26

анонимен

преди 1 година

руската мечка гази бавно и мощно - скоро измислената страна украйна няма да я има на картата! СЛАВА НА РУСИЯ!

25

Анонимен

преди 1 година

Щеше да е хубаво Русия да е нормална държава, да търгуваме, да развиваме отношения, но за жалост не е. Не вярвам, че скоро ще е, а недай боже да затрият света.

24

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ГОВОРИ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА СИЛАТА АМА САМО ГОВОРИ

23

Анонимен

преди 1 година

Тоя краварски слуга сигурно има манджи по брадата си от миналата година

22

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Русия още не може да излезе от Донбас дето си беше под руска окупация обаче тръгнале големи планове да правят хахаха и платили малко копейки на разни *** тука да лайкучкат по медиите.

21

Анонимен

преди 1 година

луди хора се събраха и си говорят каквото не знаят

20

Анонимен

преди 1 година

ОЙ ТИ РУСКИ ПРЪДЛЬО ЗАЩО ТЪЙ РЕВЕШ ТВОЙТА РУСКА, РУСКА ДУПКА ЩЕ Я ЗАПЪЛНИМ

19

Анонимен

преди 1 година

Като им видиш флота от малки крайцери на Раша, ти става ясно колко струват, добре че имат ядрени оръжия да плашат, че тежко им и горко :)))

18

Касимов

преди 1 година

Още седем населени места в Херсонска област са прочистени от рашистанци днес. Корозионната тактика действа.

17

Анонимен

преди 1 година

Според мен най вероятни цели ще са Полша и Словакия . А в България гербев ааа Гебрев ;) Така или иначе без това не може да се мине . Да видим ква ще е реакцията на запада . А иначе Русия много правилно води войната. Сега няма нужда да се напада и да губи много хора . С изтощение си печели войните Русия . Там се мисли само стратегически затова новите тактики са им голям проблем . През ВСВ с блиц крига а сега с дроновете .

16

Влади-Мир

преди 1 година

Нормално е Русия да говори с езика на силата, поради простата причина че тя е най-силна в СВЕТА!!!

15

Бъфало Бил

преди 1 година

Ами да , нормално е Русия да говори на езика на силата, тя е най-големия локален играч в района, това дагестанци , буряти, башкири , чеченци и други подобни са подчинени вече, но виж за останлите въпроса е много спорен, сега се опитват да се докажат и в Украйна и даже за малко да успеят, ако чичо Сам не им бъркаше сметките с джавелини и хаймерси.

14

Анонимен

преди 1 година

Запада изобщо не е слаб, не виждам пролука или слабост, напротив, рашките забуксуваха в Украйна, видеха, че не могат да отидат за 2 дена до Берлин :)) Путин даже направи услуга на НАТО, обедини ги :)))

13

Спеца

преди 1 година

До сега САЩ си решаваше проблемите от позицията на силата , къде с рекет , къде с убийства на лидери , къде с войни ,даже посягаха на своите президенти , но .....това скоро ще бъде минало!Русия и Китай изтръгнаха елегантно сопата от ръцете им!Играта е към края си , защото Запада загуби оръжейната надпревара , а и напълни войските си с наркоманчета , *** и неврастеници!Играта свърши!

12

Анонимен

преди 1 година

9, 'Ботев да не е бил талибан бе кюсе?' --- ботю е бил най-обикновен убиец и престъпник на закона възпят в нещо повече както обикновено става с такива като него!

11

Анонимен

преди 1 година

Ами естествено ,Русия много ги търпеше джендърята ,дори сега още ги търпи ! Докога - не знам !

10

Анонимен

преди 1 година

Хайде всичкото *** към Русия да живее в благодат и радост.

9

Анонимен

преди 1 година

Укротюркът от снимката ли ще ни пази от "руските азиатски орди"?

8

до 8

преди 1 година

Няма победител в ядрена война :) Ама понеже руснаците нали си мислят, че защо да има свят без Русия...

7

Анонимен

преди 1 година

А запада в Югославия , Ирак , Афганистан и Либия от позицията на ,,слабостта,, ли говори ??? : ))) Ще има по мащабна война между Русия и нато с бомбардировки в Полша най вероятно . Затова Путин предупреди че при ядрен война нато ще бъде унищожено . Русия няма как да завърши войната . Да я спечели не е проблем .