90

Toни

преди 1 година

До цитатВ Украйна се създава антируски анклав който застрашава сигурността на Русия и неговото ликвидиране е цел на специалната военна операция.Даааа,добавам и едно друго-В заключение Медведев заяви, че руските ядрени арсенали са най-добрата гаранция за запазване на Велика Русия.Копирано от standartnewsРусия заплаши Молдова с военна акция, ако бъде застрашена сигурността на руските войски в Приднестровието.Много малко количество мозък трябва за да си направи човек сам изводите

89

Анонимен

преди 1 година

До 113 КПССзащо си затвори очите Горбачов когато съветските републики започнаха да се отделят.Молдова ,Литва ,Латвия и др.))))))) Факт, докато Горбачов беше начело на СССР съществуваше, имаше тежнения за независимост в Прибалтика, но не бяха признати още, и Грузия. Молдова не беше сред тях.СССР го разтуриха Елцин, Кравчук и Шушкевич на среща в Беларус.

88

До 130

преди 1 година

Ти си му най - верен. Признай си.

87

Анонимен

преди 1 година

Абе нали уж СССР го няма вече 30 години, защо само СССР ви в на устата, защо ЕС се разпада и населението обеднява, нали сте победители от студената война?

86

Греда

преди 1 година

Горби си беше за разтрел.Обърка цял свят и наруши равновесието в светът.СССР И САЩ потдържаха баланса и мирът.След разпада на СССР започнаха войни .Краварите започнаха да си прават каквото си искат,но нещата ще се променят.Жалко е че ще има много жертви.

85

Анонимен

преди 1 година

Изолирана Русия и Путин ви разказаха играта. Путин ви попиля, разби ви по всички направления. Разби ви с лекота, без да се напряга, елегантно и с финес.

84

Анонимен

преди 1 година

Путин сам ли е казал това на известния журналист?

83

Toни

преди 1 година

До кпссНа това някъде по света му викат демокрация и право на свободен избор.

82

Анонимен

преди 1 година

Специалната военна операция приключва с Украйна като държава застрашаваща интересите на Русия - веднъж и завинаги. И тогава идва следващия етап на по-голяма операция. Това сте вие, господа европейци. Вие сте следващите! Вие ше заемете мястото на Украйна в новата военна операция може би с още по-плачевни резултати. Какво? Ще разрушите руските паметници, ще наложите санкции? Или може би ще започнете ядрена война с Русия?

81

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да членуваме в един фашистки съюз, където фашистите от Брюксел ни принуждават насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти които избиват цивилни жени и деца, а сега започнаха вече да взривявт жени писатели и философи заради политическите им убеждения.

80

цитат

преди 1 година

"Специалната военна операция не се ограничава само на територията на Донецк и Луганск, а се разпростира на цялата територия на Украйна. В Украйна се създава антируски анклав който застрашава сигурността на Русия и неговото ликвидиране е цел на специалната военна операция" Владимир Путин, 02 август 2022, Калининград.

79

ВЪПРОС

преди 1 година

След Смъртта на Горбачов изкочиха Журналистически Разследвания - тоя Тарикат е продал Русия ( заедно с България) за няколко Милиарда Долара , платени от ЦРУ .

78

кпсс

преди 1 година

Разпада който Горбачов не успя да предотврати ....Нали Горбачов създаде разпада.Прерстройка и тем подобни.Промяна трябваше да има,но не хаотичен с разграбване и унищожаване на всичко.И защо си затвори очите Горбачов когато съветските републики започнаха да се отделят.Молдова ,Литва ,Латвия и др.

77

чудно?

преди 1 година

До Стига - смотрим.ру е блокирано от фашистката цензура в целия ЕС, как са го оставили в България!

76

посланието на Путин

преди 1 година

Заедно се напили с Горбачов и на сутринта не помнели с какво точно са се напили.......та от там

75

Toни

преди 1 година

До тук надъханите русофили със заключение без значение от вашето мнение.Путин не трябва да бъде съден а екзекутиран.Кремъл не трябва да бъде унищожен а щателно прочистен.Българи като вас не трябва да се държат като страхливци от преди 1990 г а да заемат хуманна позиция.Социализма и комунизма с всичките си последователи трябва да бъдат заклеймени като враг на човечеството.И не ми се правете на отворени да ми пишете ами вкарайте малко асимилация в ход!!!

74

до 94

преди 1 година

до 94 ти каква личност си - когато си нямаш халхабер от култура ! В зоологическа градина ли са те въспитвали

73

Стига

преди 1 година

с тази западна пропаганда, гледайте предаването 60 минут в smotrim.ru Умните хора се информират и си намират начини, изключването не руските телевизии не ви помогна западни пропагандисти!

72

Анонимен

преди 1 година

за посланието - това вече е журналистическа фантазия

71

Анонимен

преди 1 година

колонната зала се превежда на български според автора колона на стълбовете !!! тоа е голям хол с много колони а не стълбове - стълбовете са на улицата на които са жиците на тока ни - и каво да комиентирам повече - горбачов е враг за народа си ! Пита се каква диря е оставил след себе си - деградация разорена страна и нула икономика - не е направил нито едно работно место а Пурин за разлика от него отколо 10 милиона но говорът около 40 милиона !!!!!!! нови работни места ! При елцин 0000