125

Еми

преди 1 година

Русия ще се бие в Украйна до последния бурят!

124

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво отстъпление! Има погром и разгром на руската армия.Все още никой не може да каже колко и какви са загубите на руснаците,знае се че са огромни.Например от днес в редовете на Руската армия вече не съществува 237ми Червенознаменен Десантен Полк.Целият е унищожен край Изюм. Това е руски елитен полк,цветът на руското войнство,гордостта на Путин и от него не остана нищо!Всички са убити,ранени,пленени.Днес е зачеркнат от списъците на Руската Въоръжени Сили.

123

Анонимен

преди 1 година

Е тия сега се гъбаркат с целия свят Украйна и Русия. Еди вика ще преговаря другия неще и така все едно гледам опера. Аре на ***. Писна ми от тия. Единия ботокс дърт а другия *** шмърканов. Писна ми честно. Живея в чужбина и само това дрънкат тук, отварям български медии и само това. Гледох и индийският канал по YouTube на английски и там пак дрънкат за тия се се биели. Китайските новини на английски също. Ще гледам нещо различно може от Уганда. Балшой театър бляяяд

122

Асан

преди 1 година

Вземай си урките от Съни бийч цяла година ги хрантутим ол инклузив :)))

121

Германец

преди 1 година

Правилно. С терористи не се преговаря. Няма и за какво. Не е като Мордор да има думата колко високи да бъдат репарациите.

120

Диана

преди 1 година

До След войната. Руснаците съсипаха всичко в Русия при перестройката си. Това беше истинска катастрофа, природен катаклизъм. Аз бях 1998 на г. там- огромни мъртви заводи! Ето на това му казвам руска катастрофа! Може би ще се научат да мислят преди да действат, а не след това - колкото и да е преляла чашата...

119

Диана

преди 1 година

Зеленски никога няма да узрее..Той не е политик, а имитатор с принципи хем..См.еш.ко!..Аз мисля, че е възможно в действията на Русия да надделяват настроенията срещу онези т.нар.бандити, които прокламираха в Сирия,че сирийците трябвало да си извоюват демокрацията. Е, сега им казват, че укрите трябва да си извоюват свободата - руснаците са много отмъстителни! Но ако е така,има все пак отдалечаване от "бандитите", а това е добре..Не мисля,че действат бандитите защото не са се произнесли така тук

118

До След войната

преди 1 година

А имате ли отговор на въпроса защо има западни технологии в руските оръжия и не само там?

117

Анонимен

преди 1 година

От Март месец Зеленски не иска да преговаря...каква е тая стоплена супа статия??

116

До 187

преди 1 година

Същият привърженик на униформеното мислене? Браво!Пляскайте бавно!

115

Русия

преди 1 година

Католическия евреин наркоман ши са бий за ФАЩ до последната укра.

114

Анонимен

преди 1 година

Така ще си умрете *** и невежи русофилчета нещастни..."Causa Perduta" знаете ли, какво означава? Това са вашите лъжи и дезинформация в "полза" на един фашистки режим и диктатор.

113

Анонимен

преди 1 година

Ми той от Март отказва да преговаря! Каква новина е тва?

112

42

преди 1 година

Няма ли да се спрете да цитирате глупостите на този промит мозък евроатланта Тагарев Той разбира от военно дело, колкото аз от корабостроене. Украйна е обречена, с лъжата там е свършено, свършиха опорките, че има украински народ. До средата на зимата всичките украински седесари ще си правят правителство в сянка някъде на Запад.

111

Анонимен

преди 1 година

ще видим колко можеш да издържиш на напъна-пилците се броят на есен

110

До 174 Т-34

преди 1 година

Начина на изразяване е същия,като на един друг грантаджия по време на ковид истерията.Първо менторски,назидателно,след това с пяна на уста.Само да се замени думата,,русофили" с ,,антиваксъри".🤣🤣🤣

109

Нане

преди 1 година

Супата супата краварски грантаджии.... ===))) маменцето ще ви кле. Цаме... А и вас....

108

До галоша 164

преди 1 година

Овен, питаш ли как живеят гражданите на Донецк и Луганск от2014 година, до сега ! Няма ден или нощ през която да не саобстрелвани от ВСУ. До този момент са убити 186 деца, на които е направен мемориал в ДНР. Така че нека и укро-фашистите да почустват върху себе си, началото на Възмездието . . .

107

Анонимен

преди 1 година

До Т-34 Ориентирай се, защото утре трябва да ринеш на животните. На такова ниво си, че едва ли можеш да работиш друго. Обида е даже да ти се обръща внимание.

106

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) Ти сериозно ли си мислиш, че тук има някой, който се заблуждава какви са ти "аргументите"? :)))))