96

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП на власт!

95

Долу ПП!

преди 1 година

Нормално е ПП да работят за мнозинство смБСП, те се внуци на комунисти.

94

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

86 ТИ ЗА КАКЪВ СЕ ИМАШ НИКОГА НИКОГА ПЪПЪДЪБЪ КОМСОМОЛЦИ РОЗОВИ *** НИКОГА ДА ГО ЗНАЕШ 86 ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ 86 НЕ ТИ ПУКА НА ТЕБ НО АЗ ТАЗИ ШАЙКА НЕ Я ИСКАМ И ВСИЧКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ

93

Димитров

преди 1 година

Работят по машините за гласуване за съставяне на следващо мнозинство.

92

Анонимен

преди 1 година

Кольооо, защо си мислиш, че ДБ, а и БСП ще влязат в парламента? Не наcрaxтe достатъчно мизерии и миризливи в България? ПП сте отчайващо нефелни, ама с претенции. Време е за равносметка и истини. Лъжите, които пробутвате не хващат дикиш.

91

До крайнодесен

преди 1 година

Бъди си краен в каквото си поискаш, но с тези си изказвания си меко казано смешен. :D А с това Слава Украине още повече :DDDD

90

Мамин сладък

преди 1 година

Работи по машините на Мадуро за мнозинството на крадците и мошениците от ПП, ДБ и БСП !

89

Анонимен

преди 1 година

ХУТЛЕР КАТУП!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!! ГЕРОЕМ СЛАВА!!!

88

крайнодесен

преди 1 година

"Отделното ни явяване на изборите ще даде повече депутати. Гледаме към варианта, в който събираме поне 121 представители." Ми дано да е така! Дано да е прав!Дано наистина отделното явяване на двете партии даде по-добър резултат! Искрено се надявам да е така, защото аз като крайнодесен гласувах за Христо Иванов и ДБ!!! ПП са лява партия, близки са до *** Нинова.Но пак ме кефят, че изгониха два самолета с руски шпиони!!!На изборите ще видим...Хутлер катуп!!!Слава Украине!

87

Боби

преди 1 година

Кольо, първо което трябва да направите е да спрете да ЛЪЖЕТЕ. ДБ и БСП са ви в кърпа вързани ако влязат в Парламента. Проблема са ви лъжите.

86

по-добре ПП

преди 1 година

отколкото крадливите geбили от ГЕРБ.

85

Анонимен

преди 1 година

Работете , работете , само че ДБ и БСП ще бъдат на кантарЯ , липсва ви ИТН , щото и той е на синора . Никога не правете сметки без кръчмарЯ !Разбрахме , И ВИДЯХМЕ каво не можете и ''вие'' !

84

Патриот

преди 1 година

Тия нестига че съсипаха и разграбиха България, ами имат наглостта да се явяват отново на избори!!

83

Анонимен

преди 1 година

абе ти от Марс ли падаш? то не се знае далище рпескочите 4% и трите партиии.

82

Анонимен

преди 1 година

ДБ=комунисти, защото предадоха избирателите си.ПП=сталинисти, защото ни оставиха бедни и гладни.БСП, те са си социалисти, социални хора са, разбират се срещу "социални помощи" и с путинисти и с бадъновци, и с десни и с леви, с олигарси и с синдикати, с хора на власт и с хора с пари и т. н

81

Анонимен

преди 1 година

И на тоя дядо бил утрепан от комунистите, а така се е прегърнал с тях. Поне като лъжете уважавайте мъртвите си роднини. Върни се в Перник, не ти е мястото в политиката

80

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите партии БСП, ДБ и БСП силно се надяват да продължат да грабят народа. Българи трайте, това ви е съдбата!

79

Анонимен

преди 1 година

На Доктора по информационна сигурност само ще му кажа, че говори врели-некипели. А на тоя долу, дето не познавал никой да гласува за ПП или ДБ бих казал, че в един западнал край на България, която е има-няма 6 милиона, и 10000 души да питаш няма да има и един с квалифицирана работа или гласуващ адекватно. А София е 2.2 милиона и тя решава бъдещето на страната. Както и ИТ сектора я издържа. Мерси.

78

Анонимен

преди 1 година

Ама не бе,да го бяха вкарали Борисов за дълго зад решетките,щом имат доказателства.А какво беше това за една нощ?Подигравка!Е това ли е промяната?!Хайде цените ясно,в цяла Европа е така,ама поне Гешев да бяха сменили.Нищо не направиха.

77

Случаен минувач

преди 1 година

Все още има откровено глyпaви хора, които вярват на Пълен Провал. Но каквото и да правят, с Дай България и БСП ще имат по-малко от 100 гласа. Ген. Янев (ако влезе) няма да се присъедини към тях, той не понася ПП. 48-ия парламент също ще бъде ялов. През 2023 - нови избори.