57

Анонимен

преди 1 година

Явно сте изгубено поколение, зомбирани като северно корейците. Докато не си отидете от белия свят, нищо няма да се промени .

56

Анонимен

преди 1 година

Да 99,9% от руснаците не го харесват. - продаде държаватаИ чначе ползата му беше да развали и отвори границите ...

55

Анонимен

преди 1 година

Русофилите славят Путин, мразят Горбачов и пишат лъжи против ваксините. Много сте плоски и прозрачни. Ясно е, че опорките ви идват от един извор.

54

ДА

преди 1 година

Човека с белега!92 години-даже Господ не го е искал!Няма да го кълна,има кой да го съди!И жена му си отиде зле покрай него.

53

Анонимен

преди 1 година

Почина най-големия предател в човешката история..

52

Анонимен

преди 1 година

Планетата Земя днес диша малко по-свободно!

51

Zlata

преди 1 година

Горбачов се превърна в символ на поражението на Съветския съюз и всички онези неприятности, дошли в Русия след перестройката.

50

до краварофил

преди 1 година

До Русофили, чета ви........... ние сме малко, а ти си един, затова ти е трудно да смогваш да пишеш глупости и да слагаш плюсове-минуси. Вземи си почивка за цигара и кафе.

49

Анонимен

преди 1 година

Горбачов идва от "горбач" - човекът изгърби над 300 милиона население в над 15 държави и ги направо слугинажи на Запада

48

Русофили, чета ви

преди 1 година

Коментарите. Много сте ми еднакви. Хубавото е, че сте малко. И си подбирате темите. Не мърляте навсякъде. А за перестройката. И Горбачов и нашите реформатори 89г. трябваше да постъпят с комунистите така, както те постъпиха 1945г. с тогавашния интелектуален елит на нацията. Сега щяхме да живееме в Бг по съвършено различен начин.

47

Анонимен

преди 1 година

Ако в тоя сайт толкова обичате комунистическия терористичен строй ми ходете в Северна Корея стига плюхте по Горбачов той свали този строй и донесе Свобода Ако не ви харесва свободата ходете в настоящите държави с комунистически режими стига тая ваханалия престъпници човека е починал

46

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не харесват Горбачов. Те харесват Сталин и Путин. Тези, които избиха милиони руснаци и унищожиха интелигенцията в Русия. Те харесват диктатори фашисти.

45

Промяната!!!

преди 1 година

Стига тъпотии. Питайте някой от бившето ГДР, от Полша, Чехия или Унгария дали тъгува по комунизма. Само тук и в Русия се тъгува. Тъгува се понеже народите са много просссти и допуснаха бивши комунисти и децата им да ги управляват. Допуснаха руската мафия и Бг мафия. Тия хора свързани с комунистите непрекъснато повтарят колко било хубаво тогава и другите им вярват

44

D:

преди 1 година

Предател !Да гори в ада !

43

Ялови надежди

преди 1 година

Антихристите в много постинги изразяват надежда, че великият реформатор и хуманист Михаил Горбачов ще бъде съден от Господа, за това че е разпаднал Империята на злото, умъртвила 150 милиона руснаци в периода от Залпа на Аврора до разпада на измисления юдо-хазарите СССР през 1991 г.. Ама, нали според вас нямаше Господ бе, неща.стници... +

42

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Горбачов, сега щяхме да сме като Северна Корея.

41

Кух профил

преди 1 година

Само един въпрос е достатъчен, за да даде отговор на всички въпроси: "Защо избяга в Америка, заживя там доста охолно и никога не се върна в родната си страна?". Впрочем, греша, веднъж се беше върнал и го биха с камъни.

40

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя в който се допускат коментари злобни и агресивни срещу починалия Михаил Горбачов който направи това което чакахме с години да направи запада за нас да ни Освободи от оковите на комунистите и железните завеси И вие в тоя сайт толерирате затвора и комунистическия терор на който бяхме заложници половин век е няма такава държава вие сте позор за Демокрацията и човешката Свобода

39

Анонимен

преди 1 година

добре че великия Путин сега поправя предателството на алкохолика Елцин и предателя Горбачов унищожил СССР под ръководството на САЩ.

38

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на Горачов, иначе още щяхме да сме в зоопарка, наречен социализъм, и придатък на СССР.