10

Украинец

преди 1 година

До "българин"В тоя ред на мисли що не ми врътнеш една бибитка,ей така от солидарност?

9

Анонимен

преди 1 година

Русия спечели политическа, икономическа и военна победа над Запада, каза бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за Youtube канала Judging Freedom. "Русия печели на всички фронтове. На военния фронт на бойното поле. На политическия фронт просто вижте колапса на политическия ред в Европа и продължаващото падане на администрацията на Байдън в САЩ. И в икономиката Русия промени правилата на играта: санкциите са бумеранг за Запада"

8

Анонимен

преди 1 година

Разбира се и правителството има вина която не е малко. Първо само слушка ЕС и не поставя наши условия и изисквания, второ прие неадекватни мерки само с една година закъснение.

7

Перниканец

преди 1 година

Do 1=======Само гражданята, щото селяните си произвеждат и не тъчат у Уидъуо за месо и компире

6

Българин

преди 1 година

Нормално е инфлацията да расте, да обедняваме и да стувуваме, оръжията и съпорта за Украйна имат своята цена. За мене е морално ишю да съпортвам Укрейн, това е независим стейт с 40 милиона души живеещи в Европа които бяха брутално нападнати от Раша. Ако не реагираме на това което се случва в Буча, това няма да бъде почтен бихейвиър към нашите европейски съдеди от Укрейн. По добре да обеднявам отколкото да позволя на Русия да спечели.

5

Анонимен

преди 1 година

Лиз Тръс: След всеки руски обстрел ще предоставяме още повече военна помощ на Украйна! Русия трябва да загуби тази война!

4

Анонимен

преди 1 година

На това ако му викате "пълзене" здраве му кажи,за малко от година почти всичко хвръкна с 40-50 процента нагоре!

3

Пипи

преди 1 година

Ококореният грайндър каза макс 9% на това инфлация ли му викате . Да плащат либерастите .

2

задници

преди 1 година

Да ви го таковам експерта дето изтъкнал, че Русия е единствената ядрена сила която предвижда използването му като забравя за Хирошима и Нагасаки.

1

я глей

преди 1 година

абе кики , нали беше уредил четири пъти по евтин газ , кво стана ?