21

Долу горе

преди 1 година

Алкохолът и цигарите - причина за половината случаи на рак в света. А другата половина от случаите на рак са заради липса на алкохол и цигари. Хаха.Никой не може да докаже нищо. Има хора които цял живот пият и пушат и пак живеят по 80-90 години. Има други които си заминават на 50. А има и такива които не пипат нищо и пак заминават рано. Напоследък доста хора пострадаха и от така модерното "здравословно" хранене. Водят се по акъла на разни хитреци да ядат само определени храни. После болни

20

Анонимен

преди 1 година

Абе то и въздуха, който дишаме, и храните в супермаркета....въобще накъдето и да се обърнеш, все причини.

19

necromant

преди 1 година

не забравяйте за сговор между промишлеността производителите на храните,правителствата, бигфармата, те не искат здрави, жизнени, енергични хора, храните също водят до болести..

18

Анонимен

преди 1 година

Баси до 90-та година всички пушеха, цигарите бяха евтини, алкохол се лееше много повече от сега и раковите заболявания бяха рядкост. Откакто всички започнаха да живеят в стрес, да ядат *** и да пият енергийни напитки всеки 5ти починал е от някакъв вид тумор. Преди всички умираха от старост, инфаркт или нещо от тоя сорт, сега всички *** от рак и най-удобния враг са цигарите, за да не вземе човек да погледне какво причиняват Е-тата в храните, стабилизаторите, консервантите и вс. др. лajна !

17

Анонимен

преди 1 година

До: номер 10 От обработените храни избягвай ***.Например опушени ядки.Доказано е че имат връзка с рака.Нямат връзка с цигатите обаче - освен глагола "пуша".

16

Анонимен

преди 1 година

Българинът уж беден, а пуши най-много цигари в ЕС.

15

Анонимен

преди 1 година

Тогава защо майка ми почина от рак въпреки че нито пиеше нито пушеше? Даже се караше на баща ми че пуши много, почти по една кутия на ден! И той почина, но от инсулт и с диабет и невропатия като придружаващи заболявания (както е модерно да се казва сега в пандемията от КОВИД-19).Цигарите много по-вероятно причиняват инсулти или инфаркти отколкото рак.

14

Анонимен

преди 1 година

И за взривовете в Крим

13

Добре де,

преди 1 година

.. еbаси, не за първи път се повдига въпроса за цигарките.. И аз като пушач, що годе съм наясно с вредите, ама как е успяло това гоvно да влезе така в животите ни? Вредно, гадно, убиващо очевидно.. Типично за нас ще го обичаме, мразим, ненавиждаме ама и защитаваме. Нима Гейтс ще ни е пак виновен? Недоосъзнати същества сме, далеч не-перфектни, просто деструктивното ни е в кръвта.. та така, ако стане нещо, ще си намерим кой да е виновен! Само не и ние самите.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Не съм видял селски пияница да е пукнал преди 80г." Селските пияници са много корави същества. Градските не издържат толкова, защото живеят в нездравословна среда.

11

az

преди 1 година

Майка ми не пушеше (никога не е) и не пиеше и си отиде от рак преди да достигне пенсионна възраст....

10

Анонимен

преди 1 година

Кога най-сетне ще си признаят, че гнусните храни с които се тъпчем с рафинирани транс мазнини, соя и ГМО са причинител на 90% от заболяванията. Откакто ядем кофти храна броя на хората с алергии в страната е нараснал от 4% от населението на 30% от населението. НО вие си говорите за алкохола и цигарите, все едно до 90та година никой не пиеше и не пушеше? Бабите и дядовците ни живяха до 90, ние ще сме късметлии ако стигнем 70!

9

Анонимен

преди 1 година

Айде сега пък алкохола ви е виновен. Не съм видял селски пияница да е пукнал преди 80г. Рака и всичко останало идва от прецакана имунна система от стрес и *** с които ни хранят. Ако си живуркаш спокойно на село, изкарваш си храната сам и нямаш стрес в живота живееш до 85-90г и единствените ти проблеми са с кръста. Ако живееш в град с мръсен въздух, работиш стресова работа в миризлив офис на климатици, ядеш полуфабрикати и ставаш сутрин по часовник за да се блъскаш в задръствания мреш на 72

8

Мечо пух

преди 1 година

Добре, че не пия и не пуша.

7

Анонимен

преди 1 година

Глупости,ама глупости

6

Анонимен

преди 1 година

Еее доживях да науча че алкохолът предизвиквал рак. Бре бре. При това повече от отровите в храните. Бре брее

5

Доктора

преди 1 година

Добре, че не се изкарват резултати от изследвания на храните, че тогава ще се окаже как алкохола и цигарите са ни най-малкия проблем. Някой има ли си и най-малката представа какво ни се продава в хранителните магазини ? Толкова химия има в един хранителен магазин, че Полимери може да работи един месец без да внася суровини.

4

Анонимен

преди 1 година

Алкохолът винаги върви с мезета. Със същата вероятност може те да са рисковият фактор.

3

мдаа

преди 1 година

единствната полза от цигарите е че унищожават пушачите

2

Анонимен

преди 1 година

Бързо да се ваксинирате против алкохол и цигари