143

Анонимен

преди 1 година

На снимката кой е мъжа и кой жената?

142

Перко

преди 1 година

Лодкарю още чакаме акостиране на Буджака! Това може да ви помогне да прехвърлите 4%!

141

перко

преди 1 година

Карянчева ви каза: Ходете пеша, а вие няма да се къпем!

140

Анонимен

преди 1 година

Пълно изчегъртване на калинките на ПП и ДБ от властта!

139

Перчо

преди 1 година

Кои бяха ДБ.Аааааа,Америка за България.Ама какво за България.За България няма нищо,само за Ристьо има.

138

Губерния

преди 1 година

Тия не се хванаха за ПП и сега ще има да говорят почти всеки ден по фейса за 4%.

137

Гецанов

преди 1 година

Ами нормално е да искат пак с Газпром, подметколизачи у нас много. Ако Турция имаше газ и *** щяха да нахлупят за евтин салам и евтина бира, но понеже няма са готово да въртят весело опашка на Путин. Пред нас минава едно улично куче, за парче хамбургски салам ще си счупи опашката.

136

Нов

преди 1 година

ПП ,ДП и БСП вън от власта. Прикрити комунисти , синове и внуци на бивши комунисти.

135

Анонимен

преди 1 година

Според мен хората искат евтин газ, евтини стоки и услуги и евтини режийни, па, ако ще да внасяме газ от Марс.

134

перко

преди 1 година

Стига сте давали акъл какво да прави служебното правителсто. Видяхме ви докато управлявахте каква я свършите.Още ли не сте разбали, че сте аут от следващият парламент.

133

Нов

преди 1 година

Румцайз се оказа голя газ. Иска по скъпа газ само да не руска.

132

Надя

преди 1 година

Носът и тоя 200 килограмовия до него пак дрънкат лъжи.Колко пъти се каза,че купуваме руски газ чрез посредници бе,понеже сте алчни за пари,да ви плащаме пак от нашия джоб комисионните

131

Анонимен

преди 1 година

137 искаш да кажеш, че за визите в САЩ проблем е дали има русофили? ЛЪЖА! Има договор с ЕС, който казва че гражданите на ЕС са без визи за САЩ и никъде не е казано за никакви русофили. Това само идва да докаже, че САЩ не изпълняват договорите си. Или че ни смятат за черни и ни прилагат визова сегрегация, а това с русофилството е лъжа. Защото русофилите у нас станаха много в последните 6 месеца заради политиката на Киро и на посолството на САЩ! Преди нямаше толкова! Стига лъгахте! Писна ни!

130

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Петър Самов Не знам как децата на толкова неграмотен човек учат където и да било, щом дори не знае в каква огромна зависимост е западът от руските ресурси. България е най-малко.

129

Предатели са тия

преди 1 година

Американските гуцета пак ще виснат по площадите..обаче ще се топлят с вълнени чорапи тази година, щот са от виновните за липсата на газ на изгодните,руски цени..кога ще има съд за предателите на националните интереси,те нямат вече имунитет, а и $$ свършва..

128

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство няма да успее за 2месеца, за това нагласи изборите в полза на Ггерб. Те ще я свършат тази работа, защото Тиквата е путеннист.

127

Анонимен

преди 1 година

Служебния кабинет се опитва да спаси държавата. Договорени танкери, но нито един слот за разтоварване. А сега да наемеш слот трябва да наддаваш с още кой ли не и цената е до космоса. Това влиза в цената на газа за потребителя. Защо като са толкова велики не договориха слотове? Киро не знае ли че втечнения газ не се разтоварва с кофи? И ако не е знаел не попита ли някой? Това ли е Харвардско образование? И Христо да не се прави на умен, че вече ни писна и от него!

126

Мишо

преди 1 година

Слушай ти брадата дебело-подпухнала жаба кекерица! Искаш българина до пролази от немотия. Даже и дърва няма, а ако има цените са непоносимо високи. Тази зима да време ли предлагаш ***. Вън от държавата заминавай за Украйна да воюваш или да ви приберат в любимата ви *** в САЩ!

125

Анонимен

преди 1 година

Ако успеят само за тях ще гласувам, а за Ристю пари да ми дават няма да гласувам.

124

Калина

преди 1 година

Погледнете ги тия двамцата,прибавете и Гнома Танас.Чудна картинчица! Е няма да си дам гласа за тия негодниц за нищо на света