31

Анонимен

преди 1 година

Затова има опашки за Гърция, затова и не искат да строят магистрала до там, че никой няма да иде на нашето черноморие.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40, същият като софиянещ от Млаост 4 :)

29

Троянски ракиджия

преди 1 година

Еееей те това е идея за село. Сега правим нужника на двора платен и синя зона пред къщи. И каним гражданята на гости.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37, ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХА, предизвикваме ви всички да не исвате повече никога и да видим кой от какво ще умре! Ама не ви стиска! Всяка година се влачите по морето!

27

Анонимен

преди 1 година

Ами естествено, че ако жилището ти е в зоните. Ти какъв варненец си като живееш в Аспарухово, Кайсиева градина, Сливова дупка ... и селата наоколо.

26

Анонимен

преди 1 година

До Добре е . . . Стига сте лъгали. Местните паркират за без пари в зоните във Варна, Бургас и курортните градчета. За цяла година в Бургас зоната за местните е 60 лева, което е по 5 лева на месец. Във Варна и на другите места е същото.

25

бай Ставри

преди 1 година

До Дам! На Дам, ще му го подам! Въпросът е колко ти струва.

24

Селенжерен

преди 1 година

До 30 от Село

23

Добре е

преди 1 година

ако цените важат само за автомобили с регистрации различни от местните. Лошото е, че и ние, които живеем тук плащаме СЪЩИТЕ цени! Така че мрънкате за нищо. Ако сте решили да не идвате ви благодарим, че ни освобождавате от присъствието ви. Не е никак приятно да ни замърсявате мястото за живеене. И не, никак не ме интересува туризмът щом трябва да търпим навлеци.

22

Каква става тя

преди 1 година

През комунизъмъ имаше билетче за плажа за пешаци. Двайсет стинки на кртуна. Децата с придружител без пари. И места бол имаше . Сега няма де да си фърлиш пешкиря. Наредени като тюлени . Откъде толкова се изсипаха не знам.

21

КУРтово Конаре

преди 1 година

До 25 имаше някви купони за храна с които се плащаше в ресторанта който е определен.Но ако искаш си доплащаш за разни неща .Раздаваха се в заводите като тръгваш на .море.Както сега им дават на хората.Същото е.

20

Анонимен

преди 1 година

Аз ходя пеша на плажа, ама вместо да спестя ми излиза по скъпо. Кирчовците направили баничката по 2 лева. Тамън стигна до плажа и трябва да нагъна 2 банички с боза и 5 лева заминали.

19

Вкарва Квадратен

преди 1 година

Съшо като в градовете

18

Гларус Чайков

преди 1 година

Вие почакайте малко да видите при нас как ще станат цените, тогава се оплаквайте.

17

Анонимен

преди 1 година

До 13 И кой ти каза,че при Тошо,сме ходили на море с " ваучери"? Купони или каквото и там да било? Къде я прочете тази глупост? Щото си явно хлапе! Иначе щеше да знаеш,че българина си плащаше с български пари от НРБ чийто стойност,бяха обезпечени със злато,а не като сегашната шума!-:)))

16

Мхмм...

преди 1 година

От 3 години не съм стъпвал на морето, въпреки че живея на час път от него. И в Гърция не ходя. Най-добре ми е в балкана. Къщи за гости или комплекси, цените лятото са приемливи, място за паркиране си имаш, наоколо има много какво да се види и най-важното - прибираш се наистина отпочинал...

15

Емил

преди 1 година

От 10 години ходя на почивка в Гърция и такова чудо като платен паркинг край морето не съм видял... Стига да си паркирал правилно никой не те закача.

14

бях в Гърция

преди 1 година

и на българско море не стъпвам.

13

cinik

преди 1 година

И после народа защо се изнася в чужбина... чудно ви е, нали?

12

Анонимен

преди 1 година

До Солено разбира се ...Да въобще не сме бедни, само казаха, че средната възраст на автомобилите в България била 21 години, а в нормалните страни на 15 години ги дават на скрап