236

Безумен диктатор

преди 1 година

Винаги има някакъв такъв направи цяла Украйна във пепелища ,методично унищожава всичко строено поколения наред подстрекава двете области да се вдигнат на бунт и отделят от Украйна превзе Крим и все че те него ЩЕЛИ да го нападнат ! Знае че е диктатор има параноя постоянен страх да не го свалят и е готов на всякакви кървави воини !Дано НАТО знае какво прави иначе този може да унищожи света !

235

300 000

преди 1 година

Копейките задават ли си въпроса - каде се дяна руската редовната армия на чието място отиват 300 000 мобилизирани резервисти ??

234

Росен Каравелов

преди 1 година

Право куме в очи

233

хайнсднсайн

преди 1 година

поне не ядрен удар, за разлика от тебе, фасул.

232

Шльободумп

преди 1 година

Гледам тоя често го показват напоследък. Къф е ? Некъф известен ли е ?

231

Анонимен

преди 1 година

руската армия съществува за да има поне една по жалка армия и от италиянската

230

До 246 реалист

преди 1 година

На Садам му се размина за нахлуването в Кувейт! Бог забавя, но не забравя! Сега историята се повтаря!

229

анонимен

преди 1 година

А, ти какво правиш в Украйна? Не нанасяш ли удар?

228

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 246 .... воюва др,,ъщки руската армия е гов,,но

227

До Кори

преди 1 година

И у нас вдруги ден ще има все народни тържества, за пускането на интрконектора! Официалните лица ще са в НДК...

226

Анонимен

преди 1 година

Все едно да спориш с Хитлер през ВСВ. Александър Дугин е гуруто на всички в Кремъл, четат неговите книги и ги изучават в училище и военните училища. В БГ също проповядват философията на Александър Дугин по радиото, в политиката. Това е фашистка, екстремистка и фундаменталистка идеология, която няма общо с комунизма, със Съветския съюз. Това руска имперска, фашистка, националистическа и нацистка идеология.

225

2024

преди 1 година

русия блатиста прожинция в северен КИТАЙ

224

Анонимен

преди 1 година

Значи чакай да видим. Руската армия е без обувки, без логистика, без храна, търпи много поражения, масово се предава, ползва Д. тампони в место бинд, няма боеприпаси и т.н. и т.н. пропагандиски глуупоости. Но 150 000 армия в това положение воюва с 2 000 000 армия която и доставят оръжие от цял свят? Но утре, първата АНЕКСИРА 15% от земята на втората!?!?

223

Реалист

преди 1 година

До 226 това което прочетох туко що за Кадафи ме отврати и даже не ми се коментира. А за Ирак не мисля да говоря много, но начина по който изтъргуваха и изманипулираха влизането си страната е долен и подлежи на съд това е.

222

АЛО РУБЛЯКА,

преди 1 година

НЕДЕЙ ВИКАЙ МНОГО, ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗДАДЕМ НА ПУТИН - ТЪКМО НАБИРА ВОЙНИЦИ... АЙ КРИЙ С ЕТУК НА ХУБАВО!

221

Кори

преди 1 година

До Споко, случайно хванах по някаква ТВ приготовленията за празненствата в Москва. Под имената на новите "придобивки" с големи букви изписано "Россия". От време предупреждавам - това "Россия" ще взриви федерацията. РФ не е само Русия, но хората от другите федеративни части са изпращани да умират за "Славата на Русия" Това незачитане, дори формално на другите общности, ще взриви федерацията. И после Москва ще каже ча американците са виновни.

220

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 234 Няма логистика , няма провизии , абе нищо няма руската армия . А присъедини една България като територия . И то каква - икономиката на Украйна е там

219

НИЩО НОВО

преди 1 година

НОВ СВЕТОВЕН РЕД- ГЛАД, ВОЙНИ, МИЗЕРИЯ, ДЕФИЦИТ, ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ, ОМРАЗА- ТВА Е НА ПУТИН НОВИЯ МНОГОПОЛЮСЕН МОДЕЛ. НО ТОЙ Е ТАКЪВ ОЩЕ ОТ 100 Г ОТ ВРЕМЕТО НА ЛЕНИН. И ПРИ БРЕЖНЕВВ БЯХМЕ ТАКА. АЛАБАЛИЗМИ РУСКА ПРОПАГАНДА, НЕ ЗНАМ КОЙ ДОПУСКА ТОВА ДА СЕ ПУБЛИКУВА

218

Анонимен

преди 1 година

русия държажа без бъдеще

217

Анонимен

преди 1 година

До 228 При Лиман е както в зомбифилмите . Украинците атакуват , атакуват , атакуват и нищо . Само жертви дават . Руснаците са се подготвили , отделно поуки след Харков . Докога ще продължи Зеле да обрича хората си на смърт- той си знае . Няма самолети , няма тежка артилерия , няма как да стане като хвърли 100 000 души в бой , без нищо друго .А друго Киев няма . САЩ и ЕС засега не дават мощни оръжия . Няма какво да постигне Зеле при Лиман . Освен да кара войниците на заколение