66

ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ

преди 1 година

ВСЕКИ ДЕН СЕ МОЛИМ НА ГОСПОД ПЛЕШИВИЯ ПУТИН ДА НАПАДНЕ НАТО И ДА ИЗБИЕМЕ РУСНАЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ЯТАЦИ В НРБ ТО ДО ПЕТО КОЛЕНО! ДАЙ БОЖЕ АМИН!

65

сина

преди 1 година

като кажете НАТОВСКА ДЪРЖАВА - все едно големо нещо. Нали ние сме натовска държава - войска 15 000 - дебели, стари и грозни войничета с много началници и стара соц-техника. Това е НАТО, за 18 години нищо не ни даде, само разруши това, което имахме. Така, че не плашете Русия с натовски държави, че като нас са цяла източна и средна европа.

64

Анонимен

преди 1 година

Тая Елкa Василева. Продължава да пуска невярно информация !Само и вижте снимката прилича на рецидивист !

63

Бай Дрън

преди 1 година

НАТО и оръжие-Албания и ракета.

62

Анонимен

преди 1 година

Тя и един не може да отвори

61

Анонимен

преди 1 година

Украйна с няколко натовски оръжия направиха червената армия на пастет. В сблъсък с реалното НАТО, рашистите ще бъдат премазани.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 - Абсолютно! Руснаците вече 10 пъти казах, че може да използват ядрено оръжие, в случай, че териториялната им цялост е застрашена, а виждаме как ъкропитеците вече ги гърмят и нападат интензивно в Белгородка област. Следователно, допускам, че може в скоро време русите да им метнат една малка атомна бомбичка в Харков - ей така, за предупреждение в Киев, Варшава и Берлин да си мислят

59

МЕРАК!

преди 1 година

Голям мерак имат русофилите, феодална Рус с ръждивите си танкове да победи Космическа Америка, но не си дават сметка, че това им желание е абсурдно. Прочее, тяхното желание много бързо ще се изпари догодина, когато войната в Украйна приключи и не ще им остане нищо друго, освен да пият по една студена вода.

58

Анонимен

преди 1 година

Русия в момента не воюва с никой. Взеха си това което им трябва в Украйна и сега са на изчакване. А натовците се чудят кви глупости да ръсят из медиите за да има пари от политиците за още оръжейни сделки

57

Анонимен

преди 1 година

Ядрено оръжие има и САЩ, така че на путянистите им е ясно какво ще има се случи ако го използват.

56

Бай Дрън

преди 1 година

Много хора и анализатори грешите за едно-Русия нямало за какво да се бие, а Украйна имала, затова едните с нисък, другите с висок боен дух. Ще ви светна защо. Защото ако в момента Русия воюва отвъд границите си, а в един момент се окаже, че защитава територията си, бойния дух ще се обърне. Още повече, че Запада гони всички руснаци, дори и поддръжниците си.Затова внимавайте с анализите и прогнозите.

55

Анонимен

преди 1 година

Рашистите на могат две села да атакуват, какво НАТО какви 5 лв. Бягат с кафяви *** из цяла Украйна.

54

Бай Дрън

преди 1 година

Фондерлайнен на съд заради ваксините, поразили толкова много млади хора!

53

Анонимен

преди 1 година

Тя че може, може, ама тоя фронт нема да издържи много хахаха

52

Жебок

преди 1 година

До 48 - Така си е! Съществува логиката "защо да се водят военни действия на руската граница, като може да е по-далеч?" И затова генерал Цорн малко е завоалирал, че вторият фронт, който Русия може да открие, може да е доста по-западно от Балтийските републики, т.е. от Калиниградска област на юг с цел отрезване на доставките към киевци от западна посока, а може и пак оттам - на запад, т.е. директно на немската граница..... Което определено ще е притеснително за немците, за поляците - да не говорим

51

До 33

преди 1 година

Не само щерките им, но и бащите им ще бъдат обидени, за да проникне руската идеология и в задните им двери. За русоробите това е морално, когато рашисти чукат щерките им и тях самите.

50

Анонимен

преди 1 година

Ама снимката кърти мивки направо!!! Откъде я изровихте бе??? Това прилича на ракетата ФАУ-2!

49

Анонимен

преди 1 година

До niki 46 - Не са се включили натовци само не хартия ;))) Иначе, САЩ се похвалиха, че именно Пентагона е организирал и провел акцията с/у руснаците в Харковска област. Там се видяха и не един и двама чернокожи укр.солдати, явно наското дошли от бойните бази в Алабама и Колорадо. Европейците не останаха по-назад и похвалите своите воини в т.нар' "международен легион" в същата тази Харкоска област

48

Напротив, нещо е!

преди 1 година

До: номер 45 (Не че нещо) "Дори теоретично не съществува вероятност неядрена държава да спечели срещу ядрена." Викаш, във войната с Афганистан спечели Съветския Съюз... като се разпадна?ААААХ-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААА!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Анализът не пасва на сценария.