25

Анонимен

преди 1 година

До Джо 28 - А ти откъде си сигурен, че Ленин лежи в оня мавзолей, след като виждаш само парче от главата му? Дори - сигурен ли си, че това е главата на чичко Ленин?!

24

u2u

преди 1 година

Да укрите са ! Това долно племе, рашките трябваше да си върнат цяла Украйна много по-рано!

23

Анонимен

преди 1 година

Но тъй като държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува тогава със двеста процента сигурност мога да кажа НЕ, а някой от фашистката хунта в Киев е наредил и организирал убийството!

22

Pesho

преди 1 година

На никой не му пука за някаква руска шматка, но докато има един руснак в Украйна трябва да се избиват всички руснаци. Защото са агресори мизерни.

21

Анонимен

преди 1 година

На въпроса от заглавието и като се замисля много, много малко и със сто и седемдесет процента сигурност мога да кажа ДА!

20

Джо

преди 1 година

На руските лъжци и престъпници не вярваме за нищо. Колата и се взриви и изгоря, а ковчега отворен и тая като препарирана лежи, с мюсюлманска лента на главата! Ай сиктир!

19

Анонимен

преди 1 година

Англоговорящите и англомислещите немат толко акъл за да направят онова, стореното в Москва..... Ще да са момчетата от града на жиците )))

18

Петров

преди 1 година

нямало да им позволя американците и бритнаците абе байно това са най кръвоядните нации в света само британците що народ са избили с тяхната мания за колонии а и идеята за бели роби е британска да не говорим за американците само ядрената бомба по мирни граждани е техен специалитет

17

Петров

преди 1 година

не само украйна а лично онова насекомо зеленски в безсилна злоба е наредил това престъпление

16

Анонимен

преди 1 година

А стига с тези глупости..руснаците сами се бомбардират в АЕЦ,руснаците сами си избиват хората,а пък Дугин и дъщеря му като са толкова неизвестни защо са в списъка на санкциите..явно е,че урките са го направили,въпросът е дали това е само синдикално действие или англо-саксите са го наредили...

15

запознат

преди 1 година

Защитавате украинците, защото нямате представа какви са. Те не са като другите хора, а съвсем друга порода. Няма да се разпростирам в подробности, ще имате време да се уверите. Ще кажа само-не ги съжалявайте, не са ви признателни. Смятат, че така трябва и сте им длъжни.

14

Анонимен

преди 1 година

ако не е украина защо тази бяга в Естония която мрази руснаците и още не дават никакво интервю с нациската ко не виновна нека даде интервю

13

Е, сега!

преди 1 година

Колективният запад ще извади от 9 кладенеца вода за да докаже, че Дугина всъщност се е самоубила за да се хареса на Путин. Нещастници!

12

брадатия козел

преди 1 година

е следващ.....или другитеКопилдаци ако има такива. руснака е за отстрелване.

11

Даааа

преди 1 година

Само който не познава украинците не знае що за гнусен народ са. Мързеливи, прости,нахални,подли,отмъстителни. След като могат да ползват за жив щит детски градини, та за някяква Дугина ли ще се замислят.

10

Мария

преди 1 година

За путинофилите е огромна трагедия убийството на дугина, извършено от руските служби с цел надъхване на ушанките, но убийствата на хиляди украински жени, деца, старци и руски войници изпратени от Путин в Украйна е повод за радост и гордост. Срам, срам!

9

Анонимен

преди 1 година

Ми6

8

Анонимен

преди 1 година

Този така наречен +цивилизован свят" пропусна да осъди този терористичен акт, който е такъв откъдето и да погледнеш, а мълчи гузно, което е един вид признание кой го е извършил и няма съмнения и....по-скоро се набляга кой е Дугин и колко е приближен на Путин. Значи е от лошите и му се пада.. За Скрипал и Навални ни проглушиха ушите, където нямаше никакви доказателства и въобще, че някой им е направил нещо. А тук е очевидно, доказано

7

Анонимен

преди 1 година

давос не иска да пусне кокала и се стреми да провали един път един пояс т.е. многополюсният свят , децентрализирана световна икономика основана на интелект , а не военен рекет

6

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам с какво се е провинила дъщерята на Дугин за своите 30 години, но това е гРозен терористичен акт и илюстрира методите на действие на укрофашистите.