149

КО, НЕ!

преди 1 година

А НИЕ САМО ХЛЕНЧИМ, ЧЕ НА РАДЕВ ПРАВИТЕЛСТВАТА - СЛУЖЕБНИ И НА ПРОМЯНАТА НИ КРАДАТ И НИ ПРИБЛИЖАВАТ ДО РУСИЯ? АМА ОЩЕ НЕ СА НИ МОБИЛИЗИРАЛИ ДА ЗАЩИТАВАМЕ РОДИНУ ПУТИНА! БСП, КОПЕЙКИН И СИДЕРОВ ИМАТ ГОТОВНОСТ И МНОГО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ НА КРЕМЪЛ, НО НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ?

148

Анонимен

преди 1 година

Най-бедните ги пращат да се бият на фронта с лошия запад, докато московчани си карат западните беемветата, аудита и мерцедеси и си качват сториха в инстаграм с американския айфон.

147

Анонимен

преди 1 година

Путин, Шойгу, Медведев, Лавров, Володин, Песков и всички от шайката в Кремъл са пoдлеци и долни лъжци.... Ще мобилизират поне 1 милион, защото никой не може да провери бройката на хората получили повиквателна... Рейтинга на бункерния пcиxoпат в момента е около 30 %...

146

Анонимен

преди 1 година

Мобилизираните не са контрактори, но ще бъдат заплатени като такива - заплатата започва от 205 хиляди рубли и расте в зависимост от военния чин. Работното място се запазва за времето на мобилизацията. Всички ипотеки и земи се замразяват.

145

Христо Христов

преди 1 година

ВСИЧКИ европеиди на фронта да пазят ценностите на ЕС и НАТО! И не ми излизайте с оправдания кат сина на Песков, комунисти недни!

144

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията не е за да пращат хора в Украйна. В Украйна както и преди операцията ще я провеждат контрактори, Русия има достатчъно. Мобилизираните ще заемат местата на тези контрактори които ще заминат за Украйна, това е необходимо за да се запази боеготовността.

143

анонимен

преди 1 година

получи си бучката Бело за статията

142

Защо го правят

преди 1 година

Мобилизацията е нужна за да има кой да остане да пази Русия. Ако Путин продължава да праща войници от професионалната армия да се бият в Украйна то скоро няма да остане професионална армия която да пази Русия. Ще трябва да разчитат на резерва а то е ясно там какво е положението. Второ и трето качество войници, съмнителна подготовка, почти никакви умения. Пушечно месо което обаче е идеално да го пратят в месомелачката. Путин масов убиец, психопат като всички други диктатори.

141

Анонимен

преди 1 година

Даже на главната снимка , онзи си е протегнал и двете ръце и чака да мине автобуса да го блъсне и да ги счупи !

140

Споко

преди 1 година

Споко, сега като очистят и това което е останало от украинската армия, САЩ няма да изпращат българско пушечно месо в Украйна, САЩ ще изпратят холандци, французи, белгийци, англичани и германци за пушечно месо в Украйна.

139

Анонимен

преди 1 година

Генштаб ВС РФ об осеннем призыве в армию: ни о каких мобилизациях, призывах студентов-очников, обучающихся в вузах, речи не идет - все спокойно ходят на занятия, никто их призывать и отмобилизовывать не будет.

138

Анонимен

преди 1 година

До 147 до Христов ВСИЧКИ европеиди на фронта да пазят ценностите на ЕС и НАТО!/////////Украйнците се справят много добре и нямз нужда от Нас.А ти записали се доброволец да брани Просия? Отивай Путин дава и гражданство, но е по - вероятно близките ти да получат Лада.

137

в България

преди 1 година

И в България скоро.

136

Волен

преди 1 година

Качете Сидеров на влака до Москва. Дайте му пиене и бело. Да му нахлузват ватенката и да отива на фронта!!!!! Бялата мишка да получи и пушка а в раничката - самогон- да си кърка на фронта ;)

135

Всякакви ги има

преди 1 година

И у нас, ако не дай боже, се наложи мобилизация, ще се намерят такива, които да искат да избягат по всякакъв начин. Но който е подценявап патриотизма на руснаците е сбъркал.

134

Българин от Ирландия

преди 1 година

Руснаците ще са победители от тая война а в края на месеца добавят към държавата си 15процента от Украйна, но ние няма да се управим . Защото ако идете на летищата ще видите пълни самолети с българи отиващи да работят и търсят по добър живот в чужбина .

133

Анонимен

преди 1 година

Граждане, не получившие повестку, могут свободно отправляться в турпоездки за рубеж, сообщила глава Ростуризма Зарина Догузова.

132

Азов

преди 1 година

Страхливи комунисти. В Украйна ще намерите само СМЪ-РТА си . Слава на АЗОВ слава на ДЕСЕН СЕКТОР . Слава Украини

131

Анонимен

преди 1 година

До 142Висока активност на рефереднумите в 4те нови руски републики))))))))Дрън-дрън, там 2/3 от хората са избягали. В белите държави за да е действителен референдума , освен, че не трябва да е организиран от окупационни войски, изисква се да гласуват над 50% от имащите право на глас.

130

Поздравления

преди 1 година

Поздравления за Русия и за Путин! Русия увеличава територията си с площ колкото две българии. Населението с няколко милиона, от 1 октовмри населението на Русия минава 150 милиона, дай Бог и повече по нататък след мобилизацията.