49

Анонимен

преди 1 година

43 Кой те кара да стоиш в София. Докато баба ти и дядо ти са бачкали, ти си влякал наготово. Като дойде време ти да бачкаш, кравите, кокошките и градината изчезнаха. За това не е виновна демокрацията или някой друг, а само твоя мързел.

48

Кокорко

преди 1 година

Защото сме в кризаааа! В кризаааа!

47

Анонимен

преди 1 година

Не смятате правило, че цената на газа е с 90% поскъпнала. Повече е . Правите грешка, че 60% поскъпва на предното поскъпване, но ако се сметна , че за юни мегават е струвал 141 лев, а август 297, това е над 110% . Повече от двойна е цената

46

Анонимен

преди 1 година

45 В Унгария е 3.60 , а в Сърбия 3.50 лв. Както виждаш дори и при руските гъзоблизци е спъп.

45

времена и нрави

преди 1 година

До 13 Да, през лошия социализъм не само млякото, дините и пъпешите нощуваха натъркаляни на огромни купчини, наметнати с брезент. Обаче тогава кражбата беше ужасен срам, докато сега всеки завлича каквото му падне и който не краде е осмиван като глу-пак...

44

Анонимен

преди 1 година

В Украйна литър бензин е 2.30, в Русия е 1.80 , а в България 3.30

43

Анонимен

преди 1 година

Глупости нищо не е поскъпнало само лъжете! Днесбг защо лъжете кой ви плаща? Путин ли? Народа ще гласуваме за ПП и Кирил Петков!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Липсва ми детството ми. Отраснах в малък град. Имахме къща с нива и малка плевня. Баба и дядо гледаха крава, кокошки и две кози. Имахме всичко-сирене, кашкавал, мляко, извара. Качествени. Дойдох в София като студент преди 30 години. Беше добре в началото. Но сега- 20 лв да дам за кашкавал няма как да стане

41

да

преди 1 година

сигурно бойко е виновен - според вещите тълкуватели киро и асан!

40

Анонимен

преди 1 година

В Украйна цените са няколко пъти по ниски от България. От както скъсаха с Русия украинците живеят добре, за това Путин им завижда и ги нападна.

39

Анонимен

преди 1 година

Кашкавала и сиренето с тези менте суровини от които ги правят повече от 5 лв килото е спекула. Купих от магазина от най скъпият кашкавал и сирене. Сравних ги по вкус и вид с моите които правя от млякото на кравата. Та те нито имат вкус нито вид. Кашкавала е като на старец мекия. Ако тръгнете да го рендосвате той се леои по рендето. Сиренето е същата пародия. Но цените са като за продукти направени от краве мляко. Да дойдат да и покажа истинско сирене и кашкавал от краве мляко.

38

потребител

преди 1 година

ама какво сте се загледали в цените че били високи вие като влизате в магазина не гледайте че цените са високи вижте да си сложите маските до очите и не я сваляйте че служителите на магазина случайно да не ви направят нескопосани забележки за неправилно носене на маска...те служителите нямат мозък да помислят че от вашите пари идват техните заплати!!!не се заглеждайте в цените в магазина ами да сте задължително с маска...мбухахххаххааа...стадото спи дълбок сън

37

Анонимен

преди 1 година

След Тодор Живков страната е управлявана само от предатели, с едно-единствено изключение - Жан Виденов

36

Анонимен

преди 1 година

При Жан Виденов цените не са се покачвали и никой хората можеха да си позволят всичко което си позволяваха и преди. Просто парите бяха преоценени. Загубиха се само спестяванията (и кредитите).

35

Анонимен

преди 1 година

Трябва да пишат на опаковките на "сиренето" и особено на "кашкавала" както на цигарите, че водят до повишаване на холестерола и до инфаркт. Изследвал съм диабетик преместил се от България в Германия и нали се сещате как му падна лошият холестерол след като спря да яде *** на тарикатите

34

Анонимен

преди 1 година

Заплатите в Украйна не са високи, но е странно Олиото да им е по 2.50, сиренето по 6 лева, кашкавала 10 и то по време на война. Иначе средната заплата преди войната, сега не знам как е беше около 400 евро

33

До 13

преди 1 година

Сложих ти минус защото дрънкаш глупости! Вкъщи си правим домашно кисело мляко от домашно краве мляко в стъклени буркани с капачки с винт и мога ти кажа че дори сега през лятото неотворен буркан в хладилника издържа 10 дена без да се развали. А зимата издържа до 20 дена. Като не ви харесва купешкото правете си го сами. Нито е сложно нито е скъпо. Работа за 30 минути един път седмично. Ние си купуваме 8 литра прясно и правим по 12 буркана кисело. Понякога купуваме повече и правим и извара.

32

Защо наричате

преди 1 година

този имитиращ продукт с кило сол и литър вода - "сирене"?!?Знам как изглежда,правил съм сирене, това в немските вериги е някакъв експеримент с форма на сирене!

31

Анонимен

преди 1 година

Кире каза, че тези си измисляли кризите. Всичко било нормално. 90% увеличение на цената на газа за 2 месеца не било криза.

30

Анонимен

преди 1 година

В Украйна заплатите са 4 пъти по високи от българските. Украинците след като скъсаха с Русия живеят на западен стандарт. Всеки има дом, кола, почивка в чужбина. Затова руснаците масово дезертират като видят как живеят украинците и крадат перални защото в Русия перални не са виждали.