217

Анонимен

преди 1 година

Вече предявявали претенции към Казахстан!

216

Me

преди 1 година

Колкото запазиха Съветския съюз, толкова и ще запазят руската федерация.

215

Анонимен

преди 1 година

Американците са си направили подземни градове за оцеляване от ядр.война!За руснаците не знам имат ли!?

214

Анонимен

преди 1 година

Някой интересува ли го какво е казал този грозник? Защо ни занимавате с тоя психясал истеричен алкохолик?

213

Анонимен

преди 1 година

Номенклатура значи наследствена аристокрация т.е.хора,които се бият в гърдите колко са верни!От такива не чакай ефективно управление,те само подражават!По някой път става,повечето пъти-не!Така че не се учудвайте защо в Русия са цъфнали и вързали!

212

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНА отстъпи ядреният си арсинал защото няма толкава пари и ток !!!За по "Умните " - за да се съдържа ЯО трябват още две АЕС КАТО ЗАПОРОЭСКАТА !!!!! За това и Англия скоро ще няма да я има ако продължи войната - просто няма да имат толкова елентроенергия или пари да обслужват ЯДРЕНИЯ СИ АРЕНАЛ! И ВСИЧКИ ЩЕ КЛЕКНАТ БЕЗ ГАЗ ! НЕ ТРЯБВА САМО ДА ЗНАЕШ НО ТРЯБВА И ДА РАСЪЖДАВАШ !!!

211

Анонимен

преди 1 година

Мачкай фашагите, Дмитрий

210

Анонимен

преди 1 година

До 212. Тотално бездуховна нация?! Ти пък откъде знаеш? Ако не познаваш нечия култура и духовност, това не значи, че ги няма. Означава единствено, че се изказваш неподготвен. Същото важи и за технологиите на руснаците. Имат, но ти не знаеш или, по-скоро не искаш да знаеш.

209

Анонимен

преди 1 година

За "величието" на Русия може да се съди и от един итресен факт. Откакто Путин застана начело на страната тя има 3 Нобелови лауреати в науката. Последният напусна Русия през 2010 г. Тримата живеят съответно в САЩ, Великобритания и Франция. За тези над 20 г. САЩ имат няколко дузини Нобелови лауреати в науката. Московската престъпна камарила освен да плаши с ядрена война друго не може да направи, а като ги гледам какви са некадърници ще вземат да се самовзривят със старите си ядрени игрушки.

208

До русофилите

преди 1 година

Научете малко повече за прадедите си! В подбалканските градове, турчин не е могъл на кон да преминава! Русоробииии...

207

Анонимен

преди 1 година

Айде, ракиено време! Ние русофобите отиваме по баровете и ресторантите, а русофилите остават дежурни на клавиатурата! Ако не вярвате, следете коментарите! От мен едно голямо ЧАО!

206

Анонимен

преди 1 година

207, Може да е с най-голямата територия в света но дали хората там живеят по-добре от това? БВПто на цялата им огромна територия е по-малко от това на Италия. Всичките руснаци са по-малко отколкото нигерийците в Нигерия. Ние пък доскоро изнасяхме най много лавандула в света, но това не ни е направило велика сила.

205

Фили-Фоби

преди 1 година

Преди много години цар Борис III се оплакал: "Дипломатите ми са англофили, офицерите - германофили, интелигентите - франкофили, народа - русофили. Само аз, май, съм българофил..."

204

Ха-ха

преди 1 година

Аз пък гледам гърчовете на Смешното джудже, шутът на Грозното джудже!

203

Анонимен

преди 1 година

Феодална Русия е всичко, но не и "велика"... Даже точно обратното... Най-богатата на природни ресурси с най-беден народ. Минималната работна заплата е с 30 % по-ниска от нашата. Абсолютно никакви собствени, съвременни технологии... Тотално бездуховна нация... Не ми се изрежда повече.

202

Анонимен

преди 1 година

205, Хитлеристка Германия не е могла да бъде верен съюзник на никой. Дори и австрийците, с които са един народ са съжалили че са се предали без бой. А като се има предвид антиславянските настроения тогава в Германия и отказа ни да предадем евреите си, след войната са щели да ни накажат здраво.

201

О Боже...

преди 1 година

Само не знам защо винаги трябва да сме нечии фили... Ние си имаме само една държава и тя е България. Чуждофилите са продажни г,адове... Може да харесваш друга държава, но до там... Аз например много харесвам Испания, ходя на почивки там, уча испански, но до там. Не съм испанофил... Не ги разбирам тия...

200

Мунчо

преди 1 година

Царя Освободителя, дето го цитираш, не е наречен така защото ни е освободил, а защото е премахнал крепостното робство в Русия.

199

и що така

преди 1 година

До Анонимен 195 ПИСАНЕТО ГО ОСТАВИ,КОЙ КАК МОЖЕ ТАКА ПИШЕ!ТИ КАЖИ КАКЪВ ТИ Е МЕРАКА ДА СЕ СРЕЩАШ С МЪЖЕ!?Да не би да надзърта някакъв нездрав европейски интерес?Я се поясни!

198

Анонимен

преди 1 година

Не е добре да плюеш по другите държави, когато собсвената ти държава копае дъното, но наистина руснаците са много зле и само наличието на тези оръжия спира НАТО да не ги изгони от Украйна.