102

До 116

преди 1 година

Покета със санкциите срещу руски нефт още не е въведен..чак през есента.. ЕС си купува сега нормално руски нефт а ти се образовай!

101

Анонимен

преди 1 година

В началото на операцията ни казаха, че Русия ще оцелява не запада, ама.

100

а ха ха хаааа

преди 1 година

Започнаха ли да ви подготва вече? Ще се справи ли, а? А къде изчезна уверената войнствена победна реторика само от преди няколко месеца, колко е мощен ЕС, меката сила, осакатяващите санкции!

99

Анонимен

преди 1 година

Наполеон губи войната през зимата пред Москва...Хитлер губи войната през зимата пред Сталинград..ЕС губи войната през зимата по домовете си..историята се повтаря!

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 Щом живее на запад значи Лавров не я е вързалкато в Запада не може това не може онова.

97

Анонимен

преди 1 година

Путин да се смили и да започне да ни дава газ за кеф на евроатлантиците без пари понеже европейските бани са наложили санкции на Русия и тя няма как да си вземе парите. Реално ЕС иска Русия да му дава на вересия газ и после Русия да си чака дължимите стотици милиарди след като ЕС ги е потребил. :-)

96

Анонимен

преди 1 година

Защо Русоробите не живеят в Русия, С.Арабия или Китай. Нали е много добре там ? Имате ли логическо отговор, родни олигогофрени

95

Анонимен

преди 1 година

Цялата история е много мътна представя ни се сценарият в който ние си самоналагаме санции, че да разгромим Путин и да сме добре, а то всъчност става точно обратното.

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ако на гражданите в ЕС наистина им се налажи физически да гладуват и студеват ще има възтание!" - няма да има. Полицията ще бие. ЕС е фашистки съюз, въвежда се строга фашистка диктатура. Ще обедняват, ща студуват, ще карат колела, ще мият 4 точки, но няма да има бунтове. Къде изчезнаха жълтите жилетки?

93

До 107

преди 1 година

А синът на Байдън що забогатя от далавери в Ресия, Украйна и Китай?

92

Зо 102

преди 1 година

Да, в Германия отвореха старите мини с въглища..големи тихнологии..

91

Анонимен

преди 1 година

А дъщерята на Лавров защо живее на запад, а?

90

Анонимен

преди 1 година

Тази глупост вече ми писва. Да не сме зависими от тия, а от ония. Какво гарантира, че утре е ония няма да ни цакат като тия. Правителството има задача да защити народа си и да не служи на чужди интереси. ЕС толкова години не си мръдна пръста да ни помогне като най-бедни, но ни спря 4 блока в Козлодуй, а сега ще спре и другите. Не им харесва да имаме евтина енергия, а и те да не печелят. Продажниците дадоха ЕРП-тата на ЧЕЗ и пълнехме чужди джобове и няма отговорни. Енергийната система е сила.

89

Анонимен

преди 1 година

Ако на гражданите в ЕС наистина им се налажи физически да гладуват и студеват ще има възтание! Политиците затва внимават да ни държат на минимума на физическото оцеляване за да няма протести и революция..дали ще успеят още дълго?

88

Анонимен

преди 1 година

Русия е малък играч. Количествено делът на руската икономика в световния БВП е около 2%, с порядъци по-малък от този на Европа и САЩ. Същото е и с човешкия мозък - количествено делът на мозъка в човешкото тяло представлява 2%, дори по-малко. Същото важи и за сърцето, даже сърцето е само 1%.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 Е кое пише ? Имат един *** и до тук. Взел ли си нещо руско през последните години? Не

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 "Русия е много малък играч в световната икономика. Да имат газ и до тук" -------- Не е така , винаги може да прочетеш за икономиката на Русия . Пише ги нещата

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 За това крепостниците бягат към лошия запад. Понеже Путиноландия е цвете. Ех и вие путинофилите живете в гадния запад. Още се чудя защо. Не ви ли е гадно ? Или тая олигофрения не може да се обясни

84

Анонимен

преди 1 година

Газпром прави рекордни печалби! Русия се е наводнила с безполезни долари и евро, които по-най бързия начин се обръщат в юани и рупии.

83

Анонимен

преди 1 година

Но какво са ме на ЕС пари ако няма храна, серовини и енергия? Ще си пали огън с ивро да ке сгрее?