60

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам и една дума на това същество. Дано да доживее присъдата си . Да направи услуга на народа и да се самоубие

59

Тина

преди 1 година

Ха,ха,ха Киро,цялото ОФ и електората им да гледат и да се учат как се доказва коупция- с документи, а не с изрезки и усещания

58

ДаПитам

преди 1 година

ПП са купували руски газ което ги прави русофили и шпиони на Путин по тяхната собствена логика и тази на ***, нали?

57

1010001

преди 1 година

Ами така ще е,докато не се забранят тези свободни пазари в енергетиката.Какво ни вълнува , на някакъв Холандски хъб каква била цената и при нас да се формира по формула 70% от нея.Ние имаме тръби и можем да си купуваме директно от Газпром по дългосрочни договори. ЕС ,като искат свободни пазари и създават безброй посредници,да си плащат скъпия газ.Никога няма да им излезе по-евтино ,каквото и да правят.

56

Анонимен

преди 1 година

От къдеги избирате тези? Убеждавам се вече, че Радев не е способен да изпълнява задълженията си след като назначава познати бандити! Този път никакви експерименти повече - Възраждане!

55

Майката си трака

преди 1 година

ДО ДОКАЗАТЕЛСТВА - Това изказване за пореден път доказва тезите ни, че поддръжниците на ПП, ЧЕРЕПА, Прокопиев и Сие, са болни хора, вярващи на всичките им шибaнu лъжи! В библията пише "по делата ще ги познаете(не по думите)" дела кръгла 0-ла. Един бизнесмен казваше така "в едната ръка слагаш думите, в другата действията, ако тежат еднакво, човека става, ако думите надделяват, бягай с 200". Думите:Мостове, Тунели, Магистрали, Язовири, Болници, 30% по-малко администрация, Касапи в болниците-Чудо!

54

Анонимен

преди 1 година

Ау промяната защо за 3 месеца е натрупало половин милиард дългове , за да ползва посредници и да пълни гардероби. Гешев четеш ли . . .

53

Анонимен

преди 1 година

Просто и ясно 20% комисионна за кирчовците. А тук говорим за милиарди . Може да лъже много, но това не пречи да краде и с .... ..

52

Лена

преди 1 година

тия за 7 месеца майката ни разказаха върнаха ни 20 години назад. петковци лорерчовци и другите мазници никога повече.. не може 3 бибилиотеки книги да опишат щетите нанесени от тях. а колко са лапнали ... само те си знаят..

51

до 14 дедо Еконти

преди 1 година

Хаповете са за теб, че на стари години пак са те повели като мечка с халка за носа ! С такава празна глава като твоята и двеста години да живееш и "казък да забиеш" на този свят винаги ще бъдеш ръководен от манипулацията, ти си жалък "необлагороден" дядка !

50

Лили

преди 1 година

До 29 Йосарян. И никак не е трудно , ако имаш поне малко акъл да разбереш,че си имаме работа с мошеници още с лъжите на Киро с гражданството.

49

Анонимен

преди 1 година

Отказваме да плащаме парното на шопите, да оставят да фалира топлофикация

48

Доказателства

преди 1 година

и документи за тези твърдения има ли? И ако има, къде са да ги видим? Иначе всичко казано от старчето няма никакво значение.

47

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм вярвал на Тиквата, как да вярвам на кадър на Тиквата?--------Това е кадър на костовистите, на ДСБ. Изглежда да е на тиквата, само защото дсесебари и седесари много лесно виждат ЦЕННОСТИТЕ в управлението на тиквата и му пристават.

46

Киро Канадеца

преди 1 година

Нормално правим по 200 милки на месец с Кокорчо и Лорер в швейцарски сметки. Наказваме джуджето, ще търпите, слава Украине!

45

БАНко

преди 1 година

,,ПЛЮЕМ ПРОМЯНАТА" И ,,ДЕМОНИЧНА БЪЛГАРИЯ" СПРЯХА ПЛАЩАНЕТО НА РУСКИ ГАЗ И НАПРАВИХА МНОГО ПАРИ ЗА СЕБЕ СИ !!! СЕГА ПРЕЗИДЕНТЪТ , ЧРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО , ДА СПРЕ ПОЛЗВАНЕТО НА ГАЗ ОТ ТЯХ И ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ - ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И СОФИЯ !!!

44

baionya

преди 1 година

Ей за такива като тоя и КЕВР трябва народен съд ...

43

Анонимен

преди 1 година

Европейците още много имат да си блъска главите докато разберат че Русия е незаобиколим фактор. Не може русия да ти е враг и очакваш да живееш добре.

42

Дони

преди 1 година

Чакаме,спешно Гълъб да каже какъв % комисионни са отивали в джобчетата на пламенните борци срещу корупцията и в кои партии се е настанила мафията .Поименно

41

Morski

преди 1 година

До 85-Там е работата, че не е кадър на "Тиквата", а кадър на Пинокио! От квотата на, ДеБъците! Не си запознат, многознайко!