115

Анонимен

преди 1 година

Бившата чистачка на Путин. Познавам тоалетната му отвътре, Путин ще загуби

114

До Кори

преди 1 година

Хахахаххахахахаххахаха! Съжалявам те, но в същото време ти се смея :D Не се обиждай. :D

113

Анонимен

преди 1 година

"Роби, които не искат да се бият, никога през живота си няма да победят когото и да било", уверява бившият офицер.

112

Факт

преди 1 година

Вече седем месеца Украйна не може да се справи с агитката на Спартак Москва.

111

Кори

преди 1 година

До Шенгенски 3-тополовц, Европа (вкл. България) е 100% нахранена и 100% електрифицирана. И ще продължи да бъде така - това са богати и организирани държави. Ти кажи в твоята Русия, какви са тези проценти. И какви са прогнозите за зимата.

110

Българин

преди 1 година

Предателите обикновено имат само един вариант да оцелеят след като избягат. Както се казва "никой не харесва предателите, но всеки се възползва от услугите им". Във финландия въпросния офицер, който е предал родината си, няма друг шанс, освен да тръгне да злослови и да стане център на внимание за медиите, които да му дадат гласност и да му плащат.

109

Анонимен

преди 1 година

До до БобчоТоя който се е отказал от първоначалните си намерения да ги кара с мекия брус тия мизерници и сега е решил да ги приключи окончателно. Други т пи въпроси да имаш?

108

Костов

преди 1 година

Не всички руснаци са ***.И при тях както в България има около 10% *** и още толкова пълни ***.Тези идиотизирани индивиди,почти винаги гласуват и така оформят бъдещето на младите,за съжаление.!Когато младите осъзнаят кой ги проваля ще си направят изводите!

107

ПроСоТо

преди 1 година

леле!..Некой следи "на живо" "ПроСоТо" и тура ФИЛТЪР пред писаниците му..Много юнашко,нема що!

106

Анонимен

преди 1 година

Тоя па намери къде да избяга, Финландия още миналата седмица обяви че затваря сауните и спира уличното осветление щото енергия йок, поне да се беше запазил със свещи да не ходи като слепец в тъмното.

105

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което не се харесва на родните русoфилистици е пропаганда.

104

до Русороби

преди 1 година

Наистина вярвам,колко за зле хората,които мразят,но ти мина и моите очаквания.С тази омраза няма да разбереш откъде ще ти дойде най-лошото.Такива като тебе и хапчетата не помагат.Съжалявам такива типове,честно......

103

Анонимен

преди 1 година

Путин заслужава място в мавзолея на Червения площад. Трябва да извадят мумията на Ленин и един ден, когато Джерзински даде знак отгоре Путин да го положат на мястото, което заслужава. Пък и Ленин се компрометирал като дал независимост на Финландия и Украйна. Не може такъв предател да стои повече в мавзолея.

102

Кори

преди 1 година

До БобиКакво говориш, само в САЩ има 3 млн. руснаци; в Европа също са милиони; в България са половин милион. Ако ги изгонят обратно в руско и те си поискат западния стандарт на който вече са свикнали, какво ще става в русията?

101

Анонимен

преди 1 година

Тоя съвсем е превъртял!

100

Анонимен

преди 1 година

До Да видимИ защо тогава добричкия и супер, ултра, хипер въоръжен с най модерното оръжие на света гледа отстрани как украинчетата се мъчат 7 месеца срещу 200 000 зле въоръжени руснаци а не е отишъл досега да ги отърве, а?

99

Бесен

преди 1 година

Добре дошли в руския свят! Моля всички русофили - капрофили - да прочетат внимателно тази статия!

98

ти да видиш

преди 1 година

Дааааа и всички ти повярвахме, че бягаш, за да не убиваш хора от твоя славянски народ, твои братя и сестри.....Въобще не е от страх,не нееееееееее.А ние ядем доматите с колците...

97

Анонимен

преди 1 година

Русофилите така и не разбраха, че в 21ви е абсурдно да се водят войни за заграбване на територии и да се убиват десетки хиляди млади хора, заради болните амбиции на един изперкал дъртак в Кремъл. Путин убива и Русия с тази война.

96

Русороби

преди 1 година

Скъпи *** на режима на Путин, бъдете мъже бе, поне един път в живота. Вземете си бохчите в чемодан и украинския фронт да се биете с гнусния Запад. Слезнете от западните си автомобили и се бийте. Тук само плювате като махленски бабички. Да, ама не ви стиска, защото сте ***. с главно П. За нищо не ставате, асоциални типове сте и неудачници в живота. Все ви е крив някой, не търсите причината за своите незгоди у ВАС. Затова умрете за П.,...н и право в АДА. Оставете нормалните хора намира.