7

Аз

преди 1 година

Всичко се вижда от сателитите,като въшка на чело.укрите как си представят че ще се борят със Червената армия.днес тук,утре в щатите.всички имаме нужда от възмездие.

6

Анонимен

преди 1 година

Наистина много интересно къде го четоха това, че ще превземат Украйна за три дена? Някакъв план на военните ли са чели? Може пък да са слушали баните от пазара какво си дърдорят на опашките? А русофобите дайте го тоя източник дето Москва е заявила че ще превземе Украйна за 3 дена. Дайте я тая опорка да я видим.

5

Па съм я бе

преди 1 година

Няма никакво съмнение,че укритие да опитали да внасят ракети от американците покрай споразумението за житото,защото са долни подлеци,а руснаците са ги гръмнали с няколко ракети.толкова е ясно и просто.

4

говорить Москва

преди 1 година

Вчера Москва официално заяви че не са атакували с ракети пританището в Одеса!?А днес се оказа че това вчера е поредната руска лъжа!

3

1000 на ден

преди 1 година

Хитри са укрите,покрай корабите с жито да вървят и корабите с оръжие!Само че не им се получава!

2

Антифа

преди 1 година

Сега укро-нацягите ще се опитат чрез пристанището в Одеса да вкарват оръжие от запада и си мислят, че никои не ги забелязва. Супер смешници. И да питат Евроганя как са минали през босфора тия оръжия. И да питат нашите къде го прекарват от Гърция, РСМ и Албания през БГ и после Бургас - Одеса...Бой с ракетите яко и тва е!!! Слава на РУСИЯ!

1

Адмирации

преди 1 година

Украйна, ще се превземе до Зимата, от там нататък е време за атака над Фашистка Европа! Напред до Лисабон!