50

Анонимен

преди 1 година

Ще ядете и хоро ще играете. Изборът ще е или да ядете буболечки или да се споминете от глад. Това ни готвят от новия ЕСССР. кравешкото няма как да стане като шампанското, защото шампанско се произвежда само в един район на франция, а кравешко месо расте на кокал в целия свят. Излезе едно проучване, че хитиновата обвивка на насекомите е канцерогенна. Така че само на червеи ще сме. Защото те нямат хитинова обвивка. Ку Ку, Кудкудяк. Вкусен червей ядох пак.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - Не се споменава , защото НИКОЙ НЕ иска да слуша за него ! Не схващате ли че новите поколения навсякъде по света се интересуват само от Геиминг и Хоум офис работа , за да не се стреснат и за да не се преуморяват , защото изпадат в депресии , но депресиите им са именно от глупостите във Феиса и Туитъра дето висят денонощно ! Всеки днес иска да взима много за минимален труд - Никой не ще да рине кравешка тор и да мие обори - Ти да не да искаш дъщеря ти да е овчарка случайно ?!

48

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

47

ПроСоТо

преди 1 година

обаче не разбрах какво е "домашен щурец" ...Може би така наричат *** в Брюксел ?..Едно е ясно:..-Съвсем,съвсем се побъркаха господарите ни !!!..Но понеже караме лъскави коли,гледаме титаничнотъпи "шоута" и всяка свободна минута припкаме в "моловете" /дейности,които "осмислят" битието ни/ ,ОНИЯ ще си правят с нас каквото си искат..

46

Анонимен

преди 1 година

И ще пиете канализационна вода.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "идете и прочетете какво съдържат протеиновите ви прахчета, на които предобряте всеки ден. Ако можете да четете с разбриане естествено" ----- съдържат протеинов изолат от цвик... други въпроси?

44

Евро ЕКСПЕРТ

преди 1 година

Задължително ще да е не просто насекоми да ядем, а да бъдат и ГМО - генно модифицирани. Също така Евро комисарки забраняват на хората да се къпят и да бъдем на тъмно и студено. Нетрадиционната сексуална ориентация ще е абсолютно задължителна.

43

Анонимен

преди 1 година

Ще ядете буболчки и ще сте щастливи.

42

Анонимен

преди 1 година

А в Русия хората ядат децата си!

41

тъй....тъй

преди 1 година

Охоооо, това е най-безобидното!В един момент ще измислят да ядете, вече яденото..............

40

Демократ

преди 1 година

Като расказваха - виетнамците едно време какьв глад са брали и са ядяли кучета , котки и змии - по време на демократизирането - на нас маитап ни се виждаше

39

Анонимен

преди 1 година

Абе както е тръгнала,ще минем и на партизанска диета-корени и сирене!

38

ПроСоТо

преди 1 година

ега ти!..."И така-бавно и полека,ЕС ни върна с няколко века"...Но все пак да не се оплакваме,а ?..Засега не ни задължават да ядем акитата си!..А това е "Демократичен милостив жест" от страна на яхящите ни..ЗА СЕГА !

37

Исторически парк

преди 1 година

вече в хляба слагат 10% брашно от щурци, а млякото слагат мляко от ***!

36

Анонимен

преди 1 година

идете и прочетете какво съдържат протеиновите ви прахчета, на които предобряте всеки ден. Ако можете да четете с разбриане естествено. ***

35

Анонимен

преди 1 година

До санкции до дупка! - НЕ , но ще ви кара да ги ловите , за да ги предавате в пунктове за изкупуване и с парите да си плащате за тока и газта ! Скоро и около теб ще започнат да се въртят НЛО-та , защото те ходят само при ИЗТРЕЩЕЛИТЕ !

34

Анонимен

преди 1 година

До 32 извинявай ами Васил Найденов, Гошето и куп други певци от соца ? :))) Мерси опорке мека

33

Демократ

преди 1 година

Пьрви дадоха демократичен пример виетнамците работещи в софия по време на войната , като изядоха софииските кучета и котки

32

Еко Евро-ЛИБЕРАСТ

преди 1 година

да, ще е задължително, яденето на буболечки, живеенето на тъмно и студено. Както и задължително практикуване на хомосексуализъм, секса в дуупето. Карането на тротинетки и велосипеди.

31

Анонимен

преди 1 година

конспирации ли ? хахахааааа