12

Анонимен

преди 1 година

Давам 1000 лв, ако някой успее да щракне учиндолеца без да е намръщен!

11

Анонимен

преди 1 година

Винаги го играе намръщен сърдит и много каращ се.Като идолът му банкянският титан.

10

Анонимен

преди 1 година

Славчо, не можеш да поставиш морала над закона. Морала за теб е един за друг човек е друг. Закона е писано правило и трябва да се изпълнява. Нали уж за това влезе в политиката да слушаш "суверена". Имаш правото да се опиташ да промениш закона ако не е хубав. Но да го нарушаваш, като се позоваваш на морала е неморално. Това води до беззаконие.

9

...

преди 1 година

Без съмнение си луд , и сигурно тези 3.8 милиона лв , са нищо в сравнение , колко си получил за да свалиш работещо правителството и да се правиш на шут какъвто в действителност си . Хайде джаманге кере .

8

Ганчо Гришев

преди 1 година

Всички депутати не работят за народа, по цял ден се карат и се карат и се карат. Да работят за народа нямат време.

7

ХипоДила

преди 1 година

ами л уд си бе - ние всички сме в политиката за едната субсидия! то и това е "капитализъм" - Държавата да ти плаща едни пари!

6

Ммм

преди 1 година

Най - добре е всички да се омитат и да не ни занимават с глупости. От тяхните мелодрами народа страда. По цял ден ни занимават как се карат, кой на друг бил казал нещо а за народа Нищо.

5

Копейка

преди 1 година

Къде субсидията??? А да купи къща, кола и прибра остатъка, смятай на какви хора разчита тоя да го подкрепят, а за Трифонов няма нужда от коментар.

4

Анонимен

преди 1 година

Браво на ИТН . На евроатлантиците това са им ,,ценностите,, Нашите пари . Това е и ,,членството,, Наглост на властта.

3

Tangra

преди 1 година

малкото ДПС.Когато имаше възможност нещо да направиш, ти реши да се откажеш. Няма какво да се каже повече за вас. Македония ала бала...

2

Анонимен

преди 1 година

Браво Слави !

1

Кекул

преди 1 година

Копейкин как мазно излъга всички, че законът не му позволявал да не получи субсидия! Горкия на сила го накараха да вземе парите, той бяга от тях ама го принудиха на сила!