35

Народа

преди 1 година

Е казал : " Бог високо,цар далеко." Българските политици , гледат собствените си интереси и финансовото си обезпечение. Можещите и знаещи българи напуснаха и продължава да напускат държава, на миналите избори не гласуваха 70% от българите ,на тези процента на негласуващи ще се увеличи.

34

Анонимен

преди 1 година

Уж 30 години правихте преход към демокрация и накрая пак ви управляват с намигвания разни тоталитарниФатмаци и тоталитарни сталинистки партии. Не е ли най-добре за всичкиФатмака да се ококори, като бай Тошо, когато го махнаха от властта?

33

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха по-широка периферия имали Промяната Почина. Това виц ли е? Как ще имат периферия, като изобщо нямат ядро? За врабчета ли ни взема този анализатор? ПеПе дори нямат партия. Нямат регистрация за партия. Откраднали слогана Продължаваме Промяната от един кмет. Кражбари с изкуствена подкрепа от чуждо посолство. Ще последват съдбата на ИТН. Ако не са машините на Мадуро няма кой да ги наплюе, камо ли доверие да им гласува. Киро и Асен с Лорер и Лена парапета потопиха България. Съд ги чака.

32

Анонимен

преди 1 година

Всички дърпат чергата към себе си накрая ще се скъса и всички ще правим като вятъра.

31

Анонимен

преди 1 година

Радев също се оплете като гъска в кълчища половината, които си тръгнаха са негови творения.

30

Анонимен

преди 1 година

Намигване и още как, за министър на икономиката Радев назначава бивш шеф на борда на ВМЗ Сопот, който Нинова уволни преди месец

29

Анонимен

преди 1 година

Радев заби последния пирон в ковчега на БСП.

28

Анонимен

преди 1 година

До Мартин "ти не забравяй, че сме Българи" Общоизвестен факт е, че русофилите не са българи. Въховно идоволствие за русофила е да се унижава пред господаря си, дори за сметка на националната си идентичност и достойнство. Многократно русофили са се молели руснаците да бомбардират България и са я заплашвали с ядрени удари от Русия. Факт.

27

Анонимен

преди 1 година

Вижте физиономията на Нинова, ако може ще разчлени Радев

26

Елена

преди 1 година

Снимката е ясна и показва ,как изобщо не им пука за България,а си играят игрички ,кой кого да удари по-яко.Надцаквт се кой е по-велик и всичко върху нашия гръб и лъжи,лъжи След Борисов сме ние в устата им,,грижи за народа,гражданите ,младите семейства .....Безсрамници

25

До 24

преди 1 година

Досега нямаме нито едно доказателство да е неутрален.

24

Мартин

преди 1 година

До 25, ти не забравяй, че сме Българи ;) и тия дето ти плащат стотинките им е през онази работа за тебе ;)

23

Анонимен

преди 1 година

Ще има смяна на лидера на БСП със сигурност, тъй като имат конфликти в партията и се свиква Конгреса до дни. ГЕРБ е Борисов. Той е учредител на партията ГЕРБ..Без Борисов ГЕРБ ще се стопи и изчезне като БСП.

22

Анонимен

преди 1 година

До Мартин "Масово не сме русофили" Русофилът лъже сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спи също!

21

Анонимен

преди 1 година

Радев е неутрален.Червените бои са ви само в главата...Пак почвате с клеветите!

20

Мартин

преди 1 година

Колкото и да им се иска на малкото почитатели на клоуна от Харвард ако въобще е завършил там.. трето място няма да помирише. Познавам поне 30 човека, дето ще гласуват против него, а гласуваха за него.. а като гледам форумите неговата клика и ДБ са под чертата. Единствения начин е ужасяваща манипулация и тогава ще видят кон боб яде ли.. и дядо им Байдън няма да ги опази от народа. Масово не сме русофили, но не понасяме русофобията.. Ицето при Маджо, Петков при Канадката и Лена.

19

Анонимен

преди 1 година

До До 18/21 "Радев е от най-яркочервената боя. Путинист божковист и потенциален диктатор." Да, от *** с объркана идентичност стават чудесни диктатори. Даже особено жестоки. А когато са съчетани с комунизъм, и стават зверове. Примери колкото искаш: Сталин, Берия, Пол Пот, Мао, Ким и т.н.

18

До 18

преди 1 година

Радев е от най-яркочервената боя. Путинист божковист и потенциален диктатор. Нинова е много по-безобидна

17

Май, май,

преди 1 година

ако продължава така неадекватно, през октомври ще има избори и за нов президент.

16

Анонимен

преди 1 година

Радев си е червен, както почти всички военни, но не си мислете, че ще се смили над Нинова :)) Жената е много безлична, нито чар има, нито приказва нещо смислено.....все пак и отдавам дължимото, че ще затрие БСП, дори да не го е искала това :)))