115

redordead

преди 1 година

КУРдоколенко - а защо Русия решава да се меси във вътрешните дела на суверенна държава? Да си гледат рашняшката коочина и да не се занимават със Запада!

114

КУРдоколенко

преди 1 година

118, война се води от 2014 година. Русия провежда специална военна операция в подкрепа на воюващите във войната там. Какво не ти стана ясно за шест месеца, че още питаш?

113

Мачкам

преди 1 година

До священная война.......Ама пак не ми става!

112

КУРдоколенко

преди 1 година

Някой ревеше за Шойгу вчера.

111

Пирата

преди 1 година

Още много солдати в ковчега на мъртвеца, йо-хо-хо и бутилка с ром !

110

Анонимен

преди 1 година

Някой , трябва да им спре питиетата на тези , че започна а да халюционират!

109

До анонимен 117

преди 1 година

Да си мисля ли, че ти се намираш на изток от Рая, упс Русия? Имам само една лоша новина лично за теб. Земята е кръгла, а не плоска. На изток, на запад, стигне ли се до ядрена война - все тая!

108

Анонимен

преди 1 година

Шойгу, що ви трябваше половин година, за да кажете нещата както са си? Война, а не военна операция и по-точно казано с изтъпленията ви в Украйна се опитвате да възпроизврдете тази така желана от вас война със Запада. Ние туй го знаем още преди вие да го кажете. И по-леко с ядрените заплахи.

107

Анонимен

преди 1 година

Значи признават, че не могат да победят в конвенционална война, затова ще използват ядрени оръжия. Какъв резил само за "втората най-силна армия в света". --- И така може да се каже, а може да се каже че Русия си пази войските и прави това което УСА винаги е правила... Все пак Русия още не е взривила нито една ядрена бомба, а имат добър повод за това... Те ядрените удари не са за укрите, те са за вас, западняците ...

106

Доналд Тръмп

преди 1 година

Само Терорист N 1 ,са си позволили да използват ядрено оръжие,при това при вече капитулирала държава !Путин не е такъв ***

105

До 108

преди 1 година

Опитай се на СНН, там ще приемат версията ти ... Дойче Веле може да ти плати дори... хахаххахахаххахах

104

Анонимен

преди 1 година

Значи признават, че не могат да победят в конвенционална война, затова ще използват ядрени оръжия. Какъв резил само за "втората най-силна армия в света".

103

До русофилите

преди 1 година

Значи планът на Путин е бил с диверсии, със шпионаж и подривни дейности да смаже икономически богатия Запад, та след това да може лесно да прилапа Украйна, пък после оттам с танковете да стигне чаааааак до Източен Берлин като възстанови СССР и СИВ!Луд човек! Пълно kyky!

102

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахахахахахахахахах. Тоз шойгу какъв комик е, чак засенчва путин. Само 5937 руснаци са загинали, ама те ей тъй, за всеки случай мобилизират още 300 000. *** верно ли бе, шойгу?

101

Анонимен

преди 1 година

*** смеха. Не могат да се справят с държавичката от третия свят Украйна, за това ще хвърлят още 300 000 в боя. А загубите на Москва не са 5000, а 50 000 войници. И ще стават още.

100

Анонимен

преди 1 година

Тези индивиди трябва да бъдат елиминирани час по скоро --------- Нема проблем, записваш се войник, искаш да те пратят на боевата линия, там елиминраш каквото можеш.

99

следвамехронологията

преди 1 година

Какво чудно има в заявлението "Всички видове оръжия, включително ядрената триада, изпълняват своите задачи"? Преди два дни, 4 борда от състава на ВКС и Ядрената триада на РФ, 2 бр стратегически ракетоносци Ту-95МС и 2 бр дългоиграещи, свръхбързи носители на ядрена БЧ Ту-22М3, прелетяха над Херсон и накараха изкуствените усмивки по лицата на колективнозападните политици да замръзнат в паническа гримаса.

98

До русофилите

преди 1 година

Путин жестоко просчитался в войне с Украиной!Путин си направи сметките без кръчмаря. Първо атентатите от 11 септември 2001 г., въоръжи Ал Кайда срещу Запада за да го срине. После пусна вирусите от същата руска лаборатория в която забъркаха "Новичок". Агенти на ГРУ ги пуснаха от Китай нарочно, за да не заподозрем Русия. После даде пари да изберат Доналд Тръмп за президент на САЩ.И въпреки това, САЩ, ЕС, Западът пак остана достатъчно силен за да смаже руския агресор!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Зеленски каза че губят до 300 войници на ден... Сметката е 300 * 200 = 60 000... Изглежда че самата украйна е потвърдила загубите си...

96

Анонимен

преди 1 година

Тези индивиди трябва да бъдат елиминирани час по скоро...ще бъде добре за Свободният Свят...Да правят компания на Солеймани и Зауахири....