37

Слава кирчо

преди 1 година

Колата си продадох, вече и хладилника ми е празен но ме топлят евроантлантическите ценности. Мисля с парите, които заделих за хляб да си купя свещи и родопско одеало.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38, глупости! Първо, ако държавата ти подсигурява каквото и да е, то тя ще иска да ти се бърка в нещо много кардинално! Това ли искаш? Аз лично съм против държавата да дава субсидия на децата в частните учулища, защото по този начин държавата се опитва да се бърка в учебните програми и преподаването. А частните училища започнаха да имат постоянни успехи. По същият начин е и с намирането на работа! Всеки има право да работи където си иска. Комунизмът умря! Свиквайте!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35, води се дискусия. Ако ти си запознат може други да не са :) Явно не си падаш по конструктивните неща.Иначе се включи и ти щом другите не разбират :)

34

Анонимен

преди 1 година

Трицифрена е. За съжаление.

33

Анонимен

преди 1 година

А не е ли двуцифрена инфлацията! Както винаги подлагате на съмнение очеваден, но неудобен факт.

32

Анонимен

преди 1 година

Най ми е смешно някой като тръгне да обЕснява. Да се чудиш ще беси ли или просто му е Есно всичко.

31

Анонимен

преди 1 година

Колкото човек е по-беден, толкова личната му инфлация е по-голяма. Тук някои говорят за 50% инфлация, но това е личната им инфлация, защото са бедни, ако изобщо е вярно това за 50%. Реалната инфлация е нещо друго и се публикува от НСИ.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32, не забравяй и онези, които смятат, че държавата трябва да им намери работа, да им дава пари, да ги бута напред и какво ли още не :) Жалка картинка, но това е действителностт! Заради такива хора няма как да отлепим от дъното. Не зная какво е лечението, но ако подходим като при туморни образувания.... трябва да намерим начин да ги отстраним от здравото тяло. Иначе всичко ще изгние!

29

Анонимен

преди 1 година

И без това повечето българи са безделници и по цял ден се чудят какво да правят, дори имат поговорка: "при живи старци защо ти е да работиш?"

28

Анонимен

преди 1 година

Много пари излезнаха от банките, за това изглежда голяма инфлацията, а не че толкова се печата.

27

Слава на ПП

преди 1 година

На неразбралите Обеснявам: Ние българите сами сме си виновни за тази инфлация. Уплашихме се от войната, почнахме много да купуваме, много да зареждаме с бензин, да се презпасяваме и цените се вдигнаха...

26

Тук

преди 1 година

масово не се прави разлика между инфлация и лична инфлация. Освен това, инфлацията се изчислява, а не е нещо, което можете да видите някъде :) Ако не е отразена от НСИ, то просто я изчислват по различна формула.А това не е ниакква новост :) Разни индивиди, обаче се възползват от незнанието на масата и праскат гръмки заглавия.Личната инфлация е друга работа :) И всеки има усещане за по-висока инфлация в следствие на доходите си и процента на нарастване им :) Четете книги. Хората са си го написали

25

Анонимен

преди 1 година

не знам за какво ни е Статистически институт който заявява че инфлацията е 15% но тя в действително е около 50%. няма стока която да не е поскъпнала поне с 50%

24

До 24

преди 1 година

В ЕС почти никой не купува жилища. Масово са под наем. Сменяват в зависимост от сем. положение, работа и тн. Само ние си ходим с къщурките на гърба

23

До Анонимен 8

преди 1 година

А мутренските банки по Европа, дори прибираха процент да ти пазят парите... Ясно е че нищо не разбираш

22

Анонимен

преди 1 година

В ЕС еврото се обесцени с 50 % и оттам е най-високата инфлация. В ЕС е невъзможно да се купи жилище напр.

21

Хаха

преди 1 година

Може и още да увеличават цените.Помня 98г ,когато 1 хляб беше 1000лв,а имаше заплати по 3500=1$.Така ,че спокойно,има време да се събудим.

20

Анонимен

преди 1 година

16 троловете не са старци. Не се връзвай, тоя по цял ден играе роли и боя му е малко.

19

Лена

преди 1 година

До Киро Канадеца - Киро без 15К заплата няма парапети да знаеш.

18

Анонимен

преди 1 година

Тя даже е и трицифрена. Тва един килограм захар на "промоция" едната седмица ти е 1,40 лв а другата на цена 2,40лв.За цените в заведенията дори не искам да пиша.