53

Анонимен

преди 1 година

сигурно не е лесно да поддържаш изкуствено завишения си стандарт а костов хахаа от къде изкочи бе крадивло cигаHe!

52

Анонимен

преди 1 година

Сичкото крадец от Костов сме се учили. Голяма работа е бате Ваньо, в очите те гледа и те опразва джобовете.

51

Анонимен

преди 1 година

Мръсен пребоядисан комунист. Който не скача е червен. Който скача е крадец с мръсника Костов.

50

Анонимен

преди 1 година

Костов е кукла на задкулисието. Моля ви, не правете интервюта с него, защото Костовите РМД-та довършиха и ограбиха вярващите в СДС. Демокрация в България няма! Има олигарси по руски образец!

49

Анонимен

преди 1 година

Костов го свързвам само с фалирането на Балкан. След това го разбрахме що за стока е

48

Анонимен

преди 1 година

Костов е крал, колкото Кирил и Асен. Баш крадците ви набутаха лъжите в празните кратуни, а вие услужливо ги поехте.

47

Анонимен

преди 1 година

СДС беше лява коалиция. Костов я направи дясна и клиентелистка партия за грабеж. Провали приватизации, за да вземе на промоция държавните активи. Неговите съпартийци казват, че говорел как трябвало да се създаде в България "синя буржоазия", която да го подкрепя политически и финансово. Костов е, според близки негови свидетелстващи, човек на лъжата, заговора, задкулисието. Неприятен човек, неприятен характер и авторитарист. Приватизира си марката СДС за лична употреба.

46

Анонимен

преди 1 година

До Младите да знаят! Младите знаят много по-добре от тебе. И на мен ми стоят две стари къщи, но наистина си СТОЯТ. Ако не ги продам до година, ще гладувам. Ако акълът ти може изобщо да проумее за какво става дума.

45

Анонимен

преди 1 година

Стар крадец си тате, крал си кво ли не

44

Анонимен

преди 1 година

Най-великият български държавник! Но, уви, не случи на народ, а на "м.рша"!

43

Алекса

преди 1 година

Кой е Костов ?Питайте Антон Тодоров който борави с документи за тоя драгалевски мошеник !Показа цялото му ярко червено потекло !

42

Анонимен

преди 1 година

Не, господине, респект - абсурд! Хората се отвратиха от Вас, от политиката Ви и от тази на следовниците Ви, чак до днес, с изключение на някои служебни правителства.

41

Гроби Таласомо

преди 1 година

Никога не съм имал респект от теб, нито страх;))) Изпитвах гняв, ярост и омраза! Гнева и яростта беха, щот не мога те докопам сссиганче и да ти смлатам вратлето;))) Ти сложи началото на края - сссигани, евреи, Сорос, НПО-та, кражби и далавери... Да продължавам ли? Ти възроди и актуализира култа към личността, на който после стъпна Бойко;))) Това идва от теб;))) Прехода ще завърши, когато България стане Саракт, т.е. може би 2030 г. Дотогава се ша е ерч и дерч!;)))

40

Анонимен

преди 1 година

И този се показа,глада по силен от тока

39

0077 , КОМ.11

преди 1 година

До Архангел Михаил ,.......Михале, по въпросите за "печелившите и рентабилни " предприятия и заводи, прочети статистиките от онова време и защо се разпадна всичко, без война !

38

Анонимен

преди 1 година

Това същество защо не е в затвора?

37

Анонимен

преди 1 година

Скрий се, предателю ром!!!

36

Ед

преди 1 година

Не върховенство на закона, а върховенство на правото. Законът може да е изкелиферчен или пък лобистки. А г-н Костов може ли да покаже една държава, в която да има върховенство на правото? Всичките ги видяхме по време на пандемията колко струват.

35

Младите да знаят!

преди 1 година

Когато управляваше Костов се срина държавата! Преди това имаше инфлация и криза, но построеното още си стоеше. Тогава обаче дойде Костов и закриха и разпродадоха всички предприятия за стотинки. Каквото можаха откраднаха, капитали, активи, машини, фалираха държавните фирми, закриха селското стопанство. Каквото имаше работещо всичко го попиляха. Това беше подготовката за влизане в НАТО и ЕС. После дойде Мадридския мошеник и ни вкара в ЕС където и до сега ни държат на системи и на къса каишка.

34

Анонимен

преди 1 година

Синия мавър от Драгалежци защо мълчи за аферата Сапио, и харизването на БГА Балкан на Гад-а?