91

117 правата лопата

преди 2 години

да не те изненада преди това.....

90

Анонимен

преди 2 години

Добре би било, след като Русия прочисти Украйна от неонацитата, да се завърти и у нас, да ни оттърве от жендъро-сороско присъствие и пропаганда !

89

Койоткраднапералнята

преди 2 години

След като чуха че набират русначета за армията и плащат по 2.5К долара на месец, дъртаците от руската провинция записват синовете си без дори да ги питат. Мечтаят за нова Лада старите!

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 Един и същи *** повтаря едни и същи тъпотии. Надминаваш и Песков и Лавров. Как ви намират толокова кухи ***

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Точно платените професионални военни са редовната армия, червен ***. Или офицерите, които са такива, не трябва да ги имат в другата им армия. Само русороб воже да бъде толкова *** и лъжлив, като кремълското джудже и неговата шайка от сатрапи.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 А руските елитни десантчеци, националната гвардия, омон, кадировци - при кобзон на концерт заедно с един крайцер за 1 млрд.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 И кое е редовната армия на рашикгиге. Точно професионалната им армия, така наремчените контрактници. наборната им армия окло 350 000 души е рушечно месо. Таква каквато беше и нашата при Тато. вие русоробите имате странна представо за леки моторизирани части танкове Т72БМ - оснжвните модернизирани рески танкове, БМП3, Тигри и др. Това са леко въоръжени части нали. Херикоптери К52, самолети новомодернизирани, крайцер за 1млрд, новеи катери и др. Стига с тези простотии, че това не е

84

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия! Американски ботуш,Европа няма да гази дълго още!!!

83

АЗОВ и Десен сектор

преди 2 години

Вагнер ги правиме на пихтия.

82

Анонимен

преди 2 години

До Не фен на Путин. ШУТ. Затова ли рашистите вкараха Квантимировската танкова бригада, елитни десантни части, военни части от заподният военен окръг. Повечето от тях с опит в Сирия, Крим, Абхазия. Русия на хартия има около 1 млн. армия, но боеспособна е окло 400 000. В отава число са и ВВС, ВМФ и други в далечният изток, Прибалтика и др. Стига с тези измислици, че не воюват най-добрите им части. Масовите им нови танкове са Т72БМ. От арматата и Т90 имат десетки бройки. Колко Н52 загубиха.

81

Анонимен

преди 2 години

Днепропетровск и Харков също ще бъдат освободени. Това са руски градове и те нямат място в нацистка Украйна

80

Анонимен

преди 2 години

Пред Груз200 са равни и вагнеровци и руски генерали почитатели на селитрата.

79

Ясно е!

преди 2 години

До вагнероФците 96- ....Така е, но тогава Тръмп бе Президент.

78

Не фен на Путин.

преди 2 години

Вагнер са обучени бивши бойци от специалните части. И са сега в предна линия не защото Русия няма войници. А защото в градски условия и азовци е трудно на местните бойци от Донецк да водят стражения и да заобикалят живите щитове на азовците. Лъжа на западните служби е че Русия е вкарала цялата си армия в Украйна. Само малка част просто помага на местните. И то предимно с остаряла техника и снаряди. Русия си пази армията за случай че "британските служби" и Зеленски услеят да въвлекат и НАТО.

77

Анонимен

преди 2 години

Русия е открита за дипломатично разрешаване и прекратяване на кризата в случай че Украйна се съгласи двете страни да седнат на масата и Украйна подпише пълна и безусловна капитулация.

76

Не фен на Путин.

преди 2 години

Британското разузнаване май се занимава със създаване на интриги и насъскване към войни. Поне част от него. Чрез манипулации.Те бяха в основата на войната в Ирак. Те скалъпиха руската връзка на Тръмп. Те правят всичко войната в Украйна да продължава лъжейки непрекъснато че-" ха сега Русия вече клекна, свърши патроните и хората и само още малко оръжия, пари и жертви и Русия ще е изгонена от Украйна", пълни ид-и-от-щини от корумпирани служби. И те натресоха на британците продажния БоДжо и тия сега

75

Анонимен

преди 2 години

Русия има проблем с идентичността от векове. Войната в Украйна е просто проявление на неспособността на Русия да бъде нормална държава. Империалистичните чувства отново се върнаха и руснаците мразят европейците повече от всякога, дори българите русофили мразят българите нерусофили както никога досега.

74

Анонимен

преди 2 години

хаха разузнаването е открило сигнал, и кво - все са наемни войски

73

Анонимен

преди 2 години

Англия има проблем с маймунсската шарка

72

Анонимен

преди 2 години

Украйна е новият Виетнам за американците!