126

От Вселената

преди 1 година

По времето на социализма ние Българите отидохме в СССР да им покажем първия Български КОМПУТЕР .... Те ни гледаха доволно и викаха ей щом сме успели да внедрим КOМ - Комунистически ПYТЕР - Пyтeрacт, за изчисляване на парите на Балканите значи и българите имат Развит Социализъм като нас!

125

Анонимен

преди 1 година

Ей, каво ли не правят комплексирани хора страдащи от имперски амбиции. Наполеон така се наигра навремето. Горе долу са със същият ръст и разбирания с джуджака. Все едно са си съвременници. Нали, Вуте?

124

Бай Илийчо

преди 1 година

ААА бряаа Ко жа праат женурята га са в цикъл ?

123

Анонимен

преди 1 година

До Вуте, Не, седи си тука тогава и пей оди за Путин!

122

Анонимен

преди 1 година

С тази тенджера могат да се изкъпят предоволно поне трима души , а с малко парктичност дори можете и да изперете нещо !

121

Анонимен

преди 1 година

Ами не знам кои са глупендeритe но до Русия може да се отиде. Те все още не са си затворили границите. Но побързай да не изпуснете рая, че гледам нещо "плашат" с това, като ответни санкции дето ЕС спира издаването на визи за руснаци. Да им имам ответните мерки, ама те си знаят..

120

Джуджи

преди 1 година

Еееее , аз точно си смених пола и сега какво - Не мога да си подмия новата п....?!

119

Вуте

преди 1 година

До 154 - а бе Центаджия в България съм роден, баща ми, дядо ми, пра-дядо ми са живяли тук имам земя тук, дома ми е тук, близките ми са тук. Ти евроатлантико искаш ли да доидеш да ме изпратиш навън ако ти е мил живота?

118

Марсел Попов

преди 1 година

До ВутеНа мен ли говориш, Зъбчо?

117

Анонимен

преди 1 година

До Евача - Искаме , Искаме ..ме..ме...еее !

116

Анонимен

преди 1 година

До 161 "Ами ходете там, що стоите и мрънкяте тука?" Щото тук ни е родината бе! Ако изобщо знаеш какво значи това! И няма толкова лесно да ви я оставим на такива като теб умнокрасиви евроатлантици да я затриете!!!

115

Ноухау

преди 1 година

От дядо си чух една майтапчийска песничка, която е била популярна в началото на соца: "Голямо сме семейство, живеем в палат и спиме да се топлим по 20 на креват!"

114

Анонимен

преди 1 година

Той затова оня от ДПС като чу че ще се гладува и хвърли топа на 50 !

113

Вуте

преди 1 година

Възраждане е моята надежда, в Костадинов е надеждата. Нека го хулят за нека чернят и маскарят, време разделно мина тая зима ни чака евроатлантицическа Зима. Само да не станем " източен фронт" за война че тогава и в щатите няма да се скрият нашите евроатлантици

112

Анонимен

преди 1 година

"в Русия никон не седи на студено и тъмно, само жасалите на САЩ ще мръзнат и гладуват" Ами ходете там, що стоите и мрънкяте тука?

111

Анонимен

преди 1 година

Спокойно бе хора , не се палете - Идеята е ясна : С миризма ще освободим не само Крим , а ще изтласкаме Руснаците чак до Владивосток ! Измислили са го нашите в Брюксел !

110

Ааа

преди 1 година

А бе що се не таковате Който е сложил санкциите, той да оправи положението The winter is coming

109

Анонимен

преди 1 година

"Тоя ли ще ме плаши че ме изхвърлят от ЕС ами аз това искам бе ще ти плюя на ЕСто за 30.." Някой те е вързал да стоиш в ЕС ли? Това да не ти е комунизма едно време, дето стреляха по хората които искаха да се махнат.

108

От Вселената

преди 1 година

Дърва за горене в печката. Това е реклама за да получиш топлина по време на горене на дърва в печката. За да стане това трябва да прегърнеш дървото в печката по време на горене. Дървата горят с чувства и те ли топлят. Затова преди да сложиш дървото в печката го прегърни и целуни. Гаста не можеш да я целунеш понеже ще те отрови!

107

Анонимен

преди 1 година

мадам иес Миглена Кунева да ни плати тока сега , с лека ръка за собствено благополучие, /сега е на служба в ес изпратена от държавата България / дето затвори 1 и 2 блок на атомната централа