272

Анонимен

преди 1 година

Всички ще останат засега, но кой ще управлява, все още не знам.

271

НАркомани убиват

преди 1 година

РУСИЯ вкл Украйна,БЕларусия са основни братски държави на България,Словакия,Полша,Молдова..Част са от огромна Българо православна империя от Балтииско море до Тихия океан...Сегашната диверсия целяща да срине общия пазар в Европа и далиши държавите от Европа от ценни суровини не е диверсия от Москва а от друга голяма наркоманизирана шайка..Ползват подставени на власт в Киев и Кремъл..Едните окупираха Украйна 2014 а другите си мълчаха.. 22 година дадоха заповед на тези в Кръмл да ударят народа

270

Фелибе

преди 1 година

????

269

Фелибе

преди 1 година

В Пловдив на газ е само Топлофикация! Даже и стъкларския завод е на ток!

268

Анонимен

преди 1 година

Ами как няма да се бори, като едногънковите мозъчета като вас превземат България като рашистки метастази.

267

Анонимен

преди 1 година

Бори се за 3-4%! Мъка!

266

11

преди 1 година

На тоз па у кухата му кратуна все геополитически оръжия му се привиждат. Вечер не светва лампата, че не дойдат руснаците да го сайдисват.

265

s

преди 1 година

А ти Дристьо си геополитическо оръжие на сащ, но за късмет си с къса пешка.

264

яслатанакозяк

преди 1 година

Тия от гарвард пуснаха партенката за вземащите по 4 хилядарки от московията!Добре и кво сега прави гешефтаров-спи.Сега инфо документирано,внесено официално в прокуратурата,че пиникио е на хранилка на коьяка и всите и гешефтара и медиите не го питат тоз с дългият клюн как ги арчи кайметата!

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 296 "Газпром ще продава на сащ а те ще го доставят на България на цена 2000 чист, демократичен либерален и политкоректен газ и Христо ще спи спокойно" Според русофилите, всичкия газ, който е наличен по света е руски. Когато договорихме количества от Азербайджан, бил "руски", когато договорихме танкери с ЛНГ от САЩ, пак били "руски". На планетата няма друг газ, освен "руски". А ако има как да внесем газ от Марс, и той ще се окаже "руски".

262

Анонимен

преди 1 година

Газпром ще продава на сащ а те ще го доставят на България на цена 2000 чист, демократичен либерален и политкоректен газ и Христо ще спи спокойно.

261

А ти какво си ?

преди 1 година

Ти Христо си гейполиторъжието на Америка срещу България. Така или иначе повече няма да помиришеш парламента, заедно със Пелтека, Сакатия и Мая ***, Хаджигенчо, Бабишкян и всички останали протестъри, които скачахте и опикахте Орлов мост преди година ! И какво всъщност свършихте от както ГЕРБ не са на ?!

260

Хаха

преди 1 година

Христо вземи се скрий омръзна ми да те слушам направо....

259

Анонимен

преди 1 година

каза тоталната карикатура, момче - газпром е безкрайно по полезен за България от такива като тебе

258

Фантомас

преди 1 година

Знаете ли че германците сами си признаха че газът който Русия изпраща че и бил малко а всъщност те се опитват да намалят зависимостта си от Русия от техния газ самата външен министър на Германия го каза че целта им да намалят колкото се може по-малко газ да вкарват в Германия Русия а същевременно всичките медии и целия свят обвиняват Русия че им изпраща по-малко газЕто това е лицемерието на запада който се стреми по всякакъв начин да обвинт Русия

257

Анонимен

преди 1 година

всички тия мър-ши на сорос постоянно ревът за руския газ а никой от тях не изнесе една табела на американския протест на която да пише цената на газа- защо - ами защото са тотални лъжци и мошеници - и за да преживяват нищо друго немогат да правят освен да са слуги на сащ - против българия

256

Вьзмутен

преди 1 година

Борисов го изгони от герб за некадьрност той седнал акьл да дава

255

Истината за газа

преди 1 година

Няма "евтин" руски газ. Във всеки един исторически момент, цената за руския газ, която България е плащала ЗАРАДИ/НА руснаците, винаги е била сред най-високите в Европа. Включително и газа, който сега се НАЛАГА да купуваме по-скъпо, а се налага да го купуваме, защото Газпром/Русия ЕДНОСТРАННО и в нарушение на подписания между двете държавни дружества договор, ни СПРЯ ГАЗА и сега се налага да тъсим газ при неблагоприятна пазарна конкюктура. Това е ИСТИНАТА за "евтиния" руски газ.

254

Анонимен

преди 1 година

тоя и компанията му не са българи - лошото е че са яростни антибългари и сега пълзят пред сащ и защитават интирисите им- те това нито в германия нито в австрия или италия ли унгария не го правят със газа защото се съобразяват с народа си - а тия и подобните на тях от продажните *** -ПП - отдавна са загърбили народа дето грабят всеки божи ден

253

Анонимен

преди 1 година

Организацията на Хр. Иванов е получавала милиони от фондация Америка за България. Получавала е тия пари за антибългарска риторика и лобиране в полза прескъпи американски доставки в замяна на евтини руски. Получават тези пари, за да скачат по площадите и да крещят против Русия.