161

Анонимен

преди 1 година

Нали Киро каза, че имаме 4 моста на Дунав? Що не пита него? Нямаш ли GPS навигация? Да беше питала къде са мостовете! С питане но Цариград се стига.

160

мдаааа

преди 1 година

тия така се увлякоха в чегъртането че чак сега разбраха че са чегъртали себе си :)

159

СлаНинова

преди 1 година

да пита за мостовете Кокорчо! Той обеща осем моста годишно над Дунав! За шест месеца можеше поне един да построи, но не му достигна технологично време за изпълнение...

158

БСП С ОТЧАЯН ВОЙ

преди 1 година

Олеле мале, пак мъ изпързаляха......

157

Анонимен

преди 1 година

Защо беше Патерица на Кирчо и Кукурчо мъ Крушовице. Ти комунистка ли си или Фаши стка. Искашли парламент Знаешли кво парламенто ше го гледаш по телевизията заедно с ония с лъскавата тиква дето ти ходеши до га зо. Голема Бояжиика си от Седесарка стана Бесепарка сега с каква боя ше се боядисаш.

156

нагла и безочлива !

преди 1 година

Нинова окраде партийната си касичка и сега беше хвърлила око на държавната.

155

тъп и грозен

преди 1 година

ся да попитам умните и красивите : усещате ли се прецакани или още не сте го разбрали ?

154

Анонимен

преди 1 година

От тук нататък отговорността била на президента. А вашата отговорност къде е. Купувахте руски газ с посредници много по-скъп от съседна Турция и Сърбия. Имаме нов газопровод по който Турция, Сърбия, Унгария получават в пъти по евтин газ от нас. Това е предателство.

153

хахаха

преди 1 година

много боли , а корни , усети ли че всички срещу Борисов беше най голямата ви грешка ?

152

пенсионер

преди 1 година

сега разбрахте ли че тия нарекли се промянаджии са обикновени измамници ? мислеха си че като вземат власта държавата ше е тяхна , и точно тая самоувереност под мотото мафията вън им изигра лоша шега щото се оказа че те са мафията .

151

Анонимен

преди 1 година

Хубаво наследство оставихте на служебното правителство. Само 54% по - скъп газ за август. Продължаваме Поскъпването са истински шампиони с 86% увеличение на цената за последните 2 месеца.

150

Анонимен

преди 1 година

Специализираната прокуратура в последния си работен ден обяви Дебелян Пеевски за невинен по закона Магнитски,пардон-Магарешки.Съдебната система у нас е бурен,който ако не се изкорени,не ни чака нищо добро...

149

Анонимен

преди 1 година

Нинова нов модел?!!! Тя да гледа мъжОт и да не я смени с по-нов модел, че тогава ще види що е то нов модел! :)

148

шопендар

преди 1 година

тия червенотиквеничковчета дали наистинасе помислиха за нов модел.та те дори не си дават сметка колко злини причиниха на нашия изтрадал народ.НАДЯВАМ СЕ ЗА ПОСЛЕДНО

147

Отровна гад

преди 1 година

Отмяна, забрана и изгонване на разните му президенти, парламенти конституционни съдии и всички останали задкулистници! Назначаване на Кирчо за всичко едновременно, а Кокорчо за Негов пророк! Лената може да е света парапетница непорочна!

146

И ся ко?

преди 1 година

Ми ку ни дойди Путин да ни окупира кво прайм?

145

Ха ха ха

преди 1 година

Този ако е новата....направо закривай...!!!!

144

БСП В ШОК

преди 1 година

Бойко пак ша ни опраска....

143

Анонимен

преди 1 година

Еййй, Свиленски при Ризова си оплю брадата, не знам дали и нея не поръси. Нещо му има на тоя човек. Някакво злобарско плюене срещу ББ, би го унищожил, ако е насреща му. Грешките, допуснати от БСП били грешки на растежа, те нали са новия модел и още млада партия, ужасно говори тоя човек, те бели, светли и добри, ГЕРБ - злото на света. Нямаме политици, не може политик да има такъв речник по отношение на своя опонент. Сега и аз като него - отврат Свиленски! ГолЕм страх ги гони заради изборите.

142

Анонимен

преди 1 година

Много че ми е мачно за баш Кирето и Кукурчо. Така убаво лажеха че чак се спуквах от смех. Особено сам са смеял коги Киро рече че 4 пъти по евтина газ ше докара от Острово. Напрао паднах под кревато. Жената ме би с метлата оти чупих кревато от смех. Ако некои никоги не са лагале и немоат да лажат да зимат уроци при Кирчо и Кукурчо.