56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55Това е игра на думи не факти.Разбира се ,че не всеки може да си го изработи и съответно не заслужава всичко :)))

55

Анонимен

преди 1 година

Комплексите, егото, ниската самооценка, възпитанието, модата - все неща подхранващи свръхпотреблението на нещастните хорица, които искат да "се впишат" в този така фалшив и скучен свят. И да не би останалите да си помислят, че си "беден". Всеки може да живее добре и само с 50% макс от всичко, което има, но пусто докарване за пред останалите...

54

Анонимен

преди 1 година

На много народ им се струва майтап това което се случва със световната икономика и природните аномалии. Във Франция тази година всичко изгоря нямат никаква продукция на полето. Във Испания също. Природата ги унищожи тотално. Ние все още сме в златната среда но производителите са малко. Добре че са турците иначе ще забравим какво са зеленчуци и плодове. От страна износителка станахме вносителка на всичко.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Не си много наблюдателен: ако беше, щеше да видиш, че този приятел с шестцифрените харчове е друг човек. Аз съм по-скромен. Все пак не съм милионер в кеш :))))

52

Край

преди 1 година

До 51 абсолютно съгласен това е края на капитализма. Няма как да има неограничено развитие с ограничени ресурси.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 "Маркетинга всяващ фалшивото чувство ,че всеки заслужава всичко дестабилизира психиката и нуждите на хората." Разбира се, че всеки заслужава всичко: само трябва да си го изработи. :))))

50

Анонимен

преди 1 година

До интерпретатор Начи Путин минава на руски вратовръзки, нали? :))))))

49

Анонимен

преди 1 година

Е къде е това свръхпторебление?? Един сок не молже да си вземе човек. При 4 лв. цена как да свръхпотребяваш?? 700 лв. заплата.

48

Анонимен

преди 1 година

Маркетинга всяващ фалшивото чувство ,че всеки заслужава всичко дестабилизира психиката и нуждите на хората.Много хора обедняват от опитите си да се правят на богати като не могат да блеснат с никакви личностни качества освен да се опитват да будят завист в съревнование с незначителни покупки на стоки или услуги.Ако им се отнеме това 80% от бедното население ще свърши с тежки психически увреждания.

47

интерпретатор

преди 1 година

Degrowth на новговор означава крах на капитализма, на нормален език.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "Глада ще върне от космоса много летящи." Сега разбрах защо смениха Рогозин ....

45

Анонимен

преди 1 година

До КрайКъде я видя тази цаца от 2-3 см? Ти с лъжица ли ги ядеш? Такива като теб тотално са скъсали лентата.

44

Анонимен

преди 1 година

Глада ще върне от космоса много летящи.

43

Оня виц

преди 1 година

До в Русия "В Русия няма да ограничават потреблението. Напротив, искат да го стимулират." Това прилича на Оня виц: - Пак ми се ходи на почивка на Хаваите - Чакай малко, ти кога си бил на хаваите - Е, не съм бил, ама миналата година ми се ходеше, и тази пак ми се ходи :))))) Та така с искането в Русия. :))))

42

Европеец

преди 1 година

Икономиката няма нищо общо с ресурсите, ще си развиваме икономика на финансови операции и услуги и ще си живеем богато без ресурси. Не ни трябват ресурси.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 "За изминалата година сме дали шесцифрена сума за луксозни стоки" И аз така се самобичувам докато си нося костюмите за по 8 хиляди лева. Казвам си колко гаден консуматор съм :))))

40

Анонимен

преди 1 година

Що ми се струва, че г-н Аникет Шах и другите избрани от никого самнозначили се и арогантно самозабравили се "елити" от Давос нямат и грам намерение да си ограничат тяхното свръхпотребление? Или може би най-после частните им самолети няма да са изключени от целите за намаляване на емисиите? Чакам с нетърпение...

39

Анонимен

преди 1 година

Ама ние за повече от 250 евро на месец не можем да потребяваме.

38

Край

преди 1 година

Който не вярва че потребяваме повече отколкото ни се полага да пита баща си колко беше голяма цацата преди 30 г. В момента е по 2-3 сантиметра преди 30 г. беше по 10 см.Ние ловим повече отколкото морето може да възстанови.

37

Анонимен

преди 1 година

Без ресурсите на Русия западът умира. Ще студуват и ще мият само "4 точки" да пестят енергия. А сега Китай като им спре чиповете и икономиката на ЕС съвсем ще издъхне. Само Китай, САЩ и Южна Корея правят чипове. Автомобилната индустрия в ЕС ще спре.