41

н2о

преди 1 година

Радко това е резултата от протестите ти за "Промяна" и протежето ти Киро Т.! Сега, благодарение на ку.ха л.ейка като тебе, Винету не само ще се завърне на "Бял Кон", но и партията му ще спечели изборите, дори и да не получи пряката власт от него ще зависи съдбата на всяко правителство!

40

7373

преди 1 година

Откри и ти топлата вода. Кога се правеше на болшевик с юмурка, не се и досещаше какво ще стане. Ама сега трябва да спрем да плащаме данъци и осигуровки, за да се компенсираме сами. Като не ставаш защо се буташ Рундьо? И какво очакваш Лукойл да смъкнат цените утре. И цветя и рози.

39

до цскар

преди 1 година

Левскар съм.ама те подкрепям на 100%

38

Анонимен

преди 1 година

От русия казаха, че газ и нефт за Европа няма. Защо им се молим още на тези, освен за едното унижение?

37

Лаврентий Берия

преди 1 година

Единственото вярно решение е национализация на рафинерията. С молби нищо няма да стане! Тея ни клатят за удоволствие на Владимир Владимирович който така показва своята "обич" към България - в т.ч. и към русофилите. Щото те нямат отделни колонки.

36

Впечатлен

преди 1 година

"Високите цени са сред водещите причини за поскъпване на всички стоки и услуги...."Какво гениално прозрение, какъв ерудизъм, древните философи патки да пасат пред този гений.

35

зИл

преди 1 година

Фърчилото "откри" хАмерика за пореден път!!! -)))))

34

радев му клецат гъза

преди 1 година

Радев му хареса русия да го kлeцa и реши ,че на цяла България ще й хареса. Но не би. Радев е национален предател.

33

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев: Заради инфлацията цените ни се вдигнаха.Тревата е зелена.

32

Реалист

преди 1 година

Всички ур.ди от ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС не искам да Ви чувам глупостите, заради Вас сме в това положение, омръзна ми да сме колония на САЩ, и да правим каквото ни кажат и каквото на тях им отърва! Затова НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ + БСП!

31

Лаврентий Берия

преди 1 година

WTF?!?

30

Психодиспансер

преди 1 година

Деси знае ли? ;))))

29

Анонимен

преди 1 година

Радев националният предател, слуга на рашистите. Оставка и съд!

28

баба мара

преди 1 година

сваляите санкциите срещу русия и газът ще потече отново по тръбите да не севодим по акъла на сащ това е воина между тях и русия украина е само поводапреговори и мир и газ идва и зърнена криза пакистан е под вода да си опичамеакъла и да престанем с прос-то-тиите

27

Сата НАТО

преди 1 година

Путййо Радев сега ще покаже как с близане на подметки се умилостивява Големия брат.

26

Коко

преди 1 година

##=====О за Радев !@

25

Анонимен

преди 1 година

Лукоил да си плащат данъците и да плащат 30 % данък а не 10 % . А горивата ще поскъпват особено когато Русия спре износа на петрол за Европа . Тогава и долара ще поскъпне щото петрола вече ще е с долари а не като сега с евра . Тази война ще Промени изцяло Европа . Връщането към евтини руски ресурси няма да е възможно . По скоро виденов вариант се задава . Но смъртта на ЕС е ново начало и нови възможности . Това не е лошо .

24

бай Тодор

преди 1 година

Договорихме в Брюксел работата на Лукойл с руски петрол, сега ги молим да свалят цената на горивата! Смях , вместо те да ни молят за първото.

23

Доко

преди 1 година

До Кококолко данъци са платили компаниите които си посичил за последните 10 години? Щото ми се струва, че Лукойл плаща данъци колкото градския клозет на Каспичан.

22

вв

преди 1 година

Пука им на Лукойл от Радев,тях ги интересуват милионите на ден.Лицемерие,лъжа и схеми,това е химна на тази територия.