6

КУНЧЕВ

преди 15 години

Шефа на ДАНС да покаже , че наистина може да хапе и то НЕ ИЗБИРАТЕЛНО ! Може да му повярваме , ако изгрмят дузина директори РУМБАТА ОВЧАРЯ И НЯКОЙ И ДРУГ МИНИСТЪР ! А този ядрен физик наистина е истински БЪЛГАРИН ! Дай боже на България повече такива българи !

5

BenSherman

преди 15 години

БРАВО ! ЕВАЛА.. ДА подкрепим човека! .. Давайте идеи! Последвайте неговия пример! ДА ГО ПОДКРЕПИМ

4

JT

преди 15 години

Евала му правя на човека, дано най-накрая някой от нашата така наречена "правосъдна" (трънки) система си свърши работата (те я вършат само ако нямат друг избор така или иначе). Слава богу че има интернет и подобна информация може бързо да стане обществено достояние.. А за схемата - нямам думи!! Това вече не е безхаберие, а лудост!!

3

преди 15 години

Сега 100% ще измислят някакви компромати срещу този човек - ще го изкарат пияница, , наркоман, и т.н. или просто няма нищо да чуем повече по този повод. Сигурен съм, че е вярно това, което казва и дано някоя от Евро-институциите направи 1 оглед и анализ, че иначе наще пак ще се осерат. Браво на днес.бг, за новината. Сега трябва някой, който е в България и има възможност да организира 1000-2000-3000-.... човека за протест, че да се привлече вниманието. Иначе очаквайте продължение на филма "Гърмене на военни складове" - "Гърмене на АЕЦ"

2

преди 15 години

БРАВО НА ЧОВЕКА!ОТ ТАКИВА ХОРА СЕ НУЖДАЕМ В БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА СЕ ОПРАВИМ!ДАЙ БОЖЕ ДА ГО ЗАЩИТЯТ И ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ''НЕОБИЧАЙНО'' С НЕГО

1

Попов

преди 15 години

Не мога да повярвам, че българин прави саможертва в днешно време! Ако е прав, трудно ще намеря думи да изразя възхищението си.