191

Анонимен

преди 1 година

До Браво хаха Зленски от сега е по дребен от Путин. Ако изобщо доживее годините му, ще е станал като бебе йода

190

кубанская столица

преди 1 година

Червена Армия настъпва, ала за български-фашистки масмедиа изглежда наоборот. В Россия няма нито една мисл да истегля назад и да оставя вече освобъждени территории. В итог русские няма да оставят за зеленски нито 1 кв.километър. Ну може би около Львов.Български фашисти, по-добре обсъдявате, като Българгаз съобщи " няма нито газ, нито ПАРИТЕ за газ"

189

Баш аркадаш

преди 1 година

Истината е, че залогът за поражението на Русия не е свързан само със загубата на Украйна, след края. А този конфликт, ще дойде времето за разпада на самата Руска Федерация. Единственото, на което се надявам е този процес да протече мирно по модела на разпада на СССР, а не по югославски сценарий!

188

Анонимен

преди 1 година

Брех, колко военни експерти имало тук. Направо са готови за фронта. В кометарите - военен стратег, в живота - панелно мишле.

187

Браво

преди 1 година

Джуджето се гърчи. Светът намрази руснаците. Слагайте минуси и зарублете

186

баце

преди 1 година

Уви, пропаганда.

185

Анонимен

преди 1 година

хаха укропите не са отвоювали и едно село тоя конфликт, русия не прехвърля войскизаради смешната им ужким контра атака,а защото скоро започва офанзивата към николаев и одеса

184

Анонимен

преди 1 година

Остаряла тема, битката за Днепър вече е спечелена! На дневен ред е Днестър, а ако не се озаптят англо-американските мераци и за Дунав...

183

Анонимен

преди 1 година

Лъжите на укрите са толкова дебели, нагли и ежедневни, че нито дума не трябва да им се вярва. Естествено, че ще твърдят как печелят. Какво друго им остава да кажат?

182

Анонимен

преди 1 година

Колко ли трябва да си изперкал, че да подкрепяш империята на злото Сащ,терорузураша целият свят, и прикситата им в Украйна, водещи война срешу собственият си народ.

181

Анонимен

преди 1 година

Справедливата война на Русия се подкрепя от по голяма част от руското общество, и по голяма част от хората по света. С минимален контингент и минимални загуби постигат начертануте си цели. Сащ и сателитите им търпят огромни загуби, и скоро ще си оберат крушите.

180

Анонимен

преди 1 година

Колко изперкал трябва да е един индивид, че да се застъпва за бункерния пcиxoпат и шайката му бандити в Кремъл?

179

однако

преди 1 година

Руското оръжие основано на нови физически принципи, за което Президентът Путин говореше още през март 2018 г. е готово. Руснаците го нарекоха "Алабуга". Пиндостан е в шок и трескаво си задава въпроса "Ще използват ли ВС РФ в Украйна и в Източна Европа своя мощен високочестотен електромагнитен генератор?".

178

Анонимен

преди 1 година

Колко ли трябва да си изперкал че да регистрираш безброй никове, и да влизаш от ник в ник само да слагаш плюсове и минуси по постовете.И да драскаш умопомрачителни глупости за руснаците.Ами психорусофоби сър.

177

Анонимен

преди 1 година

Десетки хиляди руски войници в Украйна загинаха, заради един побъркан диктатор и демагог, който започна една подла война под предлог за "денафикация и демилитаризация"... 8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас за да може сега да има "основание" да ги "защитава" от законната власт. Вместо да инвестира милиардите похарчени за тази псевдо "операция" в собствената си страна сатрапа предпочете войната и санкциите... Хиляди руски войници умират, заради един мегаломан и параноик.

176

анонимен

преди 1 година

русите водят сами операцията за връщане на земята си, а на бандитите им помага половината свят! ако китай тръгне да помага на русия за три дена украйна ще е разораната целина!

175

Анонимен

преди 1 година

Според доклад на Цру вероятноста от разпад на САЩ е 50%. При идването *** власт на изкукуригалият старец в 13 американски щата започна подписка за референдум за излизане от сащ. Върховният съд ги забрани. В Калифорния бе създадена освободителна организация, която иска Калифорния да стане независима държава. Бързо набира популярност. Според ЦРУ вече има подръжката на 40% от населението.Това е потвърждение на народната мъдрост-който копае гроб за другите, сам пада в него.

174

абе

преди 1 година

да загубят руснаците областта украйна?......и как ще стане тая работа? - и НАТО не може да обясни!

173

Анонимен

преди 1 година

За 20 години Путин възроди Русия. Отново я превърна във велика сила. Реалният и брутен продукт стана по голям от този на Германия- 4.3трил.долара. Постави началото на нов световен ред. Събра овациите и надеждите на цялото човечество да се отърват от империята на злото САЩ. Сега обединява всички руснаци в една държава.

172

Анонимен

преди 1 година

Източна Украйна е населена с етнически руснаци, с майчин език руският, и с руско етническо самосъзнание. За това за тях окупаторите са украинците. Украинската армия в тези земи има статут като османската армия в българските земи по време на Освободителната война. А и така се държи. Няма никакво съмнение че Украйна ще загуби тази война. А и развоя на бойните действия го потвърждава.