174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 - Ще работи докато започне делото , защото няма готови обучени кадри да я заместят и ще се объркат схемите на бандитите ! Нали не се заблуждаваш , че със Семерджиев свършва бандитизма в Бг ?!

173

Бай Иван

преди 1 година

Типичен продукт на демокрацията- нагла к.рва, наркоманка и социопат, такива искахте да имат права, такива получихте ;) !!!

172

наказателна отговорн

преди 1 година

чл. 146 от ЗМВРСлужителите на МВР полагат клетва за спазване на Конституцията и законите на страната.."Кълна се при изпълнение на държавната служба в МВР да спазвам Конституцията и законите на Република България и да изпълнявам добросъвестно, честно, лоялно, обективно и безпристрастно служебните си задължения съобразно интересите на България".

171

Не се палете толкова

преди 1 година

много!Бъдете сигурни,че от уволнените,които ще обжалват Заповедите си за дисциплинарно уволнение,поне половината ще се върнат в системата!И съд,и прокуратура го играят контра на МВР!Така,че Министъра уволнява,но в крайна сметка съдът решава!А една част от провинилите се полицаи,които само са държали или крепили чадъра да не падне,и имат стаж за пенсия,тихомълком ще се пенсионират по-живо,по-здраво,ни лук яли,ни лук мирисали!!!А Симонката може да изсмуче докрай бонбонката,че и изгоря бушонката!?!

170

ЕвроЕритреец

преди 1 година

А като се уволнява , ще и дадете ли и 20 заплати на изпроводяк ?!

169

Анонимен

преди 1 година

и това ли е, уволнение? Нещо затвор? смахната държава и сме по зле от Сомалия.

168

Анонимен

преди 1 година

*** те съучастници, по Наказателния, а не по Трудовия кодекс са се провинили, какво ще ми ги уволняват!

167

Анонимен

преди 1 година

Ееехххх. Сега ще шапка чорки не за удоволствие а за работа.

166

Анти Тяло

преди 1 година

А съд и присъда за съучастие в непредумишлено... кога???

165

Анонимен

преди 1 година

вместо да я съдят , те я уволняват, пародия на държава е това

164

Анонимен

преди 1 година

Те пък дърт душманите на герб щото не помагат мойте душмани . Дърт душманите са по голяма заплаха. Никой не трябва да е дълго време с ченгеджииска и прокурорска власт . При нас е ужас . Дори най малък документ не биха ми дали . Мене ме приемат за кръвен враг щото пиша истината за тях . Не знам как са распространили снимката ми сред дтрт душманите на герб но ме разпознават без аз да ги познавам . Тоест работят в мафия заради дългите години във властта.

163

a

преди 1 година

хахахаха Това беше вицът на деня. Била уволнена?!?!?!?! Жива да я оплачеш направо...Що не я наградите с почести направо? Брутален бардак е тази държава!

162

Перник

преди 1 година

Уволняват я все едно я надграждат вместо в затвора да де е!

161

Анонимен

преди 1 година

А останалите 39 какво? Може би ще ги пенсионирате предсрочно заради добрата им "служба"?

160

Анонимен

преди 1 година

Докато наказанията в БГ са такива, ще има и нарушения. Порицание, в най-страшния случай уволнение - и толкова. Чудо голямо. Като в детската градина, като съобщават пред всички, че си бил лош. Само дето порастналите лоши убиват, ама нищо.

159

Анонимен

преди 1 година

Септември месец уволняваме Радева, Декември месец уволняваме Радев. Всичко е точно.

158

Анонимен

преди 1 година

Тя отдавна трябваше да е уволнена, а сега вече и осъдена.

157

Анонимен

преди 1 година

Що я уволняват бре, на момичето й е ниска заплатата и затова бичи частно! Глей, работно момиче е! Дигнете им заплатите на горките отрудени полицаи като нея.

156

Рамадан Хасан

преди 1 година

Защо само увелнение? Трябва да съди и да върне всички пари , които е спечелила злоупотребявайки със служебното си положение.Тя има скътани парички и не я бърка ако остане без работа.

155

Тошо

преди 1 година

Нека се види конкретната и вина и да си поеме отговорността, а не с лека ръка да се съсипе живота и !Млада е, неопитна е, където стават грешки има и прошки!