114

до 124

преди 1 година

Асен Василев спря да плаща доставки на газ за това спряха и кранчето. Договорите са налице. Като не изпълниха договора каква газ чакате? Нали операцията е да се купува руска газ през посредници, за да гепат по 120 милиона лева комисионни? Сега пак купуват руска газ, но през посредниците, които правителството на Борисов премахна през 2009г.

113

Анонимен

преди 1 година

Децата в училище от малки трябва задължително по програма да учат за окупацията на България от СССР след 9.9.1944 г., за злодеянията и нещастията, наложени със силата на щиковете на червеноармейците.

112

Анонимен

преди 1 година

Щом е толкова убеден това означава 100% манипулирани машини на Мадуро.За 1 глас ще се отчитат 10.Най-големите измамници в българската история!

111

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен така се засилиха да внушават, че уж са против Русия, че ако не паднали от власт щяха да забранят и руската салата. Понеже са руски агенти в китайско - руския проект лъжат на поразия.

110

Анонимен

преди 1 година

До РЕАЛИСТ Ти винаги ще си в криза. Щото си ***. Точно Бог те е направил такъв. Не Василев.

109

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев започна да настъпва мафията и руските и господари. Нормално е да го плюят.

108

Никола Стефанов

преди 1 година

Поредното доказателство, че политика ще каже каквото искат да чуят хората, колкото и да е неубедително, само и само да се върне на власт.

107

до 112

преди 1 година

Страхуваш се от машините, а от чувалите с фалшиви бюлетини от преди години не?! Интересно мислене на аутсайдер и то функционално неграмотен.

106

РЕАЛИСТ

преди 1 година

КОКОРЧО , КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ,ЧЕ ДА КАЖЕШ ,ЧЕ СМЕ В КРИЗА . БЕЗСРАМНИЦИ УБИВАТЕ НИ ЗА ДА СЕ НАЛАПАТЕ . ЩЕ СЕ ЗАДАВИТЕ С КРАДЕНОТО . БОГ НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ .

105

Анонимен

преди 1 година

Има два вида хора. Едните са трепач, а другите са за трепане.

104

до 110

преди 1 година

А защо мислиш, че лошите западни господари искат да те съсипят, бе ***? ЕС има нужда от богати държави, за да се развива икономиката. Ама на текезесар с 3к заплата в някой склад на ЗАПАДНА компания няма как да се обясни. Или на мияч в Лондон.

103

анонимен

преди 1 година

Всички се страхуваме да няма подмяна на вота с машините в полза на ПП, но има начин това да се избегне. Реалния вот е този в урните. Спомняте си, че след гласуване машината изплюва отрязък с отразеното ви желание и вие го пускате в урната. Предвид важността на предстоящите избори , обезателно трябва да се брои вота от урните и да се отрази в протокол и ако има разминаване с разпечатката от машината, да се признае вота от урната ,а не обратното. Много е работата, но си заслужава.

102

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ПП е 1ва политическа сила. Всеки кадърен със заплата над максималния осигурителен праг на 98% гласува за ПП или ДБ. Масовката у нас не гласува, само лае из интернет. А троловете на Копейкин са ясни. По цял свят е така- има си партии на бедни и богати. У нас 10% от населението генерира 80% от БВП. От тези 10% над 9 гласуваме за ПП и ДБ.

101

Анонимен

преди 1 година

На ПП им е предостатъчно платено от западните господари да съсипят държавата. Затова не-умното толкова бързаше да съсипе каквото още може, след като беше изхвърлен. Грамадните кражби от българските джобове бяха бонус.

100

Зозо

преди 1 година

На изборите да изметем азиатската сгaн в Сибир!

99

Христо Христов

преди 1 година

Тия не са и за бай СТаври, а за пс'их'иатрията!

98

Анонимен

преди 1 година

За всички политически партии, но особено за ПП важи: "Действията ви говорят толкова силно, че не ви чувам какво говорите". Какво ще победите ? Вие за няма и 8 месеца почти разрушихте държавата. Наглеци, единствено достойни за затвора

97

Анонимен

преди 1 година

Г-н Василев, ако някой се подиграва с килограмите ви. Изяжте и него!

96

Анонимен

преди 1 година

Асене, според Борисов вие крадете над 120 милиона лева на месец от доставки на газ. Няма да ви се размине тази кражба.

95

МЕРАКЛИЯ

преди 1 година

Ще те изпапкам СЛАДУРАНО !!! МЦУ...... МЦУ......МЦУ.Щв целувам тук, и тук, и тук и няма да питам, дали била си снощи с ДРУГ. Твой Приятел вечен - Тони Парфюма