68

Анонимен

преди 1 година

Това е фейк, нали другари!. И следващите новини ще са фейк, когато ешелоните тръгнат на запад, а за да не правят празен ход на изток ще пътуват ешелони с ковчези. Поняли малограмотни продажни пилешки мозъци.

67

Анонимен

преди 1 година

До 63 колко са американците като изключиш латиносите , чepHuте , азиатците и останалите гастарбайтери? При Доналд Тръмп имаше много малко новозаписани , защото повечето младежи са дебeлu или болни. Затова се взимат чужденци срещу паспорт . Направо са от кол и въже

66

Анонимен

преди 1 година

Русофилите много се гордеят че са стреляли с калачник и че могат да го разглобят! Това им е голям дивидент! Това е малко по трудно от това да стреляш със жилка! Стрелял съм! Достатъчен е един ден.

65

Ти да видиш..

преди 1 година

Ето това са избори, а не с машинки. Въоръжени минават от врата на врата да събират бюлетините.Така се прави в Русия.

64

Анонимен

преди 1 година

Други са времената, но Путин живее още в 20 век. Няма как да мотивира масови милитаристични настроения и да има готовност за участие във войната. Самите руснаци знаят, че украинците не са заплаха, такава каквато е бил Вермахта, надъхан с расистка идеология и готовност убива. Днес хората не искат войни. Само провалените политици прибягват до тях и крайния национализъм.

63

Анонимен

преди 1 година

До 56 линията на бойните действия е над 1000 км. Как искаш да се защитава с ограничен ресурс от човешка сила? Укрите пускат малки отряди ,ако не ги избият и няма съпротива идват подкрепления. Така им функционира прословутата контраатака. Те затова дават много жертви. Видяхме го твоите американци след 20 години в Афганистан бяха бити от хора по джапанки и автомати. Накрая се изнизаха по терлици

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60Само 140 милиона са, като изключиш автономиите им, са некаде към 80 милиона рашките, тоест безполезна блатна степ са :)))

61

Анонимен

преди 1 година

Путин ще спечели единствено време за да оцелее по-дълго. Руските роби си заслужават смъртта в Украйна.

60

Анонимен

преди 1 година

Отказа ли се бедни сибирняко, или да продължавам :)))

59

Анонимен

преди 1 година

Страната им е от 150 милиона. Мислиш ли че нямат оръжие за 300 Хил.---То и нож да им дадат, пак е оръжие, на теория. Въпросът е каква точно полза има това оръжие срещу армия като украинската.

58

Анонимен

преди 1 година

Сащ разчитат на латиноси и бедни афрота Англия на афрота и азиатци Франция на чуждестранният легион основно от Източна Европа и Балканите а в основните части от Африка.Германия не ги знам дали изобщо имат армия германската армия ще бъде пребита дори и от сърбите

57

Анонимен

преди 1 година

Мод чето се записал в армията на зетата, затова е толкова злобен :)))

56

Анонимен

преди 1 година

До 55 ако продължава ескалацията , ще ме изкефи да мобилизират българските либерали и на фронта. Тогава ще запееш друга песен. Лошото е ,че те са грантове и ще се спасят ,бедните ще отнесат плувката

55

Анонимен

преди 1 година

Точно това ти говоря - срещу съвременната американска армия, твоята мотострелкова рота няма да избута и няколко дни. А руската армия не е мръднала много от нивото на въпросната ти рота и то се вижда. Иначе нямаше да правят мобилизация и тази война щеше да е приключила отдавна, като се има предвид каква армия имаше Украйна в началото на войната.

54

Анонимен

преди 1 година

Нищо нова .Много украйнци пътуваха докато можаха да излязат сега пък руснаците след време и българите, не дай боже . НО ПЪТУВАТ ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПАРИ. Бедните да го духат и това важи за всички хора по света.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - Ти току-що си проговорил и си се научил да пишеш нали - Сам се издаде с глупостите които си написал !

52

Анонимен

преди 1 година

До 47 то си има разчети за мобилизация и складове за консервация. В казармата съм давал наряди на такъв обект. Страната им е от 150 милиона. Мислиш ли че нямат оръжие за 300 Хил. Имат си някакъв минимум на резерв. В пълномащабна война се минава на военна икономика и производство нараства в пъти.

51

ХА ХАААА

преди 1 година

Руснаците уж много обичаха Вова. Докато не им изпрати повиквателни за фронта... :D

50

Анонимен

преди 1 година

Не могат да се скрият. Полицията е над 1 милион души в Русия. Ще докопа всеки и веднага на първа линия на фронта.

49

Анонимен

преди 1 година

До ИВАН - Та той стана най-влиятелният и обичан Евреин , ти чак сега ли разба ?!