на Украйна) и глупави (защото младшите другари ни докараха тройна инфлация над тази в ЕС поради некадърност и кражби).

44

Анонимен

преди 1 година

Борисов, орежи сега лошият мтрял (по известни като пенсионери), да им по 40 лв. на месец пенсия, да видят колко са лоши пепетата.

43

Анонимен

преди 1 година

Заради *** и турците, които една дума на български не могат да обелят и заради заспалите негласуващи българи, България ще продължи да си е ***. Заслужаваме си го

42

Анонимен

преди 1 година

На фъндъчката и се виде края.

41

Вьзмутен

преди 1 година

За мен е без разлика дали печели - герб , пп или дпс те са една и сьща монета - каква е разликата кой от тях ще е пьрви политиката им е една

40

бай Наш

преди 1 година

За съжаление София се напълни с амбициозни и нахални селяни, които искат да се напечелят бързо и да живеят царски без да бачкат яко.Те са основните клиенти на ПП-тата и гласуват с мечтата да се включат в далаверата-т.е.да краднат каквото им дадат,защото ГЕРБ не им дава...

39

Вьзмутен

преди 1 година

Изобщо не ме учудват резултатите едни и сьщи си ни минават с -200 ами е време да се мисли за напускане в гьрция , сьрбия или някаде другаде