52

Анонимен

преди 1 година

Ердоган днес е заявил, че Крим трябва да бъде върнат на Украйна при евентуално мирно споразумение с Русия. Турция не признава Крим за руски

51

джудже Медведев

преди 1 година

го е яд че лошия САЩ отказаха виза за синът му Иля..ха.ха гроздето е било кисело..ха.ха

50

Анонимен

преди 1 година

До 64, абе бая поизмряха да ти кажа... Не случайно Копейкин, дори в звездния си миг, не може да мине 10-12%... Ако беше преди 10 - 15 години, като нищо щеше да спечели изборите... Е, напълно няма да свършат никога, важното е да са толкова малко че безумните им брътвежи да нямат никакво значение

49

Ко стаа с техниката?

преди 1 година

А, Дима? Добре ли сте с разпарчетосваните западни самолети за поддръжка и резервни части на останалите, които все намаляват? А с редовното техническо обслужване на камионите как сте - и за тях вече няма доставки? И като започнат да спират конвейерите в кои ли не заводи, защото не сте ги произвели вие, много ли ще са пълни магазините? Без транспорт и прозиводство ще имате най-издръжливата икономика в света. Защото като не съществува, няма нужда да издържа на нищо.

48

Анонимен

преди 1 година

Мендель, а вие какво предлагате? Бомби, разрушения и убийства? Е определено така не се печелят приятели, а всъщност ако Ленин беше жив, щеше да ви откъсне главите - той е залагал на интернационализъм и обединение под общи идеи, а вие залагате на брутален национализъм, клонящ към фашизъм, и необосновано насилие

47

Hinkel

преди 1 година

Amerikanski podlogi!!!!!!

46

До 63 usa...

преди 1 година

Това го пишеш от 29 02

45

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 48 Тридесет години чакаме русофилите да свършат , а те даже си направиха нова партия Възраждане. Плодят се като мишки.БСП вече не ги устройва. Когато Русия се промени , тогава и ние. Надежда оставете.Последното място в ЕС ни е запазено далеч напред.

44

Анонимен

преди 1 година

Знаят си те стоката. Никой не казва нищо, просто така. Дори Медведев. Бъркали са в кацата с меда и са дърпали конците, а сега се правят на умрели лисици.

43

Ха ха

преди 1 година

Наталия Вовк, забелязана във Виена?

42

Анонимен

преди 1 година

Прав е за Хънтър и Байдън и баща му! Всички питат какво прават руснаците и дицата им на Запад, а синът на Байдън какви далавери прави за 10 години в Украйна, Русия и Китай??

41

Анонимен

преди 1 година

Донякъде е вярно че НАТО не постъпи съвсем коректно, и трябваше да подкрепи съюзника си Украйна много по-твърдо, включително с военни действия срещу руските терористи, но така или иначе на коя страна мислите че ще са украинците: на тези които правят всичко възможно да я подкрепят с оръжия и други средства, или на страната на терористите, които вероломно я нападнаха, и избиха хиляди невинни жертви??? Въпроса разбира се е риторичен, а руснаците ще са основен враг за украинците поне за век напред!

40

Мечока

преди 1 година

Вместо да троши чинии с Пескова, в Гърция, по цял ден мисли глупости по социалните мрежи! Да не получи бяло плюшено мече?

39

Анонимен

преди 1 година

Медведя бълва нелепици. Пише за далавери, които са ставали при Порошенко. А при руският Янукович Украйна бе подобие на Путинова Русия - корупция, кражби, безхаберие. На всичко отгоре бе и руснак по произход, слуга на Путин и накрая избяга в Москав при господаря си.

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя е решил да се иза...каже между чашките. Ту рашънс, уан къп. Рашъните естествено са тоя и джуджака.

37

Анонимен

преди 1 година

Не е прав Медведев нас 32 години ни лъжат със светло бъдеще.

36

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 28 Браво 28 .Единственото смислено и вярно разсъждение.

35

Алкохоликът

преди 1 година

Медведев пое ролята на предишния руски клоун и глашатай Жириновски, но определено не се справя, като него. Всичко с тази война е свързано с времето, което е необходимо на Украйна за да получи достатъчно количество оръжия. Нищо друго...

34

Анонимен

преди 1 година

Сега на изборите ще пратим комунистите в 5та глуха Свърши се с руските марионетки в управлението

33

Жоро Сороса

преди 1 година

То руското светло бъдеще го видяха горките - източна Украйна в руини. От болшевиките по големи терористи няма.