40

щом

преди 1 година

трябва

39

Чук и Гек

преди 1 година

Устойчиво или отговорно! Заглавието едно, под кръста съвсем не така! Имаше устойчиво мнозинство, ти го разби и сега призоваваш! Ето ти не само устойчиво, но както казва лидерът Борисов - стабилно мнозинство - ДПС, Греб, МВРО, Възраждане и разбира се - твоите хора от ИТН!

38

Аноним

преди 1 година

НЯМА ПАРТИЯ НЯМА ДЪРЖАВА ВСИЧКО СЕ ГРАБИ КОЙ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАТ И ТАКА ЩЕ Е В СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОД

37

Анонимен

преди 1 година

до 35 "цялата държава беле ваша?!" , а в грешка си, за една година не мож' да смениш Гешев, следствие и един куп мандатни служби и шефове в 1 мил. администрация. Зорлем махнаха една частна фирма от едно КПП и спряха за преразглеждане парите за пътищата и стана вътрешна война и ги свалиха.

36

Ралица

преди 1 година

ОТ 2 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЗЕТА ОТ МАФИЯТА ОЛИГАРСИТЕ ПЛАТИХА НА *** ДА РУШАТ ДА САБОТИРАТ ДА ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ РАДЕВ СИ ВЗЕ ВТОРИЯТ МАНДАТ ОСИГУРИ СИ ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ И СЕГА УПРАВЛЯВА БЭЛГАРИЯ С НЕГОВИТЕ ДС СЪВЕТНИЦИ ЛАНСИРА ПЪПЪ И ЗАЕДНО С БКП СЕ НАЗНАЧИХА С ИЗМАМНИТЕ МАШИНИ РАДЕВ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВЕНЕЦУЕЛА ЕВРОПА Е ЗАЩО МЕ ЗАДЪЛЖАВАШ ДА ГЛАСУВАМ С ФАЛШИТЕ МАШИНИ ЗАБРАНЕНИ В ЦЯЛА ЕВРОПА

35

Е

преди 1 година

Което чуждо посолство плати най много..то ще определя курса на мижавата ни държавичка!Онез 240те разбойника са там само проформа и за симулиране на дейност покрай консумацията на траншовете!По света великите държави войни водят за териториално и икономическо влияние че ние бедните без оръжие и армия ли?Виетнам,Корея,Либия,Ирак,Палестина,Египет,Афганистан,Сирия,Сърбия,Украйна..и т.н...правете си извода!

34

Анонимен

преди 1 година

До номер 28:Айде пък ти си събирай багажа и марш в Украйна!Еййй не се научи на главните букви в българския език.Чужденци пак ни се мешат и целят дестабилизация на държавата.Точно Радев където отразява мнението на народа са взели на мушка тези чужденци.Сигурно им пречи да ни окрадат.

33

Васко

преди 1 година

Румба, какво мнозинство, след като куцо и сакато взе да прави партия?

32

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура на Подмяната!

31

123

преди 1 година

Така трябва да се гласува,че на тези които сме им гледали простотиите ,вече да не влизат изобщо в парламента.Някои от тях са депутати вече по 20 години.Стига толкова.

30

Анонимен

преди 1 година

Няма как да стоне това.За да стане трябват честни избори с поне70-80% активност.

29

Анонимен

преди 1 година

Никоя партия да не се заблуждава, че народа ги харесва. Всеки гласува за най-малко противната нему клоака.

28

АМ Хемус

преди 1 година

Радев, къде са чувалите с пари от АМ Хемус, за една година нито едно доказателство при полижение, че цялата държава беле ваша?!

27

Анонимен

преди 1 година

Всички партии са кръгли нули. Срам не срам ще гласувам за Възраждане въпреки, че са ми сред най-противните и селяндурско-подобни. На другите партии единствено мога да предложа екскрементите от вчерашния си обяд.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 "Рундьо, с какво те купиха Бойко и Пеевски?" Руско-турската мафия винаги са били заедно, а мутренската мафия на Бокаса има интерес,който съвпада с този на ДС: да елиминират всякакви наченки на европейско поведение и управление.

25

Анонимен

преди 1 година

Изборите са мижи да те лажем на територията нищо не зависи от правителството отдавна сме протекторат на Козяк.

24

Анонимен

преди 1 година

НАКРАЯ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП(РУМЕН РАДЕВ) И МИС ПИГИ(ИЛИЯНА ЙОТОВА) ЩЕ ПОНЕСАТ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ!

23

Анонимен

преди 1 година

Рундьо, с какво те купиха Бойко и Пеевски?

22

Анонимен

преди 1 година

240 клоуна под един покрив. Накрая печелим тия дето лежим, спим и им се смеем по цял ден.

21

Анонимен

преди 1 година

Бойко се моли на Господ да не управлява той.ПП са пълен провал.И какво правим сега?От къде "устойчиво" мнозинство хахаха?Ще е микс и ще се търпят взаимно.В края на сметка няма да ходят заедно на кръчма,а ще работят за бъдещето на България.