22

Сметки без кръчмар

преди 1 година

То след година няма да я има Русия, те тръгнали да говорят че през 2120 година, щели да имат на гол тумбак чифте газови пищови.

21

Анонимен

преди 1 година

рушия няма да я има след 100 дена, камо ли 100 г

20

Анонимен

преди 1 година

Смешници , на кого ще го давате на хората от тайгата и сибир ли,дето още взривяват влакове и си мислят че войната не е свършила,или на синчетата и щерките в западния свят

19

Анонимен

преди 1 година

След години всички ще минат на чиста енергия, само тия още ще са си с техния газ

18

3M

преди 1 година

яжте си го, пийте си го, ползвеайте си го за каквото щете. Цивилизования свят не го иска!

17

:)

преди 1 година

Но вече няма на кой да я продадете, вати смръдливи! Следващата година пазара ще се оправи, цените ще паднат, но Европа няма да купува. Ще трябва да продавате на Китай и Индия на половин цена. Фалитът, гладът и китайското нашествие са близо. Блядухите ще се продават пак на по 5 долара, този път на китайците.

16

хахаха

преди 1 година

те тия са 100г назад. След 5-10г няма да ни трябва тая газ па те да си я имат. Малко ще е като сега да имаш завод и склад с пишешти машини. Бавно в следващите години потъвате господа. а вожда ви ви върза един камък и потъвате яко. Кофти раздаване.

15

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Чакаме ги да подкарат босквичите с дизел. Колко ли десетилетия ще им отнеме тази иновация?!

14

Пръдльовци

преди 1 година

Един ресурс е ценен толкова колкото струва на пазара. А в момента умниците продават скъпо на Европа и евтино на Азия. Както се казва Щрък за Гъска. И за дад държат висока цена изгарят газ за 10 млн долара на "Портовая". А и относно "руснаците, които щели да се радват" - проверете колко домакинства в ко чината са газифицирани. Само за сравнение - във Варшава газифицирането е на 100 %. Поредната евтина пропаганда.

13

ПроСоТо

преди 1 година

МАЛОУМИЕТО и СЛУГИНАЖА на "световните фактори" ще доведат до там,че вместо да "извадят очи",те ще "изпишат вежди" на руснаците..Тия шизофренични безумни "санкции" ще доведат САМО до едно:..-НЕБИВАЛО ДО СЕГА СПЛОТЯВАНЕ на "рашъните"..Те ще се обърнат към себе си,а знайте:..-Като изключим лъскавите играчки на "западните технологии",те /руснаците/ си имат всичко необходимо да оцелеят и да ПРЕБЪДАТ !...АбсолютниКРЕТЕНИ насъскват ЧИРАЦИТЕ си с/у Русия.Но чирака затова е чирак-защото немаТОПКИ да си

12

Анонимен

преди 1 година

предпочитам да не стоя на студено и тъмно.човечеството върви напред а глупаците сами ще влязат пещерите само и само на Украйна да им е добре.фък украйне ай сей.

11

ами руснаци

преди 1 година

Ами ще има ли русначета през 2120г? Младите са в странство, на фронта или в лагерите.

10

Анонимен

преди 1 година

а после

9

Прогрес

преди 1 година

Китай, Япония и Франция строят изкуствени слънца за енергия, тия за газ си говорят още. След 100 години технологиите ще са толкова развити, че ще има безплатна енергия за целия свят - неизбежно е.

8

PL

преди 1 година

А освен газ нещо др дали ще има:))

7

Анонимен

преди 1 година

Като имате за 100 годин дайте малко и на назе, яле енергиният министър от 2 дена сън го нелови и с трепет очаква обаждане отГазпром

6

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам да стоя на студено отколкото да плащам на руските ддиваци.

5

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, ами след това? В историята колко са 100г. нищо. След това пак крепостничество, гречка.... класика :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 1 година

Дръжте си го не ни трябва.Ние си можем и без руски газ.

3

тя

преди 1 година

За "радост " на западняците !