10

Най

преди 1 година

Глупавите изказвания тук са на т. нар. умни и красиви:-))) Те не могат да водят дебат. Имат наизустени точно четири реплики и толкоз. Киро е най-зле. Никога не съм искал ББ Няма да гласувам за опростачената бг политика. Всички са срам.

9

Анонимен

преди 1 година

Че руския газ като мине през нашите хора вече не е руски е по-скъпичък ама ще си траете, ценностите са по-важни нищо, че ще зъзнете на тъмно.

8

Зозо

преди 1 година

Одеве Коци Копейката - надупения на изток, яде руски *** по БТВ. Отварителен лъжец.

7

Абе

преди 1 година

Само да питам, ако сте под наем в жилище и кажете на наемодателя, че повече не искате жилището му. А наемодателя може да си има и друг наемател, ще му теглите ли шута на стария наемател, който явно не е сигурен и не знае какво иска. А нагоре от всичко крещи в целия блок срещу вас. Е....ето ви България и Газпром. А Газпром за България не е умрял. Бг политиците и некакви на спонсорство некадърни икономисти говорят, все едно сме господари на положението. Смешно е...

6

Анонимен

преди 1 година

Искането е едно, случващото се е друго. Не можеш да съществуваш без горивата, които са били покрай теб цял живот. Ще го усетиш обаче като започнат да липсват / или станат примерно петорни по цени. Въобще не е политика това. И от Нова Зеландия иначе могат да ти носят газ, само да искаш.

5

Анонимен

преди 1 година

Който е с Русия е зле. ФАКТ

4

Анинимен

преди 1 година

Ай сакън сега ще реват силно путинските ботове как не искаме да се отделяме.

3

Анонимен

преди 1 година

Това не ви е да си купя розова дъвка или синя, или да си купя бонбони

2

Анонимен

преди 1 година

Вие го мъдрите, като че ли копчето е у вас и сте много важни да избирате или не. Ако ви го/ни го резнат руснаците, и да си пърхате с крилца, на студено ще строим. А от забраняващите на никой не му пука какво става в малка България.

1

Анонимен

преди 1 година

Като дойде Коста на власт няма да има отделяне от руския газ