64

Анонимен

преди 1 година

Горбачов беше нужен на Велика Русия. Русия трябваше да премине през униженията и изкушенията за да израстне и да стане Велика държава, това е част от пътя на израстването. На 24 февруари Русия отново стана велика държава, а Горбачов изпълнил задачата си се оттегли на заслужен отдих.

63

Анонимен

преди 1 година

До 49 До подлъганите. Благодарение на вашия "велик" Горби змияри, вашите родители днес ви купуват хляб за да плюскате в къщи на 2 лв, а не за 26 стотинки както тогава. . . . . . . . И нека да попълня за незнаещите! Типовия хляб беше 15 стотинки и докато беше горещ го издълбавахме от вътре и слагахме бучка овче сирене докато беше топъл! 26 стотинки се наричаше Добруджа, а 34 стотинки беше Стара Загора! 3-ка кебапчета със салата и бял боб и сайдер струваше 72 стотинки и беше за окярилите се, ако р

62

Това ще е краят

преди 1 година

Горбачов предотврати глобална ядрена война, преди него и Кенеди направи същото, но сега вече няма кой.

61

Анонимен

преди 1 година

Е точно това не (му) харесаха руснаците, че се опита да премахне страха и репресиите. На това се крепи народопсихологията им и затова го намразиха, че им отнема нещо "свято" за тях като Гулаг...

60

Щерю

преди 1 година

Горбачов бе юдеин, целящ да се раздроби и да се разграби СССР (и Източния блок) от САЩ - за да се въведе световния ционизъм...

59

Z

преди 1 година

Старият свят си отива. Епохата на Горбачов си отиде с началото на военната операция. Създава се новия свят. Русия отново е велика държава.

58

Kostas Linke

преди 1 година

Малки деца, ПЪРВИЯТ И ОРИГИНАЛНИЯТ ЛОЗУНГ И ДИРЕКТИВА НА КПСС И НОВИЯ ГЕН СЕК. ГОРБАЧЕВВ---БЕШЕ '''УСКОРЕНИИИЕЕЕЕЕ''' АКСЕЛЕРАЦИЯ !!!...ТОВА БЕШЕ ЛОЗУНГА ОТ 14 МАРТ 1985 ДООО ЮЛИ 1986 Г. КОГАТО ЗА ПРЪВ ПЪТ СЕ ПОЯВИХА ''ПЕРЕСТРОЙКА'' И ''ГЛАСНОТС'' СЛЕД АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ...ПОСЛЕ В РЕЙКЯВИК ИСЛАНДИЯ, НА 18 НОЕМВРИ 1986 ГОД...ГОРБО ДАДЕ ЗАВЕТ И ДУМА НА РЕЙГЪН--ЧЕ СССР СЕ ОТКАЗВА ОТ СВЕТОВНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ, И ЧЕ СССР ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ВЪОРЪЖЕНИТЕ ЛЕВИ ДВИЖЕНИЯ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА.

57

коренът за злото

преди 1 година

В Русия , империята на злото, коренът е не във властта, а самият народ--озверен, измъчен, алкохолизиран, безправен, крепостник от 16 век и на документ свободенот 19 век--то е в умовете е сърцата на руския мужик и до днес. Докато това е така---никаква промяна не може да има в Русия. По далече от нея, никакви контакти и тотална изолация.

56

Кацамунски

преди 1 година

До змияра под номер 51: Каква свобода имаш днес бе Мурджо, освен да можеш да си купиш билетза самолет и от Терминал 2, да отидеш в Западна Европа да миеш чинии или да проституираш !А и каква собственост може да имаш при минимална заплата от 650 лева:1./ Да си купиш жилище с цени от 200-250 000 лв на кредит, за да може да го изплащат дори и внуците ти !2./ Или лек автомобил който ще го използваш по-малко време, отколкото щему плащаш задълженията си към банките !?Мерси, ресто не струва

55

Анонимен

преди 1 година

До 52 Анонимен Частната собственост е нелогична и зятова няма бъдеще.На запад е същото затова и всеки е под наем. . . . . . . Ти си тъ п ак! Това е толкова вярно колкото е вярно, че съм бил на Марс! Защо Гил Бейтс купува огромни землени площи в Африка и Азия? То си бива простотия, но чак публично не бива!

54

Анонимен

преди 1 година

Все си мисля, че не Горбачов се пробали, а Измайловската и Тамбоевската мафии излезоха много жилави.

53

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов, копещник, Рейгън щеше да те накара да си изядеш сърповете и чуковете в главата напълно безплатно.

52

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВапцаров е предложен, но няма. Елиас Канети, който очевидно не е българин, е единственият .

51

Анонимен

преди 1 година

Само за едно признавам Горбачов - беше миротворец, не искаше войни, даже приключи тази в Афганистан. Иначе си беше заблуден болшевик, мислещ да реформира СССР. Е как може да мислиш, че ще реформираш мъртвец?!!! И да го поливаш с парфюм пак ще мирише, все по-зле.

50

...

преди 1 година

Мен ме изкефи путиня днес. Трябваше да каже нещо все пак и каза горбачов изигра историческа роля в света ама не каза дали е положителна или отрицателна. Колко гениално и деликатно казано. Все пак за умрелия или добро или нищо. Владимирьочка не каза нищо.

49

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

В.В.Путин Валдай 2018г. - Ние никога няма да позволим да се върнат времената на Горбачов и Елцин !

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Шваб и глобалистите в Давос не искат да има частна собственост, искат дори колата ти да е под наем и следена под лупа от министерството на любовта.

47

До51

преди 1 година

Сега тая развалена грамофонна плоча я пусни на китайците!

46

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНикола Вапцаров никога не е получавал Нобелова награда за мир.

45

Анонимен

преди 1 година

Частната собственост е нелогична и зятова няма бъдеще.На запад е същото затова и всеки е под наем