32

преди 15 години

Сега разбрахте ли кой отвлича вниманието? ЕТО ГО! Тези от ДПС! Зяащото са най-наакани и ги тресе, че всичките им грабежи ще лъснат, а ДАЙ БОЖЕ и да ги опандизят, там, да се женят помежду си! Без това са свикнали:)

31

преди 15 години

Da opitva koj kakvoto si shte, samo da ne byrka v syznanieto na mladoto pokolenie i da mu obyrkva cennostnata sistema

30

0000

преди 15 години

НЕМА ЛИ КОЙ ДА МУ ТУРИ НА ТОЯ ФЕСА И ДА ГО ПРАТИ В ДОЛИНАТА НА ШИРОКИТЕ *** / ДЕМЕК - АНАДОЛА/ ТА ДА СИ САДИ ТЮТЮНА. АМИ Е СЕДНАЛ ДА РЕШАВА ВЪПРОСИ КОИТО НЕ СА НЕГОВАТА ГОРНА ГЛАВА....

29

преди 15 години

"Г-жа " Еюп иска, да си озакони секса със Сокола. Да живее секса!!!

28

преди 15 години

И тоя се прави на голям европеец ха ха! Не вижда какъв е очукан отвсякъде, само това липсва, държавата е цъфнала, сега и от друго място да цъфне, долен ***!

27

преди 15 години

Абе то цял свят твърди,че мъжете не могат да забременеят...ама турците продължават да опитват!!!

26

преди 15 години

Ех, драги ми народе, и за такова чудо ни харчат парите от данъците - Комисия за защита от дискриминация. Такава недомислица има само в няколко други държави, ама то е с цел много бързо да се решават споровете. Тази, българската, ако ги реши в рамките на една година, пак добре. И след това всяко решение бива оспорвано в съда, което абсолютно обезсмисля съществуването на специална комисия, ама някой да е чул в Република България да е закрита държавна администрация, защото е неефективна и няма никакви практически ползи от съществуването й? Че къде ще се подвизават след това целия състав на комисията - все някакви супер връзкари, избрани от Народното събрание и президента, пък и цялата администрация? Нали не трябва да има безработица, та да се хвали Емилия Масларова. Нищо, че отиват по няколко милиона бюджетни пари годишно за издръжката на подобни ненужни структури, то пък, дето се вика, е прашинка в океана от знайни и незнайни агенции и прочее паразитни администрации, които папкат от нашите парички. Ей затова, за да се чуе отвреме-навреме че ги има и даже нещо вършат, понякога започват да се правят на интересни и предприемат някакви странни ходове, за да привлекат вниманието на тези, дето и представа нямат за съществуването им.

25

Християн

преди 15 години

Така или иначе никой не може и не се опитва да контролира гейовете с кого и кога правят секс, но бракът е свещена институция постанивена не от хората а от Бог. Той трябва да бъде между мъж и жена, които да имат деца и да живеят във вярност докато смъртта ги раздели. Бог не е създавал гейове и лезбийки а мъж и жена. Хомосексуализма е човешко извращение.

24

преди 15 години

моралът е надстройка на обществените отношения, а гейовщината е противоречие с природата, затова и не им е дадена възможността да се самовъзпроизвеждат

23

преди 15 години

....може да крадеш и пак да си мъж, а не ...

22

татунчо

преди 15 години

За някои няма,за други има!Въпрос на избор!

21

Галя

преди 15 години

Хайде стига сте ревали за този морал, драги българи! Такова "животно" като морал в нашата държава вече няма! За кой морал става въпрос, господине, за този ли с който повечето чиновници вземат рушвети, бизнесмените малки и големи крадат като за световно, всеки ден стават убийства?Политиците не остават по назад от бизнесмените и лапат като за последно! За този ли морал плачете! Плюете хомосексуалистите, защото сте страхливци и не ви стиска да плюете тези, които наистина са виновни за положението в страната! Плюите тях, а не слабите!Какви мъже сте, бе, страхливци!

20

Hard Rock

преди 15 години

Пак ли вие господа от ДПС за пореден път предлагате нещо, което да руши устоите на морала, доколкото е останал в нашето общество. Пак ли вие проповядвате вашия псевдолиберализъм довел страната ни до национална катастрофа...Вън гейовете от политиката !!!

19

дърт онанист

преди 15 години

Искам да си оженя лявата ръка за дясната!Как може да стане?

18

Temüjin

преди 15 години

на по-подходящо място, да речем турските затвори, там надали някой ще му откаже брак.

17

содомчо

преди 15 години

Искам равноправие!!!!!!!!!!!!!!!!!!Харесал съм си една козичка и искам да се ЖЕНЯ за нея!Много е сладичка!:)))

16

Mimoza

преди 15 години

He познавам такъв,който да не завършил електроника и да не съвършен в това да елиминира ролята на семейството,Вероятно това иде иот възможността да са т,н,политически грамот

15

преди 15 години

я па тоя кемал еюп решил да се жени

14

преди 15 години

ДОЛЕН ЛЯВ !!!и то турчин .. супер зле !

13

български националис

преди 15 години

Вярно е, че много *** са гнусни ***. Но *** на снимката да върви да проповядва *** в анадола, а не в нашата Родина. Вън педерунгелите!