123

Ники

преди 1 година

Ние българите сме уникално *** За да се харесаме ЕС сме готови да тръгнем и без долни ***.Искаме да станем по големи католици от Папата.Добре стана,че ПП паднаха от власт.Но за голямо съжаление натвориха много глупости .Едната е отказа да плащат на Русия в рубли.А то не е сложно.Просто отваря,е една нова сметка в банката на Газпром и там от всякаква валута се минава в борсата към курса на рублата за деня.

122

Анонимен

преди 1 година

Отваря се голям шанс за Възраждане! Нека видим!

121

до 128

преди 1 година

Как така стигна до извода, че на Газпром не може да им се има доверие, след като повече от 30 г. получаваме газ и никога не е имало проблеми(изключение преди няколко години фашистите от украйна не искаха да си плащат обяда и наказаха покрай тях и другите). Да не би защото Газпром почна да ни гледа с друго око,след като се включваме във всички санкции срещу Русия?!?Хем да наказваме някого,защото трети лица си имат проблеми с него,хем да ни уважават и да ни пускат евтин газ?!?!?точно това искате..

120

Анонимен

преди 1 година

Отваря се голям шанс за Възраждане! Нека видим!

119

Анонимен

преди 1 година

Нинова каза - На първо място в Европа сме по индустриален растеж, свърших си работата като министър.. . . . . . . . . . . САМО ЗА ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА, НО *** БАЛКАНСКИ НЕ УВИРА, ЧЕ ГО ГАБАРКАТ И ПРОДЪЛЖАВАТ С ГАБАРКАНЕТО! НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ С ГАЗА НЯМА! ПЛАЩАШ И ПОЛУЧАВАШ! КЪДЕ СТЕ ВИДЯЛИ КУПУВАЧА ДА ОПРЕДЕЛЯ УСЛОВИЯТА! ТАКА ЛИ ПАЗАРУВАТЕ ДОМАТИ? Нали ЕС каза, че ще купува на общо за да е по евтино, а сега кой от къде е! Егоистична солидарност!

118

Сдс

преди 1 година

Кой не скача е червен

117

Анонимен

преди 1 година

Ролята на Киро от тая група е била на лошото ченге, останалите са гледали стреснато и са викали ах, ам как така, и толкоз

116

Анонимен

преди 1 година

Каката е пътник от политиката!

115

Демократ

преди 1 година

Помня как поскьпна хляба по времето на - др костов пьрво изнесоха зьрното после го внесоха и хляба от 0,50ст стана по -0,90 отделиха се милиони за закупуване на зьрно кво станаИли пак ще трябва да влагаме в приватизационните фондовеС др нинова др костов и фонд - акб форест напред

114

АЗ

преди 1 година

А с доставките на оръжия ...

113

Анонимен

преди 1 година

Вълкът козината си мени, но нрава не. Само тази кондукторка не разбра, че на Газпром не може да се има доверие. Те не са надежден доставчик, а се използват за рекет. Преговаряйте паралелно и с Катар, Либия и Азербайджан или там няма схеми и комисионни, не са ви финансово интересни.

112

Анонимен

преди 1 година

Затриха държавата тези другари от БКП, ПП и ДБ.

111

Анонимен

преди 1 година

Който гласува за тази на изборите го проклинам цялата му фамилия за 3 поколения напред да рови по кофите и да няма какво да яде.

110

Анонимен

преди 1 година

Костов харесал Нинова, Нинова харесала Радев. Киро не харесва Путин. Навързани като свински черва, българите ще стоят на студено.

109

Анонимен

преди 1 година

Ако сме на 1во място по индустрия, това говори много лошо, защото тенденцията в света е към деиндустриализация, т.е към екологично чисти производства и освобождаване на атмосферата от въглеродни емисии. Та значи България пак е последна, а Нинова жестоко манипулира!

108

Немо

преди 1 година

Да Корни, действай докато е време!До две години Европа ще си реши инфраструктурните проблеми които не и позволяват да внася нужните количества газ от други страни в момента и след които цените по борсите ще се нормализират.Тогава ние ще се окажем единствената страна в Европа с дългосрочен договор с Газпром, на цени....да ти изтръпнат зъбите най-вероятно, както беше и досега.Но пък за сметка на това, комисионните ще са тлъсти и ще се плащат редовно - не в рубли при това.Действай че няма време!

107

Анонимен

преди 1 година

Много си нагла *** Нинова. Акъл дава,че незабавно е трябвало да се възстановят преговорите с Газпром. И в същото време вашето правителство не направи нищо по въпроса. Даже напротив. Направи всичко възможно да ни скара максимално с руснсците. И накрая обясняваш как газ имало. Е то има да. Ама на какви цени. Нямало фалирали бизнеси. Е да,такива като Домусчиев няма да фалират,но на бай Петко хлепобекарната няма как да не фалира. Вече си се превърнала в патологичен лъжец.

106

Демократ

преди 1 година

Винаги сьм си мислел за нинова ако иван костов не я беше харесал сега щеше да е на село да дои кравите и да подпомага икономиката

105

ИВАН

преди 1 година

НИНОВА, НЕ СТРУВАШ! МАХАЙ СЕ! КАЗА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗНАСЯ НИТО ЕДИН ПАТРОН ЗА УКРИТЕ, ДОКАТО ВСЕКИ ДЕН НА ЛЕТИЩЕТО СЕ ТОВАРЕХА ТОНОВЕ ОРЪЖИЯ НА УКРАИНСКИ САМОЛЕТИ! ОСТАВКА И ОТИВАЙ НА СЕЛО, САМО ЗА ТАМ СТАВАШ!

104

по комунистически

преди 1 година

тая иска да се измъкне суха от хаоса който създаде с кико и ицко !